- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.221
HCG salgılanmaya başladığından itibaren adete birkaç gün kala koyu çıkıyor canım. Ancak bu sadece gebelik olmayabilir. Yumurtalık kistlerinde de ovulasyon dönemi gibi koyu çıkabiliyor.Merhaba ovulasyon testi ile muhtemel gebelik ogreniliyormu sanki oyle kalmis aklimda
Belki hayırlısı böyledir sık Çan’ını kafanı toplamaya çalış stres yaptıkça erteleniyor bu gebeliklerVe yine hüsran yumurtam 26.günümde çatlamıştı 14 gün sonra adet oldumm. Eşim göreve gittiği için 3 ay zorunlu ara verdik artık. Bu ay çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş umutlar 3 ay sonrasına kaldı.
İnşallah bat ne zaman ben soğan kürünü günde 1 olarak içtim umarım etkili olur
maşallah hayırlı olsun darısı başımıza inşallah aminnnn54 çıktı bata 3 gün var gayet iyi sanıyorum
Aynen canım benimde 4 gün var benim herzaman olan belirtilerimvar göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda sancı ,yorgunluk ,uyuma istegi beklemek sıkıcı oluyor kendime yapacak uğraşlar buluyorumÇoğunluk beklemede galiba hayırlı bekleyişler olsun. Benim bu ay bütün her şey karmakarışık. Normalde batıma 5 gün var ama sanırım geç yumurtladım. Uyku isteği dışında doğru dürüst bir belirtim yok. Bu yüzden hiç ümitli değilim. Sizler bu süreçte neler yaşıyorsunuz?
Ben grip oldugum icin birde belirti aramadigim icin cokta birsey yasadigimi soyleyemiyecem canim ama insallah hepimizin vardirÇoğunluk beklemede galiba hayırlı bekleyişler olsun. Benim bu ay bütün her şey karmakarışık. Normalde batıma 5 gün var ama sanırım geç yumurtladım. Uyku isteği dışında doğru dürüst bir belirtim yok. Bu yüzden hiç ümitli değilim. Sizler bu süreçte neler yaşıyorsunuz?
Geçmiş olsun canımBen grip oldugum icin birde belirti aramadigim icin cokta birsey yasadigimi soyleyemiyecem canim ama insallah hepimizin vardir
Bende filme sardım bu aralar.Aynen canım benimde 4 gün var benim herzaman olan belirtilerimvar göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda sancı ,yorgunluk ,uyuma istegi beklemek sıkıcı oluyor kendime yapacak uğraşlar buluyorum
Ya benim asiri bir bel agrim var acaba soguk mu aldim soguk alinca boyke agrisi olur mu? En iyisini yapmissin canim bende surekli orgu oruyorumAynen canım benimde 4 gün var benim herzaman olan belirtilerimvar göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda sancı ,yorgunluk ,uyuma istegi beklemek sıkıcı oluyor kendime yapacak uğraşlar buluyorum
Gecti cok sukur cok sagol canimGeçmiş olsun canım
Bende filme sardım bu aralar.[/Q
Çok geçmiş olsun bu arada hamişlikte ilk haftalarda bağışıklık çöküyormuş. Bu nedenle çoğu kişi gripken falan hamiş olduğunu öğreniyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben grip oldugum icin birde belirti aramadigim icin cokta birsey yasadigimi soyleyemiyecem canim ama insallah hepimizin vardir
Olabilir bebiş varsa ondan da olabilir. Dikkat et kendine canımYa benim asiri bir bel agrim var acaba soguk mu aldim soguk alinca boyke agrisi olur mu? En iyisini yapmissin canim bende surekli orgu oruyorum
Ben soguk alginligina bagliyorum ama bak bende seyde var goguslerime dokununca acayip sizliyorlar, kasiklarimda agri var,surekli yorgunluk ve uyku istegi var ve sikinti basmasi birde hic olmam kabizlik asiri var ben grip oldugum icin boyle oldu diye dusunuyorumOlabilir bebiş varsa ondan da olabilir. Dikkat et kendine canım
Maşallah canım senin baya belirtin varmış. Yorgunluk ok gripten olabilir ama diğerleri daha çok bebiş belirtisi gibi hadi hayırlısı.Ben soguk alginligina bagliyorum ama bak bende seyde var goguslerime dokununca acayip sizliyorlar, kasiklarimda agri var,surekli yorgunluk ve uyku istegi var ve sikinti basmasi birde hic olmam kabizlik asiri var ben grip oldugum icin boyle oldu diye dusunuyorum
Kabizlik da varsa ihtimaller artıyor canim senin bebiş geliyorBen soguk alginligina bagliyorum ama bak bende seyde var goguslerime dokununca acayip sizliyorlar, kasiklarimda agri var,surekli yorgunluk ve uyku istegi var ve sikinti basmasi birde hic olmam kabizlik asiri var ben grip oldugum icin boyle oldu diye dusunuyorum
Yaaa u.utlanmak istemiyorum Insallah vardir bilmiyorum korkuyorum yine hayal kirikligi olacak diyeMaşallah canım senin baya belirtin varmış. Yorgunluk ok gripten olabilir ama diğerleri daha çok bebiş belirtisi gibi hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?