- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.461
Yok canim yukari ekledim ovu testlerimi bakabilirsin. Sadece 20sini degerlendirdik pik oldugu gunu. Dedigin gibi adam yaklasmiyor kiDeğerlendirdiniz çatladıgı günü ve sonraki günü ?
Valla o belli olmaz canım tutacağı varsa tutarÖnemli günleri değerlendirdikten sonra bi önemi kalıyormu acaba değerlendirmenin sonraki günleri?Eşimin buarada bana yaklasacagını pek sanmıyorum gerçi
Ayy kaçıncı sayfada testler göremedim canım yaYok canim yukari ekledim ovu testlerimi bakabilirsin. Sadece 20sini degerlendirdik pik oldugu gunu. Dedigin gibi adam yaklasmiyor kibihaller oldu onceden boyle degildi son 2 aydir boyle. Insallah seninki tutmustur canim
Canim ben grip olmustum catladigi gunden sonra iliski yasamadimOvulasyon haftasından sonra ilişkiye ara veriyor musunuz ? Sakıncası yok değil mi?
Ben de ya içerde bişeyler oluşuyorsa şimdi bozmiym nolur nolmaz diye uzak duruyorum istemeden böyle hissediyorumCanim ben grip olmustum catladigi gunden sonra iliski yasamadim
Benim de negatif. Senin 11. Gün olmuştu pozitif dimi?Ovulasyon negatif kızlar ben birkaç güne kırmızı kartı yerim hayırlısıyla :)
Ovulasyon negatif kızlar ben birkaç güne kırmızı kartı yerim hayırlısıyla :)
Ayın 11'inde 15. gün olmuştu canım ama uzun süre koyu kaldı indir havuç suyu içtim öyle açıldı rengi.Benim de negatif. Senin 11. Gün olmuştu pozitif dimi?
Çizgiler çok net ama gebelik var diye baktınız dimi ovulasyondan?Beyaz olan ayın17'si 21. gün yani lila olan bugün yani ayın 23'ü 27'inci gün en az 2-3 gün var bata ama en çoğu bilemedim şimdi.
Rahat ol canim akisina birak Rabbim hepimize nasip etsin insallahBen de ya içerde bişeyler oluşuyorsa şimdi bozmiym nolur nolmaz diye uzak duruyorum istemeden böyle hissediyorum
15. Gün ve 21. Gün arası da hep böyle miydi?Eki Görüntüle 2227981 Üsteki de ayın 11'inde yani 15. gün en koyu dediğim.
Yok canım akıntı gelince geç mi yumurtluyorum acaba dedim. Ara ara siklusumun düzeni bozduğu olur çünkü. Bebişe pek ihtimal vermiyorum. Doktor da zor dedi zaten eşime de söyledim. Sadece yarın öbür gün pişman olmamak için deniyorum.Çizgiler çok net ama gebelik var diye baktınız dimi ovulasyondan?
Aşağı yukarı canım. Pko falan da yok. Bir kaç doktor bakmıştı. Anacak ezelden çocuk doğana kadar düzensizliğim vardı. Sonrasında da özel durumlar hariç (kist, antibiyotik grip ilacı falan, stres vb.) 30-32 günde bir olurdum.15. Gün ve 21. Gün arası da hep böyle miydi?
Ekleyeyim canim yeniden. Biliyor kullandigimi ama gunleri bilmiyor. Insallah canim hakkimizda hayirlisi. Bat 3-4 subatAyy kaçıncı sayfada testler göremedim canım yastres oluyo bence onlarda, eşin biliyomu test kullandıgını? Benimkinin haberi yok insallah tutmustur canım valla bu ay tükendim çok stres yaptım eşime saldırırken insallah değer, seninde güzel haberlerini alırız bat nezaman?
Ekleyeyim canim yeniden. Biliyor kullandigimi ama gunleri bilmiyor. Insallah canim hakkimizda hayirlisi. Bat 3-4 subat
Bat 25 ocak canım beklerim sorun değil gecikirsem yaparım artık
Insallah canim hepimizin yuzu gulsun insallahInsallah güzel sonuçlar iletirsin canm. Batlarımız yakınmış benim de 7 8 Şubat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?