- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.321
Kızlar şimdi 10 gün varta adete,test bugün negatif çıktıysa onda da hata olabilir dimi. Erken gebelik testi diye illa çıkmaz dimi ,bide tek çizgi net ti.
Her gün idrar mı yapılıyor ovulasyon testine
Siliklesinceye kadar takibi birakma sakin canim
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
Insallah guzelce tutarda canimYokk canım bırakmıyorum devam ediyorum yapmaya.
Canım erken gebelik testi bile olsa döllenen yumurta aşağı yukarı 7 gün sonra rahme ulaşıyor rahme ulaştıktan sonra HCG salgılıyor. HCG salgılandıkça önce kana daha sonra idrara karışıyor kanda bile yumurtlamadan sonraki 11-12'inci günler en erken çıkışı.Ama erken gebelik testiydi
Ovulasyon sonrası 10'dur ama en az 13-14 gün bekle canım.Arkadaşlar after10 diye bi gebelik testi var evde. içinde de dışında da herhangi bi bilgi yok. Sizce bu 10 ovulasyondan sonra 10 mudur yoksa adet geçtikten sonraki 10 mu?
O zaman hemen negatif diye dusunmiyim dimi kuzu:)Canım erken gebelik testi bile olsa döllenen yumurta aşağı yukarı 7 gün sonra rahme ulaşıyor rahme ulaştıktan sonra HCG salgılıyor. HCG salgılandıkça önce kana daha sonra idrara karışıyor kanda bile yumurtlamadan sonraki 11-12'inci günler en erken çıkışı.
Evet canım benim 15'inci günde kanda 20 çıkmıştı. Bir gün önce silik pozitifi görmüştüm. Düşün artık. Kiminin erken döllenme oluyor falan çabuk çıkıyor ama kişiden kişiye değişiyor. Bizim bir arkadaşın belli belirsiz çıkmıştı çizgi kanda bini geçmişti.O zaman hemen negatif diye dusunmiyim dimi kuzu:)
Insallah guzelce tutarda canim
Ovulasyondan bu yana 14 gün oldu mu? Ovulasyon testi deneyebilirsin aslında. Belki koyulaşmaya başlamıştır 2. Çizgi :)Kızlar benim bata 3 gün kaldı dün gece kasığımın sol tarafı cok agridi suanda hem agri hem de sancı oluyor acaba adet mi olacağım
Ovulasyon dan sonra 11. Günüm. Geçen ay 12. Gün adet olmuştum ve ovulasyon testi yapıyordum silik çizgi çıkıyordu. Bugün de yaptım ovulasyon ama silik çizgi çıkıyor.Ovulasyondan bu yana 14 gün oldu mu? Ovulasyon testi deneyebilirsin aslında. Belki koyulaşmaya başlamıştır 2. Çizgi :)
Senin nasıl gidiyor canım ne durumdasınOvulasyondan bu yana 14 gün oldu mu? Ovulasyon testi deneyebilirsin aslında. Belki koyulaşmaya başlamıştır 2. Çizgi :)
Kuzum 12.00 ila 22.00 arasi diye biliyorum ama senin testlerin markasi degisik olabilirİnşallah canm yapıcam birazdan yine. Saat 2 olsun istiyorum.
Senin ayin kacinda pozitifi gordun ki?Pardon yaaa az önce baktım tekrar gecen ay ovulasyondan soraki 13. Gün olmuşum
Bu ayı mı sordun canimSenin ayin kacinda pozitifi gordun ki?
Evet canimBu ayı mı sordun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?