- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.281
Aynen bide doyorumki negatif goreceksin yapmaaa beklemeye calisicam ama adetBenim icin testler sanki ates oldular birak dokunmayi yanina bile yaklasamiyorum
Akşam 10 dan sonra yapma canım şuan yapsan da olur önemli olan iki testin arasında 8 saat olması birde sabah 11 den sonra yapılabilir6 gibi denesem olur mu susuzum şuan zaten 1 saat daha dayanabilirim. Yada gece 12 gibi mi yapsam ?
Az kalmış canım hakkında hayırlısı. Ovulasyon falan yapsan belli olur belki senin. Belirtiler var mı peki?Ne bileyim metak iste ya ama bir diyorumki varmi acep bir diyorumki yok ya sacmalama boyle bir ikilemdeyim 3 gun kaldi
Bende öyleyim ya kendimi zor tutuyorumKizlar heyecanliyim neden bilmiyorum.Test yapmamak icin zor duruyorum.Benim gibi hisseden var mi?
Hayırlısı canım ya az daha sık dişini istersen. Tabi son karar senin.Benimde belim ve kasıklarım arıyor yürüşe çıkmıştım az önce geldim
Sıkıyorum canım ya korkuyorum bir kaç kez negatif gördüğüm için bat gününe kadar bekliycem ovulasyon yesti yaparım eğer o koyu çıkarsa erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumHayırlısı canım ya az daha sık dişini istersen. Tabi son karar senin.
Canım her şeyin başı sağlık. İnşallah görmezsin ama negatif görsen bil sıkma sakın canını sakın. Yeni ay yeni umut olur.Sıkıyorum canım ya korkuyorum bir kaç kez negatif gördüğüm için bat gününe kadar bekliycem ovulasyon yesti yaparım eğer o koyu çıkarsa erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Zaten tek umudum o bu çin takvimi cinsiyet heseplama durumu var onu yaptim eğer bu ay olursa erkek şubata olursa kız diyor tabiki kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması ama hep bir kız merakı var bende kendimi böyle teselli ediyorumCanım her şeyin başı sağlık. İnşallah görmezsin ama negatif görsen bil sıkma sakın canını sakın. Yeni ay yeni umut olur.
Ben de kız istiyorum canım. NasipZaten tek umudum o bu çin takvimi cinsiyet heseplama durumu var onu yaptim eğer bu ay olursa erkek şubata olursa kız diyor tabiki kız erkek farketmez önemli olan sağlıklı olması ama hep bir kız merakı var bende kendimi böyle teselli ediyorum
Adet olana kadar umut vardir kesinlikleAynen bide doyorumki negatif goreceksin yapmaaa beklemeye calisicam ama adetyaklsatikca umudum dusuyor sanki
Bizde çok görümcemin ikiz kuzenlerim ikiz ama tek olsunda gerisi önemli degilVallahi olsa ne güzel olurdu bende cok isterim ikiz olsun ama bizim ve eşimin ailesinde ikiz yok sonra düşünüyorum birtaneyi bulamiyorum...
O zaman benden daha tecrubelisin ben 2. Ayimdayim
Belirtim sadece 1 hafta once kahve akinti gelmisti o onun disinda yok ama benden umut yokAz kalmış canım hakkında hayırlısı. Ovulasyon falan yapsan belli olur belki senin. Belirtiler var mı peki?
Ay inşallah senin için de dua edicem haberleşelimBenim de 3-4 şubat gibi aynıyız :) ama benim yumurtlamam geçti ayın 17 sinde yumurtladım inşallah tutmuştur beklemedeyiz :)
Ne bileyim artik akinti kontrolu yapmaktan yoruldumAdet olana kadar umut vardir kesinlikle
O zaman benden daha tecrubelisin ben 2. Ayimdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?