- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.341
11 ocak akşamı pozitif di canım ama benim hemen ertesi gün silinmedi azar azar 2 günde silindiEvet canim
Benim de 11 ocak aksamiydi ayni durumdayiz desene11 ocak akşamı pozitif di canım ama benim hemen ertesi gün silinmedi azar azar 2 günde silindi
Gec yumurtlamissin canim galiba11 ocakta akşam ( adetten sonra 18. Gunude) pozitif oldu canım. Geçen ay adetimden sonra ki 29. Gün pozitif olmustu pozitiften 13 gün sonra adet olmuştum.
Evet canım o yüzden ovulasyon şart olduGec yumurtlamissin canim galiba
Canim ben bir uygulama kullaniyorum normal adet takvimi benin ovulayon gunuyle ayni gunu pozitif gosteriyor. Gerci benim 28 gunde bir oldugu icinde olabilir ama dogruyu gosteriyorEvet canım o yüzden ovulasyon şart oldu
Benim değisiyor sürekli canım bak 2018 yılı aylarımCanim ben bir uygulama kullaniyorum normal adet takvimi benin ovulayon gunuyle ayni gunu pozitif gosteriyor. Gerci benim 28 gunde bir oldugu icinde olabilir ama dogruyu gosteriyor
Canım genelde ovulasyon sonrası 14. gün ya da 15. gün olur renkli sen eğer bu ay da tutmazsa ki inşallah tutmuştur. çalışmalara 2-3 gün önceden başla bencePardon yaaa az önce baktım tekrar gecen ay ovulasyondan soraki 13. Gün olmuşum
Tamam canim tutmazsa birde öyle deneyimCanım genelde ovulasyon sonrası 14. gün ya da 15. gün olur renkli sen eğer bu ay da tutmazsa ki inşallah tutmuştur. çalışmalara 2-3 gün önceden başla bence
Benim de en koyu pozitifim 11 akşamıydıBenim de 11 ocak aksamiydi ayni durumdayiz desene
Biz 10_ 12 ocak akşamı 15 ocak sabahını degerlendirdik 11 ocak ta pozitif diBenim de en koyu pozitifim 11 akşamıydı
Degisiyor senin. Az kaldi ama bu adete cok heyacan var miBenim değisiyor sürekli canım bak 2018 yılı aylarım
Ooo hepimiz ayniyiz desenizeBenim de en koyu pozitifim 11 akşamıydı
Olmaz mı hiç canım ilk kez pozitif görüp degerlendirdik inşallah tutturabilmişizdir yarın sabah erken gebelik testi yapmak istoyorum ama korkuyorumDegisiyor senin. Az kaldi ama bu adete cok heyacan var mi
Sende bendensin bende korkuyorum yaa offfOlmaz mı hiç canım ilk kez pozitif görüp degerlendirdik inşallah tutturabilmişizdir yarın sabah erken gebelik testi yapmak istoyorum ama korkuyorum
Korkunu ecele faydası yok derler off bu kadar merakta kalmaktansa yapacam testi yarın ilk idrarla en azından hamile degilsemde öğrenmis olurum 2 gün daha bekleyememSende bendensin bende korkuyorum yaa offf
Belirtin neler canimKorkunu ecele faydası yok derler off bu kadar merakta kalmaktansa yapacam testi yarın ilk idrarla en azından hamile degilsemde öğrenmis olurum 2 gün daha bekleyemem
Canım benim farklı bir belirtim yok ki adet olacağım zaman olan şeyler var. Göğüslerde buyume ve hassasiyet, kasıklarda ara ara sancı, bel ağrısı ve halsizlik var ama her zaman oluyordu bende bu belirtiler. Şuan için kabızlık yok mesela bu yuzden adet olabilirim diye düşünüyorumBelirtin neler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?