- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.541
Nasipse olur o canıminşallah benim de bat 8i benim de ümidim yok bu ay ovu da yapmadım... şu anda yum.günlerindeyim.. bugün çatlamış olma ihtimali yüksek...ağrı epeyce azaldı.
ee siz anca bulmuşunuz birbirinizi kuzum normal yani isterse kaçsın bak bana 17 seneRekor bendemi 11 günbir günü bile atlamadım koyu olunca nasip kuzum ya eşim memnun benim ya kacmiyo şükür bir bakış yetiyo
Aynen balım 37 ye 40 olunca yaşlaree siz anca bulmuşunuz birbirinizi kuzum normal yani isterse kaçsın bak bana 17 sene
Allah daim etsin en güzel zamanlarınız kıymet de bilirsiniz.. maşallah.. inşallah bir bebişle de şenlenir.Aynen balım 37 ye 40 olunca yaşlar
öyle nasipse gelir her türlü.Nasipse olur o canım
Onu bilmiyorum canım ama bu ürün gebelik üzerine yönelik daha çok. Kuruluk yaşayanlar çok sevmiş. Yaşamayanlar vıcık vıcık demiş.
yani ovu yaptıysan sonra önce olma ihtimali yok... o düzensiz olanlarda geçerli bence...
yumurtlama olup çatladıktan sonra işte 1 .1,5 gün şans yüksek o da kaçtı %25 mi ne.. sonrasında denemeler işe yaramaz gibi :) ama olur da biraz geç çatlar falan o yüzden pikin arkasını da değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyoruz.
he ayrıca kendilerini naza çekiyorlar bu durumda istiyomuş gibi yapma o gelir zaten
bizimki de öyle yapar işim bitmiş olur ya adete yakınn hadi der
Valla çatlayacağı geceyi ve çatladıktan sonraki günü değerlendirdik tarife göre güzel günleri değerlendirmişizİnsallah tutar artık
Bu ay olmazsa bidahaki ay öyle deniyim istemiyormuş numarası yaparım
inşallah benim de bat 8i benim de ümidim yok bu ay ovu da yapmadım... şu anda yum.günlerindeyim.. bugün çatlamış olma ihtimali yüksek...ağrı epeyce azaldı.
hayırlısıyla bebişler gelir :)Buarada bat günümüz aynıinsallah olmayızzz
Canim arada mide bulantısı istahsizlik tiksinmegittim hastaneye simir alindi 1aya cikar dedi sonuc kan verdim muayene olmadımGunaydin canim insallah cok cok guzel haberlerini aliriz baska belirtin var mi
Csnim hamileligimde hep agri cektim ogrenmeden oncesinde basladi taki dusuk olana kadar esim allah razi olsun hep ovalardiBacak ağrısı hamilelik belirtisiiiii :)
8subat canim ama takvimde yarin yumurtlama birde 21.gunum bugun 2dega cinsel iliski oldu hsyrlisi
Kan sonucun ne zaman cikar peki canim. Bir ay diyorlar ama daha erken cikar benim 15 gun icinde cikmisti insallah temiz cikar kuzumCanim arada mide bulantısı istahsizlik tiksinmegittim hastaneye simir alindi 1aya cikar dedi sonuc kan verdim muayene olmadım
Benim program da oyle gosteriyor ama bugun catladi gibi 7si gelebilir:)8subat canim ama takvimde yarin yumurtlama birde 21.gunum bugun 2dega cinsel iliski oldu hsyrlisi
Kani bilmiyorum canim simir 1aya dediKan sonucun ne zaman cikar peki canim. Bir ay diyorlar ama daha erken cikar benim 15 gun icinde cikmisti insallah temiz cikar kuzum
Insallah canim ya valla bazen gına geliyo su hastaneye gitmekBenim program da oyle gosteriyor ama bugun catladi gibi 7si gelebilir:)
Insallah tutar sagliklica canim.
Sen anlamiyor musun agridan falan ovu yapmadim mi demistin sende?8subat canim ama takvimde yarin yumurtlama birde 21.gunum bugun 2dega cinsel iliski oldu hsyrlisi
Canım yumurtluyor musın acabaKızlar birsey sorucam, yani suanda akıntı var sol tarafta nefes alıp verirken çeken sol kasıkta batma oluyor ama yumurtam 21’inin gecesi çatladı çok büyük ihtimalle o gece ve ertesi gün ilişki oldu ama bu akıntı ve agrı neyin nesidir acaba bukadar erken belirti olmasına imkan yok diye biliyorum.
Canım yumurtluyor musın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?