Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve yine hüsran yumurtam 26.günümde çatlamıştı 14 gün sonra adet oldumm. Eşim göreve gittiği için 3 ay zorunlu ara verdik artık. Bu ay çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş umutlar 3 ay sonrasına kaldı.

Belki hayırlısı böyledir sık Çan’ını kafanı toplamaya çalış stres yaptıkça erteleniyor bu gebelikler

İnşallah bat ne zaman ben soğan kürünü günde 1 olarak içtim umarım etkili olur

7 8 9 şubat gibi canm bat. Ben soğan kürü de denemiyorum havuç tüketmeye çalışıyorum. Aslanpercemi çayı içmeye çalışıyorum. Süt hormonum da 21.1 lerde onun için dostinex e başladım ve ovulasyon yapıyorum bakalım hayırlısı.

Çoğunluk beklemede galiba hayırlı bekleyişler olsun. Benim bu ay bütün her şey karmakarışık. Normalde batıma 5 gün var ama sanırım geç yumurtladım. Uyku isteği dışında doğru dürüst bir belirtim yok. Bu yüzden hiç ümitli değilim. Sizler bu süreçte neler yaşıyorsunuz?

Aynen canım benimde 4 gün var benim herzaman olan belirtilerimvar göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda sancı ,yorgunluk ,uyuma istegi beklemek sıkıcı oluyor kendime yapacak uğraşlar buluyorum

Ben grip oldugum icin birde belirti aramadigim icin cokta birsey yasadigimi soyleyemiyecem canim ama insallah hepimizin vardir

Aynen canım benimde 4 gün var benim herzaman olan belirtilerimvar göğüslerde hassasiyet ,kasıklarda sancı ,yorgunluk ,uyuma istegi beklemek sıkıcı oluyor kendime yapacak uğraşlar buluyorum
Ya benim asiri bir bel agrim var acaba soguk mu aldim soguk alinca boyke agrisi olur mu? En iyisini yapmissin canim bende surekli orgu oruyorum

Valla her ay kendimi hamile ilan ediyorum sonra aci gercekle yuzlestigim icin artik umutlanmiyorum yaa. Ayyy insallah kuzum ya cok isterim Rabbim hepimize nasip etsin insalla

Olabilir bebiş varsa ondan da olabilir. Dikkat et kendine canım
Ben soguk alginligina bagliyorum ama bak bende seyde var goguslerime dokununca acayip sizliyorlar, kasiklarimda agri var,surekli yorgunluk ve uyku istegi var ve sikinti basmasi birde hic olmam kabizlik asiri var ben grip oldugum icin boyle oldu diye dusunuyorum

Maşallah canım senin baya belirtin varmış. Yorgunluk ok gripten olabilir ama diğerleri daha çok bebiş belirtisi gibi hadi hayırlısı.

Gen
Kabizlik da varsa ihtimaller artıyor canim senin bebiş geliyor gibi dikkat et yinede

Adetin 15. günündeyim. Geçen ay 15. gün olmuştu yumurtlama ama bu ay henüz olmamış mı sizce ?

Eklentiler

• 20190121_151847.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…