Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bu ay çok değişik cıktı ve kafamı karıştırdı çok. Klomende kullanıyorum geçen ay 15. gün yumurtlama olduğu için bu ay bu kadar uzamasını beklemiyorum ama bilmiyorumda.
Genede değerlendir bugunu, belki faydası olur, sonra içine dert olmasın
Kimi insanda yumurtlama 2 defa oluyomuş belki seninde öyledir

Genede değerlendir bugunu, belki faydası olur, sonra içine dert olmasın
Kimi insanda yumurtlama 2 defa oluyomuş belki seninde öyledir

Bilmiyorumki canm değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım bey efendi yorgunum demezse.

Bat 6 Şubat gibi olacaktı benim ama yumurtlamaya göre sanırım 4’ü gibi. Ümit vermek istemem ama normalde akıntınız olmuyorsa hamilelik belirtisi olabilir sanıyorum akıntının artması, inşallah öyledir.

Benimde o aralar olmam gerek 5-6 su gibi erken olurun 2-3gün geç olmam asla.
Valla canım hiç umutlanmıyorum, sonradan acayip hayalkırıklıgı oluyor artık hayırlısı deyip geçiyorum. Kendimide dinlemek istemiyorum.
Bi 10gün sonra neyin ne oldugu anlasılır kimi insanda hamilelik belirtisi hiç olmuyormuş ne akıntı ne göğüs ucu agrısı. Oyuzden belirti olmaması bile bi umudun olduğuna işaret beraber görücez artık, Allahım hayırlısını nasip etsin herseyin. Ama merak etmiyor da değilim insallah hepimiz bebiş haberi alırız bu ay

Arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz de bu ay denemelere başladık en son regl tarihlerim 28 kasım ve 4 ocak yani 38.gün oldum regl. 6 gün sürüyor regllerim. Bebek düşünmeye başlayınca bu ay başı doktora gittim ultrason ve hormon testlerin çok normal deneyin dedi. Ben adetin 15.günü ovulasyon testi yaptım negatif 17.günü yaptım pozitif çıktı o günden beri her gün yaptım hep negatif silik çizgi bugün 21.gün.Pozitif çıktığı gün ve sonrasını değerlendirdik hep.Ama bu konuda kafam çok karıştı reglden 14 gün önce yumurtlama olmaz mı neden erkenden tek gün pozitif çıktı? Hamile kalabilmek için hangi günleri değerlendirmeliyiz? Kafam çok karıştı cevaplarsanız sevinirim

Merhabalar aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım sizce yumurtladım mı çok merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim

Eklentiler

• 6AFD2169-926D-4F7C-8FD6-4097B3E02BE4.webp
    36 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba
17.gun pozitif demissin o gunleri degerlerdiysen sikinti yok canim
Yumurtlamadan 14 gun sonra normalde adet olunur.. bu kuraldir... ama yumurtlaman donguye gore degisebilir.. duzenli degilse takibe devam etmeni onerebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…