Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
23’ü baya net çıkmış ama dahada koyu olur diye düşünüyorum devam testlere. :)

Geçen ay da klomen kullandım 15. gün koyu oldu. Bu ay da kullandım 23'ü 17. gündü ama kafam karıştı yapcam bugünde bakalım. :)

2 sene canm Siz?
Bende 3 sene oldu ama sabir diyorum hep hayal kirikligina ugruyorum ama yinede her ay yeni bir umut basliyor.Bu psikolojimi ve hayallerimi yikti ama umut hep var.Bu sene sinavlarimdan da iyi sonuclar alamadim yasadigim düsüsler cok kotu etkiliyor insani evet kismet hayirlisi bende biliyorum ama yinede insaniz uzuluyoruz evet bazen ne acilar cekeni gordugumuzde me kadar az sukrediyoruz diyoruz ama buda bizm hayatimzinda gercekleri.Ben bu ay ovulosyon testi kullanmicam yumurtlamaya da dikkat etmicem cunku hep hesap kitap yapmak beklentiyi yukseltiyor ama bu hesaplarin ustunde Allahinda bir hesabi var biz ne yaparsak yapalim.
Artik cidden biraktim ben akisina biraktim olacakssa olur olmayacaksa olmaz herseyi denedim artik yoruldum.

Bacak ağrısı hamilelik belirtisiiiii :)
Bel ağrısı bacak ağrısı alasını yaşadım inşallah bebistendirde yinede umutlanmayın üzülmemek için ben bugün dayanamadim test yaptım tek çizgi bu ay nasip değilmiş şubata aşk çocuğu yaparım bende

Aynen ben de merakıma yenik düşüp test yaptım negatif :) preseed jeş siparişi verdim. Bi de onu deneyeyim dedim. Ayrıca şimdiye kadar yaptığım stresi de bi kenara koydum. Yeni ay için heyecanlıyım hırslıyım hepimiz için bol şans diliyorum

Haklısın canm evet insan yıpranıyor üzülüyor takılıyor ama umudumu her zaman var. Biliyoruzki rabbim bizlere de nasip edecek ama zamanı var demekki. Bende bu ay da olmazsa ovulasyonu bırakmayı düşünüyorum. 4. ay deneyişim zaten bırakıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…