Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim yukari ekledim ovu testlerimi bakabilirsin. Sadece 20sini degerlendirdik pik oldugu gunu. Dedigin gibi adam yaklasmiyor ki bihaller oldu onceden boyle degildi son 2 aydir boyle. Insallah seninki tutmustur canim
Ayy kaçıncı sayfada testler göremedim canım ya stres oluyo bence onlarda, eşin biliyomu test kullandıgını? Benimkinin haberi yok insallah tutmustur canım valla bu ay tükendim çok stres yaptım eşime saldırırken insallah değer, seninde güzel haberlerini alırız bat nezaman?

Son düzenleme:
Beyaz olan ayın17'si 21. gün yani lila olan bugün yani ayın 23'ü 27'inci gün en az 2-3 gün var bata ama en çoğu bilemedim şimdi.

Eklentiler

• 20190117_140610.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20190123_160350.webp
    18 KB · Görüntüleme: 23
Çizgiler çok net ama gebelik var diye baktınız dimi ovulasyondan?
Yok canım akıntı gelince geç mi yumurtluyorum acaba dedim. Ara ara siklusumun düzeni bozduğu olur çünkü. Bebişe pek ihtimal vermiyorum. Doktor da zor dedi zaten eşime de söyledim. Sadece yarın öbür gün pişman olmamak için deniyorum.

15. Gün ve 21. Gün arası da hep böyle miydi?
Aşağı yukarı canım. Pko falan da yok. Bir kaç doktor bakmıştı. Anacak ezelden çocuk doğana kadar düzensizliğim vardı. Sonrasında da özel durumlar hariç (kist, antibiyotik grip ilacı falan, stres vb.) 30-32 günde bir olurdum.

Eklentiler

• 20190116_093515.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 41
Ekleyeyim canim yeniden. Biliyor kullandigimi ama gunleri bilmiyor. Insallah canim hakkimizda hayirlisi. Bat 3-4 subat

Eklentiler

• Screenshot_20190123-113720_Gallery.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…