- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.601
Merhaba
7si 2. Yaptigin pik gibi.. bugunleri degerlendirin derim... yarin da testi tekrarlayip kontrol etmende fayda var.
teşekkür ederim İnşallah yarın yakalarım her gün deneme yapıyoruz ilk gebeliğim olacak allah nasip ederseHayır canım yumurtlamamışsın.denemeye devam et.
Insallah canim.. rica ederim.teşekkür ederim İnşallah yarın yakalarım her gün deneme yapıyoruz ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse
teşekkür ederim İnşallah yarın yakalarım her gün deneme yapıyoruz ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse
Çok teşekkür ederim, peki regl olana kadar ovulasyon testine devam etmeli miyim yoksa 1 gün pozitif çıktığı için artık gerek yok mu?Merhaba
17.gun pozitif demissin o gunleri degerlerdiysen sikinti yok canim
Yumurtlamadan 14 gun sonra normalde adet olunur.. bu kuraldir... ama yumurtlaman donguye gore degisebilir.. duzenli degilse takibe devam etmeni onerebilirim..
Ilk takibinse devam etsen iyi olur en azindan olan biteni gorursun..Çok teşekkür ederim, peki regl olana kadar ovulasyon testine devam etmeli miyim yoksa 1 gün pozitif çıktığı için artık gerek yok mu?
Ne karışık bir işmiş bu ya takip edeyim o zaman:)Ilk takibinse devam etsen iyi olur en azindan olan biteni gorursun..
Aslinda karisik bir sey yok yaptikca anliycaksin.. sadece cesit cok insan da cok sorunlar cesitli..Ne karışık bir işmiş bu ya takip edeyim o zaman:)
Öylesine test yaptım 15. ve 17.günler 17 bariz pozitif çıktı ona şaşırdım adetime daha çok var şuan da silik çıkmaya devam ediyor. O zaman ben adet olana kadar denemeye devam mı etmeliyim acaba ne olduğu pek belli değil gibi :) Teşekkürler cevaplarınız için.Aslinda karisik bir sey yok yaptikca anliycaksin.. sadece cesit cok insan da cok sorunlar cesitli..
karmasik olan sey bebek olusumunun kendisi..:) 40 sebep bir araya gelecek de birlesecekler de yuvarlanacaklar da oncesinde kaliteli olacaklar da :))
Okudukca da anlarsiniz zaten.. biz de bilmiyorduk ilk kullandigimizda hala da icinden cikamadigimiz durumlar cikabiliyor:)
Evet devam lazim gibi...38.gun dedigin icin bi duzensizlik soz konusu gibi ama onlar dogru da olabilir +14 yaptiginda reglin gelmesi beklenir.Öylesine test yaptım 15. ve 17.günler 17 bariz pozitif çıktı ona şaşırdım adetime daha çok var şuan da silik çıkmaya devam ediyor. O zaman ben adet olana kadar denemeye devam mı etmeliyim acaba ne olduğu pek belli değil gibi :) Teşekkürler cevaplarınız için.
Keşke canım ama bugün test yaptım negatif sizler müjde verin insallah
Valla riske atmak istemiyorum da o yüzden yoksa her gün benim için zor oluyor ama napBenimde öyle olursa eğer ilk bebiş olucak. Gün aşırıda yapabilirsiniz canım. Koyu çift kırmızıyı gördükten sonra hergünü değerlendirebilirsin. Benden burdan ögrendim, kızlar çok yardımcı oldular sağolsunlar
kaçırmamakk için her gün deniyoruz napalımBenimde öyle olursa eğer ilk bebiş olucak. Gün aşırıda yapabilirsiniz canım. Koyu çift kırmızıyı gördükten sonra hergünü değerlendirebilirsin. Benden burdan ögrendim, kızlar çok yardımcı oldular sağolsunlar
İnşallah canım kırmızıları görene kadar umut bitmezBelli olmaz canm test bozuk olabilir, geç döllenme olabilir, pozitif görme zamanın gelmemiştir belkide. :) Hepimiz olumlu sonuçlar alalım insAllah.
İnşallah canım kırmızıları görene kadar umut bitmez
Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimmelinde var mıydı test.. :)) pik bu kuzum değerlendir bugünleri..
Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
Ben de ilk defa kullanıyorum ama c çizgisiyle birebir aynı çıkıyor pik o oluyor sanırsam bu şekilde negatif yazıyor testte :/Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
Merhaba cnm. Pik degil gibi bu.. teste devam et canim oyle belli olur...Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
Tekrar baktım da 21 koyu canımAa batlarımız yakındı seninle benimde 18. gün bugün. Benim ne zaman oldu çatlama, yumurtlama ona bile karar veremedim. Sinirimi bozdu bu ay testlerBak ekliyim yaptıklarımı. Tarih vs. yazamayan 24.01.2019 da yani bugün 13:30 da yapmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?