- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.421
Günaydın yeni gün yeni umutlar olsun kızlar
Yani şimdi aynı adet sancısı gibi sancım başladı hafiften eşimde bence yumurta değil adet belirtisi bunlar diyor. Bakayım duruma göre 15:30 gibi yaparım olmadı.yap bence ama adetlerin düzendi değildi demi? 2.ciyi mi yumurtluyorsun acaba..
O zmn gebesin insallahh biliyorsun adetle gebelik belirtileri nerdeyse ayni..Yani şimdi aynı adet sancısı gibi sancım başladı hafiften eşimde bence yumurta değil adet belirtisi bunlar diyor. Bakayım duruma göre 15:30 gibi yaparım olmadı.
Hiç sanmıyorum canım ya. İnşallah öyledir ama olursa büyük sürpriz olur benim içinO zmn gebesin insallahh biliyorsun adetle gebelik belirtileri nerdeyse ayni..
Günaydın kızlar bende 31 olacam subatta. Saat 8 de erken gebelik testi yaptım ve tertemiz tek çizgi çıktı yarım saatir gidip gelip bakıyorum belki ikinci çıkar diye ama yok açıkcası hiç üzülmedim hatta bir rahatlama geldi yaaa hemen diger ay planlamalarına başladım internetten test siparişi verecegimfolikasitimin markasını da degistirecegim
eğer öyleyse sen şu an yerleşme denen olayı yaşıyorsun değil mi :)Hiç sanmıyorum canım ya. İnşallah öyledir ama olursa büyük sürpriz olur benim için
Canım dün gece belim ağrımaya başladı bugün de karnım ağrıyor 1 haftaya yakın kuruluğun ardından bugün şeffaf akıntım oldu. Uyku isteği ve yumurta(pek yemem ama birkaç gün canım çok istedi ve yedim) hariç hiç belirtim yok. Ateşim birkaç gündür 36.8 sabit. Ateşim düşmezse o zaman ümitlenirim.eğer öyleyse sen şu an yerleşme denen olayı yaşıyorsun değil mi :)
Benim ovulasyon testini en koyu gordüğüm günün bir sonraki gün itibari ile saydığım zaman bugün 12. Günüm canım sbah yaptım erken gebelik testini negatifYumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmeden beta hcg salgılanmıyor diyorlar. Biz buna göre silindiği günü mü baz alarak sayacağız sen öyle mi yaptın
Canım benim 14. gün sabah çıkmıştı. İstisnasız her gün test yapıyordum.Benim ovulasyon testini en koyu gordüğüm günün bir sonraki gün itibari ile saydığım zaman bugün 12. Günüm canım sbah yaptım erken gebelik testini negatif
Ultura erken gebelik testi tapmis miydin canım? Bir ihtimal olabilir mi ki acaba. Birtane normal gebelik testim var eğer adet olmazsam onu da yaparım.Canım benim 14. gün sabah çıkmıştı. İstisnasız her gün test yapıyordum.
Ultura erken gebelik testi tapmis miydin canım? Bir ihtimal olabilir mi ki acaba. Birtane normal gebelik testim var eğer adet olmazsam onu da yaparım.
Canım açıkçası ben onlara pek güvenmiyorum. Bazı markalar onlardan daha hassas hatta. Arkadaşımın da başına geldi. 3-5 liralık testlerde 1 haftalık gecikmeyle kopkoyuyu gördü. Bir de ne olur ne olmaz eşi erken gebelik de almış. Denemek için yapmış zor gözüküyordu diyor.Ultura erken gebelik testi tapmis miydin canım? Bir ihtimal olabilir mi ki acaba. Birtane normal gebelik testim var eğer adet olmazsam onu da yaparım.
Insallah olmazsin ve hamile olursun canimUltura erken gebelik testi tapmis miydin canım? Bir ihtimal olabilir mi ki acaba. Birtane normal gebelik testim var eğer adet olmazsam onu da yaparım.
Bat 25 ocak canım beklerim sorun değil gecikirsem yaparım artıkBat ne zaman canm bence bekleyebildiğin kadar bekle derim.
L. İle başlayan marka var onu kullaniyorum interneten ovulasyon testi ile birlikte satiyorlardı canım.Canım açıkçası ben onlara pek güvenmiyorum. Bazı markalar onlardan daha hassas hatta. Arkadaşımın da başına geldi. 3-5 liralık testlerde 1 haftalık gecikmeyle kopkoyuyu gördü. Bir de ne olur ne olmaz eşi erken gebelik de almış. Denemek için yapmış zor gözüküyordu diyor.
Aminn canımInsallah olmazsin ve hamile olursun canim
İnşallah canım yaaBende erken gebeliklere güvenmiyorum nedense bat günleri yakın inşallah arka arkaya müjdeli haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?