Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 12.00 ila 22.00 arasi diye biliyorum ama senin testlerin markasi degisik olabilir

Evet canm saat 2 de 12:00 ile 22:00 arası :) Düne göre silik cıktı sanki ya anlamadım.

Eklentiler

• 20190122_135631.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 37
G Gshs selamlar:) düzensiz görünüyor reglin.. ilaçla mı oluyorsun normal ilaç kullanmadan geliyor mu?
Yok canım hiç ilaç kullanmadım ben ilk adet olduğum zamandan bu yana hep düzensiz oldum doktora gittim ama hormon testlerim güzel çıkıyor bekarken ulturason ile bakıldı temiz dediler (kist için) evlendikten sonra da alttan bakıldı sıkıntı yok dedi doktor anlamadım bende

Artik adet belirtilerini bile anlamiyorum simdi kafam cok karisik belirti varmi yok mu bile bilmiyorum Kuzum insallah adet olmayiz yaa adet olana kadar umudunu kaybetme

Canim demekki catlamis dun pozitif olmus endiselenme benim de seninki gibi asiri koyu olmuyor

Benim de 11 ocak aksamiydi ayni durumdayiz desene
Ben de 12 ocak gecesi fark ettim pozitifi. 14 ocakta silindi. Ve sadece 12 ocak 14 ocak gecelerini değerlendirdim. Döngüm normalde 30 ile 35 arası değişiyor. Ben aslında çok iyi değerlendiremedim ama yine de küçük de olsa bi umut taşıyorum. Göğüslerim ovulasyondan bu yana acıyor. Sivilcelerim arttı. Bunlar hormonel şeyler. Belirti adet geçtikten sonra başlıyormuş ama yine de ya varsa diye nolur nolmaz endişesiyle ne çay içebiliyorum ne kahve doğru düzgün. 14 gün geçsin hemen test yapıcam. ☺

kızlar beklemek en güzeli...önceden öğrenmenin bir faydası var mı? 4 5 gün geçsin yapın bence...:)
Canim yarin kismet olursa ailem yanima gelicek buyuk ihtimalle hafta sonu ailemle birlikte memleketime gidicem. Bir yanim ogren varsa ona gore plan yap diyor diger yanimsa varsada 10 gun sonra dondugumde geldigimde buyumus olur stersin kalmamis olur diyor cok karisigim

Kendimi çok pis gaza getirdim sonuçta yarın adetime 2 gün kalmış oluyor. Erken gebelik testinde çıkma ihtimali yüksek
Erken gebelik yumurtlamadan 6 gün sonra yapılıyor değil mi? O ultra erken olanı mıydı? Bi defa yapmıştım. Pembe akıntım olmuştu tam adet günümde ve karnım ağrımıştı. Öyle emindim ki. Denediğim ilk aydı. Ama negatif çıkmıştı. Adetim de 14 gün geç gelmişti. O neydi hala bilmiyorum.kafayı orayla bozdum heralde o dönem düzenimi bozdum.

Canim benim ilk hamileligimde 3.gun gaz sancisi baslamisti birinci haftada gogus sizlamalri ve batmalari mevcuttu. Herkeste farkli olabiliyor insallah vardir yaaa

yapma ailenle planlarını yap bence :) sonra bi öğren büyümüş olsunnn:))

Daha önce interneten araştırmıstim erken gebelik için kimi insanlarda çıkabiliyor dollenmeden 6 gün sonrası ama bendeki ultura erken gebelik testinin kullanma talimatında gebeliğin başlangıcından sonra 5_15 gün sonra tespit edilebilir yazıyor.

Yola gitmemin bir sakincasi olur mu acaba yani gebelik olursa
bence olmaz.. hatta kafanı dağıtmış olursun işte... ben gebeliği öğrenmeden önce kullanılan ilaçların da bir etkisi olduğunu düşünmüyorum... öğrendikten sonra dikkat edilir tabi o ayrı...
insanlar neler neler yaşıyor okuyoruz.. ev taşıyan deli gibi temizlik yapan yolculuk yapan.. ama bi öğrendim hamileymişim diyorlar:)
tabi yine karar senin.. hayat senin..

Haklisin faxla ustune dusmemek lazim birde daha dereyi gormeden pacalari sivamiyayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…