Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 13. Gün yumurtladın galiba hadi bakalım beklemedeyiz bende bekliyorum
Git gide koyulaşıyor fotoğrafı hemen damlatınca çekmiştim ondan sordum. Birde kasık ağrısı olurda karın ağrısı neden oluyor onun anlamadım

Ya kızlar ben lavobaya girdim yarim saat önce peceteye pembe leke gibi ama biraz koyu şekilde geldi.. adetimede daha 2 hafta var erken mi olcam acaba.. ama bide şu var kahverengi lekeyle başlar bnm adetim

Ya kızlar ben lavobaya girdim yarim saat önce peceteye pembe leke gibi ama biraz koyu şekilde geldi.. adetimede daha 2 hafta var erken mi olcam acaba.. ama bide şu var kahverengi lekeyle başlar bnm adetim
Önce yumurtladıysan yerleşme kanaması olabilir. Ancak yumurtlamadıysan yumurtluyor olabilirsin kaçırma derim :)

Inşallah hayırlısı olur hepimiz için yalnız belim çok kötü yerden birşey alamıyorum ağrıyor yakı yapalım diyor annem yapsammıki bir zararı olurmu
Canım bence yaptırma hele ki şu dönemde ... parol filan basit ağrıkesiciler al ... benim allerjik var çok yoğun İnan ilaç bile içmiyor hapşırıyorum derim kabardı içersem düşünür neden olabilir diye

Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?

Benimde bugün yarın yumurtlama olcak büyük ihtimal yeni koyulaşmaya başlıyo. Hadi birlikte haber verelim inşAllah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…