Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi 10 gün varta adete,test bugün negatif çıktıysa onda da hata olabilir dimi. Erken gebelik testi diye illa çıkmaz dimi ,bide tek çizgi net ti.

Erkken gebelik testi en erken 4 gun once yapilir ama onda bile dogru cikmayabilir. 10 gun once yapmissin ki mumkun degil zaten.

Icindeki kagitta da yazar. Orayi okusana kuzum

Arkadaşlar after10 diye bi gebelik testi var evde. içinde de dışında da herhangi bi bilgi yok. Sizce bu 10 ovulasyondan sonra 10 mudur yoksa adet geçtikten sonraki 10 mu?

Ama erken gebelik testiydi
Canım erken gebelik testi bile olsa döllenen yumurta aşağı yukarı 7 gün sonra rahme ulaşıyor rahme ulaştıktan sonra HCG salgılıyor. HCG salgılandıkça önce kana daha sonra idrara karışıyor kanda bile yumurtlamadan sonraki 11-12'inci günler en erken çıkışı.

O zaman hemen negatif diye dusunmiyim dimi kuzu:)

O zaman hemen negatif diye dusunmiyim dimi kuzu:)
Evet canım benim 15'inci günde kanda 20 çıkmıştı. Bir gün önce silik pozitifi görmüştüm. Düşün artık. Kiminin erken döllenme oluyor falan çabuk çıkıyor ama kişiden kişiye değişiyor. Bizim bir arkadaşın belli belirsiz çıkmıştı çizgi kanda bini geçmişti.

Ovulasyondan bu yana 14 gün oldu mu? Ovulasyon testi deneyebilirsin aslında. Belki koyulaşmaya başlamıştır 2. Çizgi :)
Ovulasyon dan sonra 11. Günüm. Geçen ay 12. Gün adet olmuştum ve ovulasyon testi yapıyordum silik çizgi çıkıyordu. Bugün de yaptım ovulasyon ama silik çizgi çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…