Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu sende pcos mı var çoğu pik gibi duruyor genel olarak lh on mı yüksek acaba
Yok canım geçen ay iki gün koyuydu 3. Gün hemen silindi bu ay neden böyle oldu anlayamadım acaba bir günde iki defa yaptım o yuzden mi böyle oldu geçen ay günde bir defa yapmıstım bak bunalarda geçen ayınkiler bu ay havuç suyu içtim acaba ondan dolayı da olabilir miki bilemiyorum bu ay boyle garip oldu

Eklentiler

• IMG_20181223_123017.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 46
Geçen ay çok güzel olmuş aslında neden olmadı acaba değerlendirdiniz mi tam pik olmuş çünküü

Geçen ay çok güzel olmuş aslında neden olmadı acaba değerlendirdiniz mi tam pik olmuş çünküü
Yok canim değerlendirmedik. Eşim istemedi bir de adetten sonra 30. Gün olunca adetten sonraki 17_19_21 falan yumurtladığımı sandım testler yanılttı ozaman tam koyu olup olmadığını anlamıyordum degerlendirmiştik belki tuttu dedim pek umursamadım meğer adetten sonra 30. Gün yumurtlamışım öyle kaçırdık geçen ayı

Kanda cikar testte cikmayabilir.

Canım günaydın ben seninkini anlayamadım ya hangi gün çatlamış 2 gün pik gibi duruyor bi ara silikleşmiş

Günaydın canm. Bende hiçbişey anlamadım açıkçası. Kafam o yüzden allak bullak oldu diyebilirim. Klomen de kullandığım için yumurtlama olmaması imkansız gibi bişey, yada bu kadar uzaması nedendir bilemedim. Geçen ay 15. gün yumurtlama olmuştu şuan 19. gündeyim bakalım bugün nasıl çıkacak ovulasyon..

Canım sonum gayret belli klomen kullandığın için lh düzenliliği Yok hormon içeren ilaçlarda ovu doğru sonucu vermiyor diye biliyorum

Canım sonum gayret belli klomen kullandığın için lh düzenliliği Yok hormon içeren ilaçlarda ovu doğru sonucu vermiyor diye biliyorum

Yaa gerçekten mii. Ben du ay dostinex de kullandım bugün 4. kullanışım olcak hatta Kullanmasa mıydım yani? Süt hormonum 21 lerde düşmesi için kullanıyordum.

O sabırsızlıkları çok iyi bilirim canım. Eşim eve teste dayalı laboratuvar kurdun diyordu. Umarım çok bekletmez fındığın.

Sabırsızlıktan çok belirsizlik sıkıntı ben şimdi ne zaman regliyim bilmiyorum ne zmn çatlıyor ne zaman tuttu ne zmn test yapmam lazım hepsi meçhul ama çok takmıyorum kafaya Allah hayırlı zamanda hayırlısı ile nasip eder inşallah hepimize

Yaa gerçekten mii. Ben du ay dostinex de kullandım bugün 4. kullanışım olcak hatta Kullanmasa mıydım yani? Süt hormonum 21 lerde düşmesi için kullanıyordum.
Canım tabi ki doktorunun verdiği ilaçları kullan ovulasyon testi bi kaç hormon ilacı kullananda böyle çıkıyordu o yüzden dedim .

Kızlar merhaba. Ne yazık ki pko luyum. Bu ay klomen+femara kullandım. Sat 11 Ocak. Doktorum 21 inde gel dedi. Muayenede hiç yumurta büyümemiş seni tüp bebek uzmanına yönlendirelim dedi. Ancak doktora gitmeden 1 gün önce yaptığım ovulasyon testinde koyu ikinci çizgiyi görmüştüm ve o günü değerlendirdik. Dün ve bugün yine ovulasyon testi yaptım. Üstteki dünkü test. Yine gittikçe koyulaşmaya başladı. Acaba yumurta geç büyüyor olabilir mi. Hiçbir şey anlamadım ben valla

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 48
Canım tabi ki doktorunun verdiği ilaçları kullan ovulasyon testi bi kaç hormon ilacı kullananda böyle çıkıyordu o yüzden dedim .

Doktor vermedi açıkçası canm. Izmirden bi doktor buldum çok iyi olduğunu öğrendim telefonda sonucumu gönderdiğimde prolaktinin yüksek 2 3 lerde olması lazım dedi ama ilaç önermedi tabi gelip muayene ol dedi. Gitme şansım olmadığı için gidemedim. Arkadaş da bu ilacı söyledi eczaneye gidip orda konuştum sordum kullanabilirsin deyince aldım ve kullanıyorum. Ama kötü mü ettim onuda bilmiyorum. Ovulasyona devam edeyim bakayım ne zaman nasıl çıkcak.

Canım sen neden doktora gitmeden ilaç alıyorsun
vallahi çok kızıyorum bu durumlara açık söyleyim hem de hormon ilacını muayne olmadan alıyorsun
Ahh ahh ne diyeyim sana kuzuu ..

Canım sen neden doktora gitmeden ilaç alıyorsun
vallahi çok kızıyorum bu durumlara açık söyleyim hem de hormon ilacını muayne olmadan alıyorsun
Ahh ahh ne diyeyim sana kuzuu ..

Çok gittim canm doktora. Ameliyat da geçirdim ama hep bi sorun yok deniliyor. Temmuz ayında tüplerin tıkalı olduğu söylenildi 2 Ağustosta ameliyat geçirdim tüplerin açık denildi. Hormon testime bi doktor iyi diyor farklı bi doktor prolaktin yüksek diyor.. Kafam da allak bullak olunca ve insan isteyince herşeyden medet umuyor. Ilaç kullanımına eşim de çok kızıyor ve gizli kullanıyorum açıkçası. Folik asit de kullanıyorum onu bile kullanmamı istemiyor doktor vermeden kullanıyosun diye kızıyor.

Kıyamam çok uğraşmışın ya ondan sonra bir yılgınlık geliyor değil mi ? Sana tavsiyem eşinden gizli kullanma Allah korusun bi yan etkisi olsa sana bişey olsa açıklaman çok zor olur

Kıyamam çok uğraşmışın ya ondan sonra bir yılgınlık geliyor değil mi ? Sana tavsiyem eşinden gizli kullanma Allah korusun bi yan etkisi olsa sana bişey olsa açıklaman çok zor olur

Evet canm o yüzden bu stresim üzüntüm ilk zamanlar bu kadar değildim tabiki. 2 sene olunca... Rahim küçüklüğü teşhisi konuldu sadece başka bisey yok ama çok etki etmez de deniliyor anlamadım. Böyle de olunca kendimi sorunlu hissediyorum. Isyan etmiyorum kesinlikle, etmek de istemiyorum Rabbim görüyo insAllah en kısa zamanda nasip eder demekten başka çarem yok..

Sizce ovulasyona devam etmeli miyim? Elimdeki testler bittikten sonra almayı ve yapmayı düşünmüyorum..

Eklentiler

• 20190125_140412.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20190125_140403.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 54
Sizce ovulasyona devam etmeli miyim? Elimdeki testler bittikten sonra almayı ve yapmayı düşünmüyorum..
sanırım dalgalanmalar ilaç yüzünden ovuyu da ilacı da bırak bi zahmet.. söylediğin iyi oldu en azından yanlış olduğunu anladın... biraz rahatla kendini akışa bırak canım.. en son ne zaman bakıldı hormonlara?

Amin canım stres yapma... iyi düşün iyi olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…