- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.561
Ne zaman yumurtlasın belki devam ediyordur ovu testi yap belirti için çook erkenAma daha yeni yumurtladım ben bidaha yumurtlama oluyormuki ovulasyon testi mi yapsam acaba? Çatlama olduktan sonra bıraktım ovu testi yapmayı
Yaptın canım ovu testi ama negatif, yani yumurtluyor olamam, fotoğraftaki gibi testNe zaman yumurtlasın belki devam ediyordur ovu testi yap belirti için çook erken
Yaptın canım ovu testi ama negatif, yani yumurtluyor olamam, fotoğraftaki gibi testagrı inanılmaz rahatsız etti beni
Kistin mi var acaba Bikenedim canım benim bugun 2 saat arayla yaptığım ovu çok farklı çıktı hiç su da içmedim belki arada bozuk çıkıyor diye düşündüm tekrar deneyeceğim
Yaptın canım ovu testi ama negatif, yani yumurtluyor olamam, fotoğraftaki gibi testagrı inanılmaz rahatsız etti beni
Anlamiyorum canim bazen kasik batmasi oluyo ama tam anlamiyla hisstmiyorum yok canim ovu testi kullanmadim bu aySen anlamiyor musun agridan falan ovu yapmadim mi demistin sende?
Su içtim kahve içtim sabah süt içtim sen öyle deyince bunlara rağmen test yaptın ama negatif sıvı alımına dikkat etmem lazım yatın devam ederse sıvı alımına dikkat edip yaparım birde.Kistin mi var acaba Bikenedim canım benim bugun 2 saat arayla yaptığım ovu çok farklı çıktı hiç su da içmedim belki arada bozuk çıkıyor diye düşündüm tekrar deneyeceğim
Şuan kaçıncı gündesin canm? Bu ay benimde testler çok kafamı karıştırdı.
Bence değerlendirin, bende değerlendirmiştim çift çizgiyi gördüğüm andan itibarenKizlar bakarmisin 2tane ovu testim vardi birtanesini yaptim yarin yumurtlama gunumen son ayin 17.iliski oldu degerlendirsemmi bu gunleri
Tatlımm 18.gün adetten itibaren. çatlama olduktan sonra 3.gün adetime kalan 13gün
Ay valla stres oldum, geriyor bu testler insanı
Ayyinsallah bu ay hayırlı haberler olur hepimiz icinBence değerlendirin, bende değerlendirmiştim çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren
Eki Görüntüle 2228296 Kizlar bakarmisin 2tane ovu testim vardi birtanesini yaptim yarin yumurtlama gunumen son ayin 17.iliski oldu degerlendirsemmi bu gunleri
Ayyy insaallah kuzum yaa hepimiz icin hep dua ediyorumBugün ve sonraki 2 3 gün ilişki deneyin canm. Rabbim rast getirsin insAallah. Bugün yumurtlama görünüyor. Yarına çatlar bence.
Bendeki durumda bu canlar
Merhaba, benim ovu. testim de 20-21 Ocak tarihlerinde pik olmuştu, 21 akşamı da silikleşti hafif, sonrasında da silik çıkmaya devam ediyor. Akıntı var aynen, ama akıntı hep olur bende zaten açıkçasıKızlar birsey sorucam, yani suanda akıntı var sol tarafta nefes alıp verirken çeken sol kasıkta batma oluyor ama yumurtam 21’inin gecesi çatladı çok büyük ihtimalle o gece ve ertesi gün ilişki oldu ama bu akıntı ve agrı neyin nesidir acaba bukadar erken belirti olmasına imkan yok diye biliyorum.
En koyu 23’ü gördüm ama bugünküde sanki çatlamış gibi duruyor, tuhaf cıkmış testlerin gerçekten. Sen bence bugunde bir değerlendir canımAa batlarımız yakındı seninle benimde 18. gün bugün. Benim ne zaman oldu çatlama, yumurtlama ona bile karar veremedim. Sinirimi bozdu bu ay testlerBak ekliyim yaptıklarımı. Tarih vs. yazamayan 24.01.2019 da yani bugün 13:30 da yapmıştım.
Benim 13 14 15 yumurtlama sonra hep değişim :) hepsini degerlendirdim ama bugün test yaptım tek cizgiCanm seninde biraz karışık gibi sanki. 17 de de koyu son testte de gayet koyu ama değerlendirdiniz mi.
En koyu 23’ü gördüm ama bugünküde sanki çatlamış gibi duruyor, tuhaf cıkmış testlerin gerçekten. Sen bence bugunde bir değerlendir canım
Merhaba, benim ovu. testim de 20-21 Ocak tarihlerinde pik olmuştu, 21 akşamı da silikleşti hafif, sonrasında da silik çıkmaya devam ediyor. Akıntı var aynen, ama akıntı hep olur bende zaten açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?