Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar merhaba ovulasyon ve ates takibi yapiyorum ikisi de cok guzel ilerliyor. Fakat esim isteksiz , cocuk o da istiyor ama cinsel istegi azaliyor fatkediyorum, 1 senedir deniyoruz olmuyor , o da mi stres yapiyor artik bilmiyorum ama bu durum beni cok uzuyor resmen yumurtanin olustugunu ve catladigi takip edip gorebiliyorum ama gunler bos geciyor ne yapacagim ben ovulasyon testlerimi ekliyorum sadece 20 ocagi degerlendirdik sizce ihtimal var midir?

Eklentiler

• Screenshot_20190123-113720_Gallery.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 38
Ovulasyon köyü olduğu ve siliklestigi günler önemli ama bu nasip işi tutarmi tutar birlikte olurken çocuk için görev gibi olmasın ya eğlenin eşini rahatlat hem ilk başlar gün aşırı koyulasinca sık ilişki

Canım ovulasyonu bilmeden tutturan var. İyi bir günü değerlendirmişsiniz. Gerisi nasip. o konuda da erkekler olaya farklı bakıyor. Genelde avcı konumdalar doğaları gereği böyle olunca av konumunda hissediyorlar kendilerini çok saçma tepkiler verebiliyorlar.

Evet canim siliklestiginde de olsun istedim ama olmadi maalesef evet gorev gibi yapmamaya cok dikkat ediyorum testleri esime gostermiyorum ama bilmiyorum canim ya hayirlisi artik

Aynen canim nasip bekliycez artik. Evet ya cocuk olsun bana bu cektirdiklerini bende ona cektirecem :)

Ya demessem catlicam kibarcası cazibenizi kullanin yawww

Valla 4 gün eşimi buldugum yerde sıkıstırdım, 2gün sadece enterasan hallere büründüm 21i yumurtam gece çatlamış ogünü değerlendirdik, 22nin aksamı da değerlendirildi.
Artık serbest bırakıcam olmussa olmustur zaten cazibe falanda biyere kadar işliyor

Oh iyi yapmissin valla sen :)

Seninle benimki ayni zamanda catlamis sanirim :) evet siz iyi yapmissiniz da bizimki muamma

Önemli günleri değerlendirdikten sonra bi önemi kalıyormu acaba değerlendirmenin sonraki günleri? Eşimin buarada bana yaklasacagını pek sanmıyorum gerçi
Valla canim o kadar garip seyler var ki gecen bi arkadasim 8 haftalikken hamile oldugunu ogrenmis hamileyken regl olmus. Baska bir yakinim regl bitmis iliskiye girmis nasil olsa yumurtlama olmaz daha diye korunmamis hamile kaldi o ay tek iliskiyle. Neler neler var bilemiyoruz insan vucudu cok degisken

Eger duzenliyse yumurtlamadan ya da catlamadan sonraki iliskiler pek ise yaramiyor olan olmus bitmis oluyor... testle takip edenler de bilir... sonrakiler zevkine olur artik tabi istek mistek kalirsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…