Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende dayanamadım cumartesi yaptırdım 0.73 çıktı ama ben erken davrandım birazda. Hiç üzülme canm inşallah olacak bizimde bebişlerimiz

Tebrik ederim canım çok sevindim. Nasıl kullandın soğan kürünü bilgi verirmisin?
Canım Saraçoğlu’nun sitesinde var bakabilirsin gerçekten mucize bişeymiş herkese vesile olsun :) 8 aydın deniyorduk olmadı ne hikmet bu ay 9.ay da oldu ama daha çook küçük kesenin görünmesini bekleyeceğiz :)

Ayyy minnak adetten sonra mı basladın canım?
Evet 2. Günü başladım şoğanın tadını da bi kaç içimden sonra çok sevdim hatta bu ay hiç hasta olmadım iş yerinde büyük salgın vardı bir ben hasta olmadım maşallah :) soğan antibiyotik yerine gripten bile korudu :) bazıninsanlarda kanama vs yapmış bende hiçbirşey yapmadı

Ayyy negüzel bende deniyim bu ay hastalanırsam, sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim

Aaaa silinmiş bugünüde değerlendir canım, çatlamış yumurtan diğer testlerin duruyorsa toplu fotograf atarmısın
Bu ikisi var canim 24.de koyu olan bugunde bu silik olan 26.da degerlendirdim bugunude mi deerlendirim

Eklentiler

• 20190129_170048.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 20190124_164826.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
Canım sen cumartesi günü regl mi olmştun
Evet canım oldum doktora gitcem bu ay bakalım neden köyü famera kullanıyorum günde 1 tane 5 gün kis miyom olmaması için verdi doktorum ondan diycem 4 cu ayim bu neden bilmiyorum silik olurdu yumurtlama günü koyulurdu bu anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…