- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.501
Daha yumurtlamamışsın gibi geldi canım bana.
23’ü baya net çıkmış ama dahada koyu olur diye düşünüyorum devam testlere. :)Kızlar bakar mısınız ya sizce yumurtlama geçti mi benim?
Benimde aynı tarih bat. İnsallah olmayız AminInsallah güzel sonuçlar iletirsin canm. Batlarımız yakınmış benim de 7 8 Şubat.
Gunaydin canim insallah cok cok guzel haberlerini aliriz baska belirtin var miKizlar bende sol bacak agrisi var ve yarin hastaneye gidicem simir ve kan vericem insaallah hayirli haberlerimiz olur
23’ü baya net çıkmış ama dahada koyu olur diye düşünüyorum devam testlere. :)
Benimde aynı tarih bat. İnsallah olmayız Amin
Amiiin amin insallah nekadardır deniyorsunuz sizinsAllahhh canm ya ne zormuş beklemek.Rabbim bu bekleyişlerimizin mükafatını en kısa zamanda versin inşAllah.
Amiiin amin insallah nekadardır deniyorsunuz siz
2 sene canmSiz?
Bende 3 sene oldu ama sabir diyorum hep hayal kirikligina ugruyorum ama yinede her ay yeni bir umut basliyor.Bu psikolojimi ve hayallerimi yikti ama umut hep var.Bu sene sinavlarimdan da iyi sonuclar alamadim yasadigim düsüsler cok kotu etkiliyor insani evet kismet hayirlisi bende biliyorum ama yinede insaniz uzuluyoruz evet bazen ne acilar cekeni gordugumuzde me kadar az sukrediyoruz diyoruz ama buda bizm hayatimzinda gercekleri.Ben bu ay ovulosyon testi kullanmicam yumurtlamaya da dikkat etmicem cunku hep hesap kitap yapmak beklentiyi yukseltiyor ama bu hesaplarin ustunde Allahinda bir hesabi var biz ne yaparsak yapalim.2 sene canmSiz?
Bacak ağrısı hamilelik belirtisiiiii :)Kizlar birde 1 civari lavaboya girdim akintim buyuk ve toplu oldu yumurta aki ama buyuk yumurtlama gunlerim sizce normalmi bacak agrim o yuzden olabilirmi
Bel ağrısı bacak ağrısı alasını yaşadım inşallah bebistendirde yinede umutlanmayın üzülmemek için ben bugün dayanamadim test yaptım tek çizgi bu ay nasip değilmiş şubata aşk çocuğu yaparım bendeBacak ağrısı hamilelik belirtisiiiii :)
Valla canım bizde 2 ay oldu henüz, ilkdefa ovulasyon denedim bu ay. Adetlerim çok düzenli ama sırf merakımdan denedim. İnsallah hatırlı haberler alırız buay
Bende 3 sene oldu ama sabir diyorum hep hayal kirikligina ugruyorum ama yinede her ay yeni bir umut basliyor.Bu psikolojimi ve hayallerimi yikti ama umut hep var.Bu sene sinavlarimdan da iyi sonuclar alamadim yasadigim düsüsler cok kotu etkiliyor insani evet kismet hayirlisi bende biliyorum ama yinede insaniz uzuluyoruz evet bazen ne acilar cekeni gordugumuzde me kadar az sukrediyoruz diyoruz ama buda bizm hayatimzinda gercekleri.Ben bu ay ovulosyon testi kullanmicam yumurtlamaya da dikkat etmicem cunku hep hesap kitap yapmak beklentiyi yukseltiyor ama bu hesaplarin ustunde Allahinda bir hesabi var biz ne yaparsak yapalim.
Artik cidden biraktim ben akisina biraktim olacakssa olur olmayacaksa olmaz herseyi denedim artik yoruldum.
Benim 1 hafta varKızlar bata kaç gün kala yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?