Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet genelde 1 2 saat su vs. icmeden yaptım testleri hep. Akşam 6 gibi tekrarlasam mı, bilemedim.
Bence yarın sabah kalk ilk idrarını yap sonra dört saat sıvı alımına dikkat ederek bekle öyle yap akşam 22.00 gibi de yapabilirsin. Ancak akşam evde olmayacağım dedin diye yarın deneyebilirsin bence.

Bence yarın sabah kalk ilk idrarını yap sonra dört saat sıvı alımına dikkat ederek bekle öyle yap akşam 22.00 gibi de yapabilirsin. Ancak akşam evde olmayacağım dedin diye yarın deneyebilirsin bence.

Genelde 2 gibi yapmaya çalıştım ama müsaitlik durumuna göre 4 gibi de yaptığım oldu. Bugün de 3 gibi yaptım. Yumurtlama zaten 1 gün oluyor değil mi yarın geç olmaz dimi?

Tabi gun asiri daha iyi ama yumurtlama olursa kacirmamak icin mecburen ne yapacaksin el mahkum. Baba olmak istiyorsa biraz elini tasin altina koyacak

Tabiki canm aynı fikirdeyim. Benimde bugün 15. günüm ama eşime çok yansıtmamaya çalışıyorum test yaptığımı koyu görünce bugün denememiz lazım demiyorum akışına bırakmış gibi davranıyorum aksi takdirde insan kendini ayarlanmış robot gibi hissediyor :) Erkek bu konuda daha farklı.

Kizlar heyecanliyim neden bilmiyorum.Test yapmamak icin zor duruyorum.Benim gibi hisseden var mi?
Canım şu an yangına körükle gidiyorsun sanki. En umutsuz benim herhalde benim bile test yapasım geldi yazını okuyunca. Ama ovulasyon testlerini bırakalı 2 gün bile olmadı. O nedenle batı beklemek istiyorum.

Benim sirf bu yuzden test yapmami istememsiti zor ikna etmistim onu. Evet haklisin akisina birak kendiliginden gelissin iliski istedigini sansin

Canım şu an yangına körükle gidiyorsun sanki. En umutsuz benim herhalde benim bile test yapasım geldi yazını okuyunca. Ama ovulasyon testlerini bırakalı 2 gün bile olmadı. O nedenle batı beklemek istiyorum.
Ne bileyim metak iste ya ama bir diyorumki varmi acep bir diyorumki yok ya sacmalama boyle bir ikilemdeyim 3 gun kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…