- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.481
Canım bende ondan şüphelendim benim ovulasyon testim hemen silikleşmedi iki gün sonra tamamen silindi inşallah tutmuştur. İki gün daha beklerim ne olacak kiAz kalmış canm geç döllenme olmadıysa normal gebelik testinde de çıkması lazım. Ama bekleyebiliyosun madem bekle güzel sonuçlar iletirsin insAllah.
Akıntı artıyormuşEğer gebe kalınmışsa akıntı gelmeye devam eder mi kızlar
Ben adet olmadan önce ve ovulasyon dönemlerimde o tarz torular oluyordu canımİdrarda beyaz tortu oluyormuş
Canım bende ondan şüphelendim benim ovulasyon testim hemen silikleşmedi iki gün sonra tamamen silindi inşallah tutmuştur. İki gün daha beklerim ne olacak ki
Testlerin garip çıkmış canım yapmaya devam et en iyisiKızlar bakar mısınız ya sizce yumurtlama geçti mi benim?
İnşallah canıminşAllah güzel sonuçlar iletirsin insAllah canm 2 gün sonra bekliyorum.
Testlerin garip çıkmış canım yapmaya devam et en iyisi
19 20 21ve 23 en koyu sıvı alımına dikkat ediyomusun
Koyu olan günleri degerlendirdinmi birde bata ne kadar varBu cevap bana mı canm :) 2 3 saat sıvı almadan yapıyorum kuzum testleri hep.
Koyu olan günleri degerlendirdinmi birde bata ne kadar var
Hayırlısı canım kendimle bir herkese dua edip duruyorum Allah ım bebisler sağlıkla gelsin bebissiz ev kalmasın17.01.18, 19.01.18 ve 21.01.18 de değerlendirebildik canm.
Daha yumurtlamamışsın gibi geldi canım bana.Kızlar bakar mısınız ya sizce yumurtlama geçti mi benim?
Koyu olan günleri degerlendirdinmi birde bata ne kadar var
Hayırlısı canım kendimle bir herkese dua edip duruyorum Allah ım bebisler sağlıkla gelsin bebissiz ev kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?