- 3 Mart 2013
- 225
- 105
- 303
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.181
Git gide koyulaşıyor fotoğrafı hemen damlatınca çekmiştim ondan sordum. Birde kasık ağrısı olurda karın ağrısı neden oluyor onun anlamadımCanım 13. Gün yumurtladın galiba hadi bakalım beklemedeyiz bende bekliyorum
Yok canım fotoğrafta pozitif değil yine yapıp at sen ona gör bakalımGit gide koyulaşıyor fotoğrafı hemen damlatınca çekmiştim ondan sordum. Birde kasık ağrısı olurda karın ağrısı neden oluyor onun anlamadım
Inşallah hayırlısı olur hepimiz için yalnız belim çok kötü yerden birşey alamıyorum ağrıyor yakı yapalım diyor annem yapsammıki bir zararı olurmuCanım 13. Gün yumurtladın galiba hadi bakalım beklemedeyiz bende bekliyorum
Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?
Yumurtlaman ne zamandı canımYa kızlar ben lavobaya girdim yarim saat önce peceteye pembe leke gibi ama biraz koyu şekilde geldi.. adetimede daha 2 hafta var erken mi olcam acaba.. ama bide şu var kahverengi lekeyle başlar bnm adetim
Bilmiyorum cnmYumurtlaman ne zamandı canım
Takip et bakalim devami gelmezse bi test yap belki guzel birşeydir :)Bilmiyorum cnm
Inşallah öyledir ama ümitli değilim açıkçasıTakip et bakalim devami gelmezse bi test yap belki guzel birşeydir :)
Önce yumurtladıysan yerleşme kanaması olabilir. Ancak yumurtlamadıysan yumurtluyor olabilirsin kaçırma derim :)Ya kızlar ben lavobaya girdim yarim saat önce peceteye pembe leke gibi ama biraz koyu şekilde geldi.. adetimede daha 2 hafta var erken mi olcam acaba.. ama bide şu var kahverengi lekeyle başlar bnm adetim
bi ovulasyon testi yapsam mı.. dün yaptım hiç koyu değildi amaÖnce yumurtladıysan yerleşme kanaması olabilir. Ancak yumurtlamadıysan yumurtluyor olabilirsin kaçırma derim :)
Canım bence yaptırma hele ki şu dönemde ... parol filan basit ağrıkesiciler al ... benim allerjik var çok yoğun İnan ilaç bile içmiyor hapşırıyorum derim kabardı içersem düşünür neden olabilir diyeInşallah hayırlısı olur hepimiz için yalnız belim çok kötü yerden birşey alamıyorum ağrıyor yakı yapalım diyor annem yapsammıki bir zararı olurmu
Öncekiler daha koyuymuş canım haklısın.Eki Görüntüle 2227015 Buda flaşlı hali
Aynıyız galiba canım :) bende bu ay hem soğan kürüne başladım hem ovu testine ayın 17 sinde yumurtlamayı yakaladık :) senin Bat ne zaman ?
Olmaz mi ya dusuncesi bile cidden mutlu ediyorInsallah tez zamanda yasariz ya hayali bile mutluluk verici
Adetine ne kadar var canimInşallah hayırlısı olur hepimiz için yalnız belim çok kötü yerden birşey alamıyorum ağrıyor yakı yapalım diyor annem yapsammıki bir zararı olurmu
27 si bir hafta kaldıAdetine ne kadar var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?