- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.441
Ovulasyon köyü olduğu ve siliklestigi günler önemli ama bu nasip işi tutarmi tutar birlikte olurken çocuk için görev gibi olmasın ya eğlenin eşini rahatlat hem ilk başlar gün aşırı koyulasinca sık ilişkiKizlar merhaba ovulasyon ve ates takibi yapiyorum ikisi de cok guzel ilerliyor. Fakat esim isteksiz , cocuk o da istiyor ama cinsel istegi azaliyor fatkediyorum, 1 senedir deniyoruz olmuyor , o da mi stres yapiyor artik bilmiyorum ama bu durum beni cok uzuyorresmen yumurtanin olustugunu ve catladigi takip edip gorebiliyorum ama gunler bos geciyor ne yapacagim ben ovulasyon testlerimi ekliyorum sadece 20 ocagi degerlendirdik sizce ihtimal var midir?
Bende de evde ondan var canım. oğlumda C ile başlayan kullanmıştım. Eczanede C ve M ile başlayan satılıyordu tek.L. İle başlayan marka var onu kullaniyorum interneten ovulasyon testi ile birlikte satiyorlardı canım.
Canım ovulasyonu bilmeden tutturan var. İyi bir günü değerlendirmişsiniz. Gerisi nasip. o konuda da erkekler olaya farklı bakıyor. Genelde avcı konumdalar doğaları gereği böyle olunca av konumunda hissediyorlar kendileriniKizlar merhaba ovulasyon ve ates takibi yapiyorum ikisi de cok guzel ilerliyor. Fakat esim isteksiz , cocuk o da istiyor ama cinsel istegi azaliyor fatkediyorum, 1 senedir deniyoruz olmuyor , o da mi stres yapiyor artik bilmiyorum ama bu durum beni cok uzuyorresmen yumurtanin olustugunu ve catladigi takip edip gorebiliyorum ama gunler bos geciyor ne yapacagim ben ovulasyon testlerimi ekliyorum sadece 20 ocagi degerlendirdik sizce ihtimal var midir?
Canım bende utanıyorum yazamıyorumYa demessem catlicam kibarcası cazibenizi kullanin yawww
Evet canim siliklestiginde de olsun istedim ama olmadi maalesefOvulasyon köyü olduğu ve siliklestigi günler önemli ama bu nasip işi tutarmi tutar birlikte olurken çocuk için görev gibi olmasın ya eğlenin eşini rahatlat hem ilk başlar gün aşırı koyulasinca sık ilişki
Aynen canim nasip bekliycez artik. Evet ya cocuk olsun bana bu cektirdiklerini bende ona cektirecem :)Canım ovulasyonu bilmeden tutturan var. İyi bir günü değerlendirmişsiniz. Gerisi nasip. o konuda da erkekler olaya farklı bakıyor. Genelde avcı konumdalar doğaları gereği böyle olunca av konumunda hissediyorlar kendileriniçok saçma tepkiler verebiliyorlar.
:) dogru soyluyorsun canim ama onu da kullandigimi dusunuyorum kendimce, susler pusler takilar kiyafetler coraplar daha ne diyim :)Ya demessem catlicam kibarcası cazibenizi kullanin yawww
Ya demessem catlicam kibarcası cazibenizi kullanin yawww
Oh iyi yapmissin valla sen :)Valla 4 gün eşimi buldugum yerde sıkıstırdım, 2gün sadece enterasan hallere büründüm21i yumurtam gece çatlamış ogünü değerlendirdik, 22nin aksamı da değerlendirildi.
Artık serbest bırakıcam olmussa olmustur zatencazibe falanda biyere kadar işliyor
Oh iyi yapmissin valla sen :)
Sanırım veriliyor bende tam bilmiyorum ama bugünü boş geçip yarından itibaren gün aşırı bekli olabilir değerlendirsemmi diye düşünüyorum bende, o konuda bende kararsız kaldımOvulasyon haftasından sonra ilişkiye ara veriyor musunuz ? Sakıncası yok değil mi?
Ovulasyon a kadar benim dediğim sonra esimin ıstediği :)Ovulasyon haftasından sonra ilişkiye ara veriyor musunuz ? Sakıncası yok değil mi?
Önemli günleri değerlendirdikten sonra bi önemi kalıyormu acaba değerlendirmenin sonraki günleri?Ovulasyon a kadar benim dediğim sonra esimin ıstediği :)
Seninle benimki ayni zamanda catlamis sanirim :) evet siz iyi yapmissiniz da bizimki muamma19’undan beri hergün yumurta çatladı çatlıcak diye düşünürken 4gün sürdü. En önemli günleri boş geçmediğimizi düşünüyorum ama artık hayırlısı :)
Tükendim yemin ederim, psikolojik olarak rahatladım çatlayınca
Valla canim o kadar garip seyler var ki gecen bi arkadasim 8 haftalikken hamile oldugunu ogrenmis hamileyken regl olmus. Baska bir yakinim regl bitmis iliskiye girmis nasil olsa yumurtlama olmaz daha diye korunmamis hamile kaldi o ay tek iliskiyle. Neler neler var bilemiyoruz insan vucudu cok degiskenÖnemli günleri değerlendirdikten sonra bi önemi kalıyormu acaba değerlendirmenin sonraki günleri?Eşimin buarada bana yaklasacagını pek sanmıyorum gerçi
Değerlendirdiniz çatladıgı günü ve sonraki günü ?Seninle benimki ayni zamanda catlamis sanirim :) evet siz iyi yapmissiniz da bizimki muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?