Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokkk sukur Allah cocuklarimizi korusun ama yas gidiyor ve bu durum infertiteye dogru gidiyor benim yasim 36 sizin

Çokkk sukur Allah cocuklarimizi korusun ama yas gidiyor ve bu durum infertiteye dogru gidiyor benim yasim 36 sizin
Ben daha birinciye uğraşıyorum ya 37 yaşındayım herkes aynı anda bebek sahip olcak diye kural mı var nasip işi bu kendimizden iyisine bakarsak mutlu olamayız hep kötüleri görmeliyiz şükür bi sıkıntım yok ya olsaydı kuzenimin çocuğu olma şansı yok tedaviside yok ben şükrediyorum halime tamam her ay üzülüyorum ağlıyorum ama umut yitirmek yok asla kimseden duymicam bunu

Allah razi olsun burda cidden rahatliyorum.Elbette ayni anda olcak diye birsey yok nikah ge ölum şaşmaz ama iste her ay hayal kur sonra bu hayaller eriyip gidiyor

Allah razi olsun burda cidden rahatliyorum.Elbette ayni anda olcak diye birsey yok nikah ge ölum şaşmaz ama iste her ay hayal kur sonra bu hayaller eriyip gidiyor
Otur ağla ama cevrendeki kimseye gösterme güçlü dur onlara karşı hatta cok canini acıtıyolarsa uzak dur sıkıldın mi gel buraya yaz dok içini ama asla pes etmek yok

36 doldu ve bende en az 4 yıldır ara ara deniyorum. 2 yıla yakın da çok yoğun olmasa da istikrarlı deniyoruz. Araya doğum kontrol hapı tedavisi vs bir sürü şey giriyor. Devletteki doktor bana yumurtan var ama zor en iyisi tüp bebek dedi canım :) Nasipten öte köy yok. Nasipte varsa olur o nedenle çok kasmıyorum. Planlı ve istikrarlı deneyişimde kist oluştu birinde attı 3 ay geçti sonraki ay bir daha vs vs en az 4-5 kist atlattım bu süreçte. Şimdi bu ay da FSH tavan yapmış. Ben deneyeceğim olursa olur olmazsa da yaradanın vardır bir bildiği. En olmaz denenlere bile yeri geliyor nasip oluyor. Ümitsizliğe kapılma sakın vakit saat geldi mi olur. Bizim çocuğumuz hemen oldu ki imkan vermiyordum. İlk evlilik yıldönümümüzde yeni doğmuştu minişimiz. Erken oldu falan diyordum hep ama şimdi yaşadıklarıma bakınca iyi ki de o zaman olmuş. Denemesek ertelesek belki de hiç olmayacaktı.

Cok sukur olmus bende hemen kaldim hamile.Evime dondugumde dr gitcem artik bakalim ne olcak

Günaydın kızlar bende 31 olacam subatta. Saat 8 de erken gebelik testi yaptım ve tertemiz tek çizgi çıktı yarım saatir gidip gelip bakıyorum belki ikinci çıkar diye ama yok açıkcası hiç üzülmedim hatta bir rahatlama geldi yaaa hemen diger ay planlamalarına başladım internetten test siparişi verecegim folikasitimin markasını da degistirecegim

Ben de daha test bile yapmamışken yeniden 50li ovulasyon aldım 2 gün önce :) ben folbiol kullanıyordum değerlerimi yükseltmiş dahiliye doktoru bırak problem olabilir dedi kadın doğum bişey olmaz dedi araştırdım yüksek olması da düşük olması da çocukta problem yaratırmış. Başka doktora sordum o da folbiol değil de bi italyan markası var dedi onu kullan dedi adını söyledi o an asla unutmazmışım gibi hissettim yazmadım o da yazmadı. Gittim eczaneye sordum folidoce verdi folbiol ağır bunu kullan dedi. Bambaşka bi doktor kullandığım folik asiti sordu folidoce dedim. Uygundur dedi. 2 aydır folidoce kullanıyorum değerlerim ne durumda bilmiyorum belki de yine yüksek

Ben de folic plus kullanıyordum. Doktorum beni de folidolce'ye geçirmişti.

Vardir bunda da bir hayir canim.aynen hic stres yapma insalla gelecek ay olur

Kızlar şu an çok saçma bir şey yaşadım. Biraz evvel şeffaf akıntım geldi. Bugün de ovulasyon testi yapmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…