- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.581
Benim 13 14 15 yumurtlama sonra hep değişim :) hepsini degerlendirdim ama bugün test yaptım tek cizgi
Genede değerlendir bugunu, belki faydası olur, sonra içine dert olmasınEvet bu ay çok değişik cıktı ve kafamı karıştırdı çok. Klomende kullanıyorum geçen ay 15. gün yumurtlama olduğu için bu ay bu kadar uzamasını beklemiyorum ama bilmiyorumda.
Genede değerlendir bugunu, belki faydası olur, sonra içine dert olmasın
Kimi insanda yumurtlama 2 defa oluyomuş belki seninde öyledir
Saldır saldır canım direkt icraata geçBilmiyorumki canm değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bey efendi yorgunum demezse.
Saldır saldır canım direkt icraata geçhiç dinleme o sonradan yetişir sana
elinde var mıydı test.. :)) pik bu kuzum değerlendir bugünleri..Eki Görüntüle 2228296 Kizlar bakarmisin 2tane ovu testim vardi birtanesini yaptim yarin yumurtlama gunumen son ayin 17.iliski oldu degerlendirsemmi bu gunleri
Bat 6 Şubat gibi olacaktı benim ama yumurtlamaya göre sanırım 4’ü gibi. Ümit vermek istemem ama normalde akıntınız olmuyorsa hamilelik belirtisi olabilir sanıyorum akıntının artması, inşallah öyledir.Merhaba
Normal sartlarda Benim akıntımın olmaması gerek çünkü olmuyor ovu testi yaptım azönce negatif. Ama yumurtlama günümü çatladıgı gecenin ertesi gününü hep değerlendirdik.
Valla şaşırdım bendebat nezaman sizin?
2tame vardi canim 1tane kaldi bi kac gun degerlendirdikten sonra bitane daha yapcam 1tanede gebelik testi var insaallah bu ay ogrenmek icin kullanirimelinde var mıydı test.. :)) pik bu kuzum değerlendir bugünleri..
Benimde o aralar olmam gerek 5-6 su gibi erken olurun 2-3gün geç olmam asla.Bat 6 Şubat gibi olacaktı benim ama yumurtlamaya göre sanırım 4’ü gibi. Ümit vermek istemem ama normalde akıntınız olmuyorsa hamilelik belirtisi olabilir sanıyorum akıntının artması, inşallah öyledir.
Keşke canım ama bugün test yaptım negatif sizler müjde verin insallahinsAllah olumlu sonuçlar da iletirsin canım:)
Gebelik testimi yaptın? Ovulasyon yanıltıyor diyorlar ya?Keşke canım ama bugün test yaptım negatif sizler müjde verin insallah
Erken gebelik yaptım canımGebelik testimi yaptın? Ovulasyon yanıltıyor diyorlar ya?
Erken gebelik yaptım canım
Merhabalar aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım sizce yumurtladım mı çok merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim
MerhabaArkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz de bu ay denemelere başladık en son regl tarihlerim 28 kasım ve 4 ocak yani 38.gün oldum regl. 6 gün sürüyor regllerim. Bebek düşünmeye başlayınca bu ay başı doktora gittim ultrason ve hormon testlerin çok normal deneyin dedi. Ben adetin 15.günü ovulasyon testi yaptım negatif 17.günü yaptım pozitif çıktı o günden beri her gün yaptım hep negatif silik çizgi bugün 21.gün.Pozitif çıktığı gün ve sonrasını değerlendirdik hep.Ama bu konuda kafam çok karıştı reglden 14 gün önce yumurtlama olmaz mı neden erkenden tek gün pozitif çıktı? Hamile kalabilmek için hangi günleri değerlendirmeliyiz? Kafam çok karıştı cevaplarsanız sevinirim
MerhabaMerhabalar aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım sizce yumurtladım mı çok merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim
Yumurtlamadım yani daha demiT çizgisi hala koyu bordo yada bordoya yakın olması lazım canım
Yumurtlamadım yani daha demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?