- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.841
0.100 çıktı halbuki belim ağrıyor dün ve bugün göğüslerim çok acıyor. Açıkcası ben umutluydum ama yine olmadı. Eşim işe gidince hüngür hüngür ağlıcam çok kötüyümHaziran’dan beri deniyoruz. 2 kimsayasal gebelik geçirdim. İnşALLAH benimde yavrum olur. Rabbim isteyen herkese versin İnşALLAH
Yumurtlama donemi de mini regl donemi canim.. belirtiler olur dogrudur.Ayyyy insallah canim ya bisey sorcam catlama oldugu zaman göğüs agrisi sizisi normalmi
Canim sence catlamismi
Tebrik ederim canım çok sevindim. Nasıl kullandın soğan kürünü bilgi verirmisin?Bata 4 gün kala beta hcg 62 kızlar hamileyim...
ve tamamen soğannkürü sayesinde oldu hepinize öneriyorum
Canım Saraçoğlu’nun sitesinde var bakabilirsin gerçekten mucize bişeymiş herkese vesile olsun :) 8 aydın deniyorduk olmadı ne hikmet bu ay 9.ay da oldu ama daha çook küçük kesenin görünmesini bekleyeceğiz :)Tebrik ederim canım çok sevindim. Nasıl kullandın soğan kürünü bilgi verirmisin?
Canım Saraçoğlu’nun sitesinde var bakabilirsin gerçekten mucize bişeymiş herkese vesile olsun :) 8 aydın deniyorduk olmadı ne hikmet bu ay 9.ay da oldu ama daha çook küçük kesenin görünmesini bekleyeceğiz :)
Evet 2. Günü başladım şoğanın tadını da bi kaç içimden sonra çok sevdim hatta bu ay hiç hasta olmadım iş yerinde büyük salgın vardı bir ben hasta olmadım maşallah :) soğan antibiyotik yerine gripten bile korudu :) bazıninsanlarda kanama vs yapmış bende hiçbirşey yapmadıAyyy minnakadetten sonra mı basladın canım?
Evet 2. Günü başladım şoğanın tadını da bi kaç içimden sonra çok sevdim hatta bu ay hiç hasta olmadım iş yerinde büyük salgın vardı bir ben hasta olmadım maşallah :) soğan antibiyotik yerine gripten bile korudu :) bazıninsanlarda kanama vs yapmış bende hiçbirşey yapmadı
Masallah canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinBata 4 gün kala beta hcg 62 kızlar hamileyim...
Bu ikisi var canim 24.de koyu olan bugunde bu silik olan 26.da degerlendirdim bugunude mi deerlendirimAaaa silinmiş bugünüde değerlendir canım, çatlamış yumurtan diğer testlerin duruyorsa toplu fotograf atarmısın
Bugunu kesinlikle degerlendirBu ikisi var canim 24.de koyu olan bugunde bu silik olan 26.da degerlendirdim bugunude mi deerlendirim
Hayirli olsun canim coooookkkk sevindim bizlere de dua et allah izin verirse hepimiz guzel haberler alaalim yaaaaBata 4 gün kala beta hcg 62 kızlar hamileyim...
Canim insallah ayyy insallah tutar yaaaaBugunu kesinlikle degerlendir
Insallah canim tutar Rabbimin izniyleTmm
Canim insallah ayyy insallah tutar yaaaa
Sen bugunüde mutlaka değerlendir canım boş geçme, sonra istersen gün aşırıya dönersinBu ikisi var canim 24.de koyu olan bugunde bu silik olan 26.da degerlendirdim bugunude mi deerlendirim
Tmm
Canim insallah ayyy insallah tutar yaaaa
Evet canım oldum doktora gitcem bu ay bakalım neden köyü famera kullanıyorum günde 1 tane 5 gün kis miyom olmaması için verdi doktorum ondan diycem 4 cu ayim bu neden bilmiyorum silik olurdu yumurtlama günü koyulurdu bu anlam veremiyorumCanım sen cumartesi günü regl mi olmştun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?