Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman yumurtlasın belki devam ediyordur ovu testi yap belirti için çook erken
Yaptın canım ovu testi ama negatif, yani yumurtluyor olamam, fotoğraftaki gibi test agrı inanılmaz rahatsız etti beni

Eklentiler

• 6EBA1B24-F2B4-4F1C-8708-118B91EA34DE.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 41

Yaptın canım ovu testi ama negatif, yani yumurtluyor olamam, fotoğraftaki gibi test agrı inanılmaz rahatsız etti beni
Kistin mi var acaba Bikenedim canım benim bugun 2 saat arayla yaptığım ovu çok farklı çıktı hiç su da içmedim belki arada bozuk çıkıyor diye düşündüm tekrar deneyeceğim

Kistin mi var acaba Bikenedim canım benim bugun 2 saat arayla yaptığım ovu çok farklı çıktı hiç su da içmedim belki arada bozuk çıkıyor diye düşündüm tekrar deneyeceğim
Su içtim kahve içtim sabah süt içtim sen öyle deyince bunlara rağmen test yaptın ama negatif sıvı alımına dikkat etmem lazım yatın devam ederse sıvı alımına dikkat edip yaparım birde.
Kistimm sanmıyorum canım açıkcası.
Ama bu ay hastalanırsam eğer adetim bittikten sonra bi doktor kontrolüne gitmek istiyorum açıkcası. Sen nezamandır bebiş denemelerine devam ediyorsun

Kizlar bakarmisin 2tane ovu testim vardi birtanesini yaptim yarin yumurtlama gunumen son ayin 17.iliski oldu degerlendirsemmi bu gunleri

Eklentiler

• 20190124_164545.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 34
Tatlımm 18.gün adetten itibaren. çatlama olduktan sonra 3.gün adetime kalan 13gün
Ay valla stres oldum, geriyor bu testler insanı

Aa batlarımız yakındı seninle benimde 18. gün bugün. Benim ne zaman oldu çatlama, yumurtlama ona bile karar veremedim. Sinirimi bozdu bu ay testler Bak ekliyim yaptıklarımı. Tarih vs. yazamayan 24.01.2019 da yani bugün 13:30 da yapmıştım.

Eklentiler

• 20190123_175140.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG-20190124-WA0009.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba, benim ovu. testim de 20-21 Ocak tarihlerinde pik olmuştu, 21 akşamı da silikleşti hafif, sonrasında da silik çıkmaya devam ediyor. Akıntı var aynen, ama akıntı hep olur bende zaten açıkçası

En koyu 23’ü gördüm ama bugünküde sanki çatlamış gibi duruyor, tuhaf cıkmış testlerin gerçekten. Sen bence bugunde bir değerlendir canım

En koyu 23’ü gördüm ama bugünküde sanki çatlamış gibi duruyor, tuhaf cıkmış testlerin gerçekten. Sen bence bugunde bir değerlendir canım

Evet bu ay çok değişik cıktı ve kafamı karıştırdı çok. Klomende kullanıyorum geçen ay 15. gün yumurtlama olduğu için bu ay bu kadar uzamasını beklemiyorum ama bilmiyorumda.

Merhaba, benim ovu. testim de 20-21 Ocak tarihlerinde pik olmuştu, 21 akşamı da silikleşti hafif, sonrasında da silik çıkmaya devam ediyor. Akıntı var aynen, ama akıntı hep olur bende zaten açıkçası

Merhaba
Normal sartlarda Benim akıntımın olmaması gerek çünkü olmuyor ovu testi yaptım azönce negatif. Ama yumurtlama günümü çatladıgı gecenin ertesi gününü hep değerlendirdik.
Valla şaşırdım bende bat nezaman sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…