- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.301
Akşam 10 dan sonra yapma canım şuan yapsan da olur önemli olan iki testin arasında 8 saat olması birde sabah 11 den sonra yapılabilir
Yuklenmis canimTecrübeli miyim bilmiyorum valla :) Buda saat 6 da yaptığım.
Bende akinti falan hic yok canimmNe bileyim artik akinti kontrolu yapmaktan yoruldum
Yarın daha koyuyu görürüsün sanırım canım. Bu geceyi ihmal etme sakın.6 gibi tekrarladım canm
Canim yarinda tekrarla benim en fazla bu kadar koyu oluyor senin tam bilmiyorum belki yarin daha koyu olur ama yine de degerlendir6 gibi tekrarladım canm
Bende oluyor canim sari bir akintim varBende akinti falan hic yok canimm
Coook erken yapmissinKızlar ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adete 10 gün var. Nasıl yapcaz bu ovulasyon testini, nasıl bişey bu.
Gecen ay oldu ardindan adet oldum sanki benim icin olmamasi dahs iyiBende oluyor canim sari bir akintim var
Aynen canim bu adete dalalet ediyor ama neden lekem geldi 1 hafta once bunu anlamadim cidden artik uzulemiyorum bile sanirim duygularim bu konuda katilasti.Artik negatifi ve adeti gore gore offf ne bilyim yaaa cok sıkıldimGecen ay oldu ardindan adet oldum sanki benim icin olmamasi dahs iyi
Yuklenmis canim
Yarın daha koyuyu görürüsün sanırım canım. Bu geceyi ihmal etme sakın.
Canim yarinda tekrarla benim en fazla bu kadar koyu oluyor senin tam bilmiyorum belki yarin daha koyu olur ama yine de degerlendir
Kızlar ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adete 10 gün var. Nasıl yapcaz bu ovulasyon testini, nasıl bişey bu.
Ama erken gebelik testiydiCoook erken yapmissin
Her gün idrar mı yapılıyor ovulasyon testineErken gebelik testini erken yapmışsın kuzum bekle biraz daha insAllah güzel sonuç alırsın. Negatif de olsa umudunu kaybetme adet bittikten sonra ovulasyona başlarsın. Gebelik testi gibi oluyor hergün yapıyorsun 2 çizgiyi de koyu gördüğünde yumurtlama sonra silikleşmeye başlayınca çatlama oluyor. Ve koyu gördüğün gün ile birlikte 4 gün boyunca ilişki.
Siliklesinceye kadar takibi birakma sakin canimYarın tekrar yapcam canm. Bugün de değerlendirmeye çalışacağım.
Gebelik testi son 4-5 kala yapman lazim onda bile cikmazaa sasmaKızlar şimdi 10 gün varta adete,test bugün negatif çıktıysa onda da hata olabilir dimi. Erken gebelik testi diye illa çıkmaz dimi ,bide tek çizgi net ti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?