Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar beklemek en güzeli...önceden öğrenmenin bir faydası var mı? 4 5 gün geçsin yapın bence...:)
Öyle canım ama ben hamileyken faydasını gördüm. 15'inci günde 20 çıkınca değer düşecek dediler aynı hafta içinde üç doktora gittim progesterona başladım hemen düzenli 4-4.5 ay dolana kadar kullandım çok şükür benimle yavrum. Ancak bir kaç gün erken yapmak yerine günü beklemek en iyisi. Yanlış negatif de çıkabilir sonuçta.

Canım olacak olduktan sonra tek seferle bile oluyor. Hakkında hayırlısı olsun. Hepimizin döngüleri çok yakınmış :)

sağlıklıymış canım demek ki şükür..sağlıksız olsaydı onu iğne de durduramaz... bir de bu işin kimyasalı var... düştü mü çıktı mı? geçtikten sonra yapın demelerinin sebebi bunlar olsa gerek...
Hakkımızda hayırlısı canım.

Muhtemelen o pempe akıntı ovulasyon akıntısıymış o gün döllenme olmadığı için de 14 gün sonra renkli gelmiş.

Muhtemelen o pempe akıntı ovulasyon akıntısıymış o gün döllenme olmadığı için de 14 gün sonra renkli gelmiş.
Aaaaa inanmıyorum aklıma hiç gelmedi bu benim. O ay ilk defa ovulasyon testi yapmıştım ama bilgim yoktu fazla, eczaneden 5li almıştım. pahalıydı. kullandığım 5 gün içinde çift çizgiyi yakalamıştım. Ama demek ki yanıldım. Dediğin gibi geç yumurtladım demek ki.

Canım döngülerin düzensiz ya belki ikinciyi yumurtlamışsındır. Ailede hiç çift yumurta ikizi olan var mı? Ben kan ikiziymişim. Tek ben doğmuşum. Daha sonra da ikiz kız kardeşlerimi kaybetti annem ve sanırım rahmetli dedemin de ikizi varmış. Küçük yaşta vefat etmiş.

bizde bildiğim ikiz yok. Adetlerim de gayet düzenliydi. şu soğan kürünü yaptım tahminen yumurtlama döneminde. Bütün düzen bozuldu. Bütün ay boyu kahverengiler başladı. Doktor doğan söktürüyordur dedi. Söktürmez olaydı.

Slm herkese benim bu ay husran oldu ve moralin cok bozuk ama uzulemiyorum cunku alistim lekem geldi bakalim artik bir sonraki ay dicem ama yok bir sonraki ay yine husram hep husran umudum cok kirildi ne yapacagim bilmiyorum
Adet oncesi oluyor mu senin canim. Uzulme dunyanin sonu degil ya Rabbimin izniyle subatta olur. Emin ol Allag bizden daha iyi biliyor herswyi vardir bir hayri uzme kendi j lutfen bol bol dua et

Slm herkese benim bu ay husran oldu ve moralin cok bozuk ama uzulemiyorum cunku alistim lekem geldi bakalim artik bir sonraki ay dicem ama yok bir sonraki ay yine husram hep husran umudum cok kirildi ne yapacagim bilmiyorum
Ayyy canım üzülme diyemiyorum cünkü bende aynı şeyleri yaşadım. Kendi kendini tesseli etmen gerekiyor önümüzdeki ayın hüsran olacağını düşünme belki tutar. Bu şekilde düşünmemiz gerekiyor yoksa mutsuz oluruz

Adet oncesi oluyor mu senin canim. Uzulme dunyanin sonu degil ya Rabbimin izniyle subatta olur. Emin ol Allag bizden daha iyi biliyor herswyi vardir bir hayri uzme kendi j lutfen bol bol dua et
Evet oluyor 3 gun leke sonra normal kan akisina geciyor.Cok yoruldum canim ya her hamile gordugumde nasip et diyorum hatta bigun ikiz gordum cocuk gordum bende istiyorum Allahim dedin duada ediyorum herkese ama iste olmuyor adami sperm testinwde gonderdi

Biliyorum insan cok cok uzuluyor ama elinden birsey geliyor mu duadan baska birsey yapabiliyormuyuz? Toparlan hemen kendine gel kalk guzelce duani et Rabbine sigin bu sekikde karalar baglamakla birsey gevmiyecek eline

Sıkma canını benle hemen hemen aynı durumdasın canım bizde tam düşündük tekrarlayan yumurtalık kistlerim oldu şimdi de FSH tavan menopoza gidiyormuşum. Yine çok şükür Allah bağışlasın birer çocuğumuz var. İkinciler de tez zamanda sağlıkla gelir inşallah.

Biliyorum insan cok cok uzuluyor ama elinden birsey geliyor mu duadan baska birsey yapabiliyormuyuz? Toparlan hemen kendine gel kalk guzelce duani et Rabbine sigin bu sekikde karalar baglamakla birsey gevmiyecek eline
Gecmeyecek ama aslinda etrafi hic dusunmuyorum ama benimle hamileligi dusunenle arkadaslarim dogurdu 4. Aylarina girdi insan uxuluyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…