- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.521
Tatlısım benim 3 gün cuk kaldı bel ağrısı hafifledi bacak devam ediyor tek çizgiyi görsede ağrılar devamKızlar bata kaç gün kala yapıyorsunuz
Preseed jeş ne oluyor acaba, ilkdefa duydum kusura bakmayınAynen ben de merakıma yenik düşüp test yaptım negatif :) preseed jeş siparişi verdim. Bi de onu deneyeyim dedim. Ayrıca şimdiye kadar yaptığım stresi de bi kenara koydum. Yeni ay için heyecanlıyım hırslıyım hepimiz için bol şans diliyorum
İnsallah bebiş vardır hayırlı haberlerinizi alırız.Tatlısım benim 3 gün cuk kaldı bel ağrısı hafifledi bacak devam ediyor tek çizgiyi görsede ağrılar devam
Bugün erken gebelik yaptım ovulaasyonlarla gelen varya uzun birşey tek çizgi kabak gibi cıktı sanmıyorum ama bir suprize hayır demem inşallah sizlere nasip olsun bu ay kendim gibi sevinirim :)İnsallah bebiş vardır hayırlı haberlerinizi alırız.
Bende buay merak içindeyim ama hiç umudum yok nedense
Preseed jel eğer bi probleminiz yoksa sebepsizce gebe kalamıyorsanız kolaylaştırıyormuş. Kuruluk yaşayanlar kullanıyormuş sperm dostu kayganlaştırıcı bi jel. Spermlerin kolaylıkla hareket etmesini ilerlemesini sağlıyormuş. 175 lira. ben şimdiye dek aslında çok da elimden geleni yapmafım. Düzenli ilişki yaşamadım. 3 aydır deniyorum üçünde de en önemli günleri yarı yarıya değerlendirdim. Önümüzdeki ay nasıl hissedersem hissedeyim hem bu jeli kullanıcam hem de sağlam değerlendiricem. Bu defa olmazsa boşvericem. akışına bırakıcam. :)
Preseed jeş ne oluyor acaba, ilkdefa duydum kusura bakmayın
Preseed jel eğer bi probleminiz yoksa sebepsizce gebe kalamıyorsanız kolaylaştırıyormuş. Kuruluk yaşayanlar kullanıyormuş sperm dostu kayganlaştırıcı bi jel. Spermlerin kolaylıkla hareket etmesini ilerlemesini sağlıyormuş. 175 lira. ben şimdiye dek aslında çok da elimden geleni yapmafım. Düzenli ilişki yaşamadım. 3 aydır deniyorum üçünde de en önemli günleri yarı yarıya değerlendirdim. Önümüzdeki ay nasıl hissedersem hissedeyim hem bu jeli kullanıcam hem de sağlam değerlendiricem. Bu defa olmazsa boşvericem. akışına bırakıcam. :)
ama sen 1 hafta var diyorsuun?Test yapıp tek çizgi gören 4 kişi mi olduk yani
Evet canim şubata ask cocuklari yapariz beylere bol vitamin takviyeleriz sonrası Allah kerimTest yapıp tek çizgi gören 4 kişi mi olduk yani
Bu ay bende tek çizgiyi görürüm benimle beraber 5 oluruzTest yapıp tek çizgi gören 4 kişi mi olduk yani
Bugün erken gebelik yaptım ovulaasyonlarla gelen varya uzun birşey tek çizgi kabak gibi cıktı sanmıyorum ama bir suprize hayır demem inşallah sizlere nasip olsun bu ay kendim gibi sevinirim :)
ilahi güldüm valla... iliklerini kuruttuk diyorsun :))Ya valla en önemli günleri degerlendirdim
19undan itibaren 22sine kadar hergün degerlendirildi ama tükendim vaşla attık dün eşime gene biraz sırnasıyım dedim adam kaçtı vallaartık hayırlısı bu ay toplamda sadece 7kez ilişki oldu, sonuncusu 22siydi en son
Diyorum ama yumurtlamam erken oldu üstünden 10 gün geçti. Silik de olsa çıkması lazım. Ve zerre kadar ümidim yok. :) daha da yapmam. Eminim olmadığına. :) bi dahaki ay olcak hepimizin. Hissediyırumama sen 1 hafta var diyorsuun?
ilahi güldüm valla... iliklerini kuruttuk diyorsun :))
bi arkadaşımız yazmıştı bana mantıklı geldi, normalde onlar avcı biz av :)) ama şu şartlarda onlar av biz avcı pozisyonundayız bu da onlarda değişik duygu durumlarına yol açıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar diye..
Diyorum ama yumurtlamam erken oldu üstünden 10 gün geçti. Silik de olsa çıkması lazım. Ve zerre kadar ümidim yok. :) daha da yapmam. Eminim olmadığına. :) bi dahaki ay olcak hepimizin. Hissediyırum
inşallah benim de bat 8i benim de ümidim yok bu ay ovu da yapmadım... şu anda yum.günlerindeyim.. bugün çatlamış olma ihtimali yüksek...ağrı epeyce azaldı.Diyorum ama yumurtlamam erken oldu üstünden 10 gün geçti. Silik de olsa çıkması lazım. Ve zerre kadar ümidim yok. :) daha da yapmam. Eminim olmadığına. :) bi dahaki ay olcak hepimizin. Hissediyırum
Onu bilmiyorum canım ama bu ürün gebelik üzerine yönelik daha çok. Kuruluk yaşayanlar çok sevmiş. Yaşamayanlar vıcık vıcık demiş.Bende de kuruluk var o yüzden wiaxi kayganlaştırıcı kullanıyoruz ama eczacı bunu verirken de çocuğa engel değil demiş. Engel olabilir mi?
Rekor bendemi 11 günYa valla en önemli günleri degerlendirdim
19undan itibaren 22sine kadar hergün degerlendirildi ama tükendim vaşla attık dün eşime gene biraz sırnasıyım dedim adam kaçtı vallaartık hayırlısı bu ay toplamda sadece 7kez ilişki oldu, sonuncusu 22siydi en son
yani ovu yaptıysan sonra önce olma ihtimali yok... o düzensiz olanlarda geçerli bence...Hummm dogru aslında Oyuzden tuhaf tuhaf tepkiler veriyorlar demekki. Yani ilk 4gün zorla saldırdım ama dün kaçtı çakalbugunde denicem gerçi artık olsada faydası olmaz gibime geliyor ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?