Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim İnşallah yarın yakalarım her gün deneme yapıyoruz ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse

Benimde öyle olursa eğer ilk bebiş olucak. Gün aşırıda yapabilirsiniz canım. Koyu çift kırmızıyı gördükten sonra hergünü değerlendirebilirsin. Benden burdan ögrendim, kızlar çok yardımcı oldular sağolsunlar

Merhaba
17.gun pozitif demissin o gunleri degerlerdiysen sikinti yok canim
Yumurtlamadan 14 gun sonra normalde adet olunur.. bu kuraldir... ama yumurtlaman donguye gore degisebilir.. duzenli degilse takibe devam etmeni onerebilirim..
Çok teşekkür ederim, peki regl olana kadar ovulasyon testine devam etmeli miyim yoksa 1 gün pozitif çıktığı için artık gerek yok mu?

Ne karışık bir işmiş bu ya takip edeyim o zaman:)
Aslinda karisik bir sey yok yaptikca anliycaksin.. sadece cesit cok insan da cok sorunlar cesitli..
karmasik olan sey bebek olusumunun kendisi..:) 40 sebep bir araya gelecek de birlesecekler de yuvarlanacaklar da oncesinde kaliteli olacaklar da :))
Okudukca da anlarsiniz zaten.. biz de bilmiyorduk ilk kullandigimizda hala da icinden cikamadigimiz durumlar cikabiliyor:)

Öylesine test yaptım 15. ve 17.günler 17 bariz pozitif çıktı ona şaşırdım adetime daha çok var şuan da silik çıkmaya devam ediyor. O zaman ben adet olana kadar denemeye devam mı etmeliyim acaba ne olduğu pek belli değil gibi :) Teşekkürler cevaplarınız için.

Evet devam lazim gibi...38.gun dedigin icin bi duzensizlik soz konusu gibi ama onlar dogru da olabilir +14 yaptiginda reglin gelmesi beklenir.
Hayirlisi insallah tutturursunuz.:)
Rica ederim elimizden geldigince :)

Valla riske atmak istemiyorum da o yüzden yoksa her gün benim için zor oluyor ama nap
kaçırmamakk için her gün deniyoruz napalım

elinde var mıydı test.. :)) pik bu kuzum değerlendir bugünleri..
Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm

Eklentiler

• 20190123_112851.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 52
Ablacım mrb bu benim dün yaptığım testimdi sence pik olmuş mu dünden beri sol kasığımdaa bıcak saplanır gibi ağrı oluyor bana bilgi verirsen sevinirimm
Ben de ilk defa kullanıyorum ama c çizgisiyle birebir aynı çıkıyor pik o oluyor sanırsam bu şekilde negatif yazıyor testte :/

Benimde bu şekilde devam ediyor 8-11-13-15. Ve 17. Günleri değerlendirdik ama daha değerlendiresim gelmiyor midem bi tuhaf zaten bişe var desem bu kdr çabuk olmaz diyorum. Bugün gebelil testi yaptım bi bakim diye tek çizgi çıktı haliyle reglim düzensiz olduğu için oda belirleyici bir şey değil benim için

Eklentiler

• IMG_20190124_211915.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 45
Tekrar baktım da 21 koyu canım

Kızlar merhaba yazılanları hızlıca okudum. Negatifler kırmızıları görmeden ümit kesmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…