Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Preseed jeş ne oluyor acaba, ilkdefa duydum kusura bakmayın

İnsallah bebiş vardır hayırlı haberlerinizi alırız.
Bende buay merak içindeyim ama hiç umudum yok nedense
Bugün erken gebelik yaptım ovulaasyonlarla gelen varya uzun birşey tek çizgi kabak gibi cıktı sanmıyorum ama bir suprize hayır demem inşallah sizlere nasip olsun bu ay kendim gibi sevinirim :)

Preseed jeş ne oluyor acaba, ilkdefa duydum kusura bakmayın
Preseed jel eğer bi probleminiz yoksa sebepsizce gebe kalamıyorsanız kolaylaştırıyormuş. Kuruluk yaşayanlar kullanıyormuş sperm dostu kayganlaştırıcı bi jel. Spermlerin kolaylıkla hareket etmesini ilerlemesini sağlıyormuş. 175 lira. ben şimdiye dek aslında çok da elimden geleni yapmafım. Düzenli ilişki yaşamadım. 3 aydır deniyorum üçünde de en önemli günleri yarı yarıya değerlendirdim. Önümüzdeki ay nasıl hissedersem hissedeyim hem bu jeli kullanıcam hem de sağlam değerlendiricem. Bu defa olmazsa boşvericem. akışına bırakıcam. :)

Bende de kuruluk var o yüzden wiaxi kayganlaştırıcı kullanıyoruz ama eczacı bunu verirken de çocuğa engel değil demiş. Engel olabilir mi?

Kïzlar ben pazartesi günü normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı salı günü erken gebelik testi yaptim tek cizgi yarın adet günüm olmazsam eger cumartesi sabah normal gebelik yapmayı düşünüuorum kısmet artık

Bugün erken gebelik yaptım ovulaasyonlarla gelen varya uzun birşey tek çizgi kabak gibi cıktı sanmıyorum ama bir suprize hayır demem inşallah sizlere nasip olsun bu ay kendim gibi sevinirim :)

Ya valla en önemli günleri degerlendirdim
19undan itibaren 22sine kadar hergün degerlendirildi ama tükendim vaşla attık dün eşime gene biraz sırnasıyım dedim adam kaçtı valla artık hayırlısı bu ay toplamda sadece 7kez ilişki oldu, sonuncusu 22siydi en son

Eklentiler

• 28C2F987-7537-408D-9434-D7580C110039.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 21
  • ED7F8A7B-C748-47C0-A9C5-BE95B8596F4B.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 27
ilahi güldüm valla... iliklerini kuruttuk diyorsun :))
bi arkadaşımız yazmıştı bana mantıklı geldi, normalde onlar avcı biz av :)) ama şu şartlarda onlar av biz avcı pozisyonundayız bu da onlarda değişik duygu durumlarına yol açıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar diye..

Hummm dogru aslında Oyuzden tuhaf tuhaf tepkiler veriyorlar demekki. Yani ilk 4gün zorla saldırdım ama dün kaçtı çakal bugunde denicem gerçi artık olsada faydası olmaz gibime geliyor ama bilmiyorum

Diyorum ama yumurtlamam erken oldu üstünden 10 gün geçti. Silik de olsa çıkması lazım. Ve zerre kadar ümidim yok. :) daha da yapmam. Eminim olmadığına. :) bi dahaki ay olcak hepimizin. Hissediyırum
inşallah benim de bat 8i benim de ümidim yok bu ay ovu da yapmadım... şu anda yum.günlerindeyim.. bugün çatlamış olma ihtimali yüksek...ağrı epeyce azaldı.

Rekor bendemi 11 gün bir günü bile atlamadım koyu olunca nasip kuzum ya eşim memnun benim ya kacmiyo şükür bir bakış yetiyo

Hummm dogru aslında Oyuzden tuhaf tuhaf tepkiler veriyorlar demekki. Yani ilk 4gün zorla saldırdım ama dün kaçtı çakal bugunde denicem gerçi artık olsada faydası olmaz gibime geliyor ama bilmiyorum
yani ovu yaptıysan sonra önce olma ihtimali yok... o düzensiz olanlarda geçerli bence...
yumurtlama olup çatladıktan sonra işte 1 .1,5 gün şans yüksek o da kaçtı %25 mi ne.. sonrasında denemeler işe yaramaz gibi :) ama olur da biraz geç çatlar falan o yüzden pikin arkasını da değerlendirmek gerekiyor diye düşünüyoruz.
he ayrıca kendilerini naza çekiyorlar bu durumda istiyomuş gibi yapma o gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…