- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.621
Bazılarında bu koyuluk pik olabiliyor testin sanırım L ile başlayan marka bugünü kaçırma. Yarın koyulaşırsa silikleşene kadar gün aşırı veya her gün deneyebilirsiniz.Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
Canım belli bir yere gelene kadar ben mi yazdım acaba diye şüpheye düştüm.Arkadaşlar merhaba ben de yeni üye oldum bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Biz de bu ay denemelere başladık en son regl tarihlerim 28 kasım ve 4 ocak yani 38.gün oldum regl. 6 gün sürüyor regllerim. Bebek düşünmeye başlayınca bu ay başı doktora gittim ultrason ve hormon testlerin çok normal deneyin dedi. Ben adetin 15.günü ovulasyon testi yaptım negatif 17.günü yaptım pozitif çıktı o günden beri her gün yaptım hep negatif silik çizgi bugün 21.gün.Pozitif çıktığı gün ve sonrasını değerlendirdik hep.Ama bu konuda kafam çok karıştı reglden 14 gün önce yumurtlama olmaz mı neden erkenden tek gün pozitif çıktı? Hamile kalabilmek için hangi günleri değerlendirmeliyiz? Kafam çok karıştı cevaplarsanız sevinirim
Tekrar baktım da 21 koyu canım
Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
Kızlar bugün tipik adet geliyor belirtilerime giriş yaptım ama ufak farklar var. Her an olacak gibiyim. Beklemedeyim hayırlısı. Bugün ya da yarın olacağımı düşünüyorum. Benim gibi son günde olanlar belirtiler neler?
Canım günaydın ben seninkini anlayamadım ya hangi gün çatlamış 2 gün pik gibi duruyor bi ara silikleşmişAa batlarımız yakındı seninle benimde 18. gün bugün. Benim ne zaman oldu çatlama, yumurtlama ona bile karar veremedim. Sinirimi bozdu bu ay testlerBak ekliyim yaptıklarımı. Tarih vs. yazamayan 24.01.2019 da yani bugün 13:30 da yapmıştım.
Bel ağrısı göğüs acısı var canım bende sanırım birde grip oluyorum burun gidik halsizlik varKızlar bugün tipik adet geliyor belirtilerime giriş yaptım ama ufak farklar var. Her an olacak gibiyim. Beklemedeyim hayırlısı. Bugün ya da yarın olacağımı düşünüyorum. Benim gibi son günde olanlar belirtiler neler?
Kızlar bugün tipik adet geliyor belirtilerime giriş yaptım ama ufak farklar var. Her an olacak gibiyim. Beklemedeyim hayırlısı. Bugün ya da yarın olacağımı düşünüyorum. Benim gibi son günde olanlar belirtiler neler?
Oh nesen hic bozulmasın balım Ovu testinden vazgecemeyenlerden :) adet olasakta yapcaz çok alıştık şuan yapasım var pazar bat günüKızlar günaydınnnnn :) öpüyorum hepimizi bugun neşeliyim herhalde (nerden geliyorsa bu neşe )
17 sinde pik olmuştu benim tabi ki de değerlendirdikNeyse benim bata 7-8 gün kaldı bugun yaptığım ovu testi bu.
Canım senden ümitliyim ben hadi hayırlısı kırmızı görene kadar ümit kesme benim 15. günde 20 çıkmıştı değerim.Bel ağrısı göğüs acısı var canım bende sanırım birde grip oluyorum burun gidik halsizlik var
Aynen kırmızı görmeden pes etmiyoruz canım testler negatif çıksa bile kırmızı görüncede çok umutsuzluk yokCanım senden ümitliyim ben hadi hayırlısı kırmızı görene kadar ümit kesme benim 15. günde 20 çıkmıştı değerim.
Pik 18. gün yani 11 ocak silinme 14'te başlamış gibi canım. Tahminime göre 3-4 günün var canım.Günaydın kızlar geçen ay ile bu ayı kıyaslamaya çalışarak hesap yapmaya çalıştım bugün ya da yarin adet olmam lazım benim resimdeki bu ay yaptıklarım yavaş yavaş silindi bu yüzden hangisi pik anlayamadım ama silik olandan (15 ocak) itibati ile sayarsam bugun 11. Gunum oluyor. Hesaplaerken emin olamıyorum çünkü geçen ay hemen silindi ve silinen günden itibarn 13. Gün hastalandım. Bir haftadır adet helirtilerim başladı. Yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba (15 ocakta döllenme olmuş olsa diye heseplıyorum)
kuzu sende pcos mı var çoğu pik gibi duruyor genel olarak lh on mı yüksek acabaGünaydın kızlar geçen ay ile bu ayı kıyaslamaya çalışarak hesap yapmaya çalıştım bugün ya da yarin adet olmam lazım benim resimdeki bu ay yaptıklarım yavaş yavaş silindi bu yüzden hangisi pik anlayamadım ama silik olandan (15 ocak) itibati ile sayarsam bugun 11. Gunum oluyor. Hesaplaerken emin olamıyorum çünkü geçen ay hemen silindi ve silinen günden itibarn 13. Gün hastalandım. Bir haftadır adet helirtilerim başladı. Yarın sabah test yapsam çıkar mı acaba (15 ocakta döllenme olmuş olsa diye heseplıyorum)
O sabırsızlıkları çok iyi bilirim canım. Eşim eve teste dayalı laboratuvar kurdun diyordu. Umarım çok bekletmez fındığın.Benim normal insanlara göre 7 günüm var ama bana göre 2 buçuk ay falan heraldr :) şuan sanki hamileymişim gibi hissediyorum bakalım hayırlısı
Amin kuzum cümlemizin ben ovu testini yapıyorum çünkü hani regl tarihine yakın eğer gebelik varsa pozitif çıkıyor ya onu test ediyorum :) biz kadınlardan korkulur valla denemediğimiz yol kalmıyor yahu :)Oh nesen hic bozulmasın balım Ovu testinden vazgecemeyenlerden :) adet olasakta yapcaz çok alıştık şuan yapasım var pazar bat günü
Canım belli bir yere gelene kadar ben mi yazdım acaba diye şüpheye düştüm.o kadar benziyoruz. benim de geçen ay 38. gün geldi ve 28 kasımda geldi. 13- 15-17-19 pozitif hatta 21 gün de pozitif ama en koyu pozitifi 15. gün gördüm sanırım. Beklemedeyim. Bazen birden çok yumurtlama olabiliyormuş bazen de yumurtlama süreci 6 güne falan yayılabiliyormuş. Bir de gebelik oluştuysa koyu çıkmaya devam edebiliyormuş. Bu günleri kaçırma gün aşırı kuru günler başlayana kadar değerlendir bence.
Teşekkürler ederim canımPik 18. gün yani 11 ocak silinme 14'te başlamış gibi canım. Tahminime göre 3-4 günün var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?