Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yaptım zaten herkesin yumurtlamaya denk geliyormuş hiçbir yan etkisi olmadı :)
Şimdi baktım da soğan kürü hamile kalmak isteyenler için adet bitiminden sonra 15 gün, ikinci adet başlamadan 10 gün önce 5-7 gün daha diyor ama bir yandan da 15 günü geçmemeli diyor. Nasıl uygulamak lazım biliyor musunuz acaba?

Kızlar Merhaba,
Üstteki test dün yapılan alttaki azönce yapılan.
Adetime 28günde oldugumu varsayarsak 5 gün var engeç 7gün sonra olmam gerek.
3 4 gün önce denediğim ovulasyon testlerinde 2.öizgi hiçbişekilde gözükmüyordu.
Tekrar yumurtluyor olabilirmiyim?
Çünkü tuhaf bişekilde koyulaşıyor testler. Bu normal mi?

Eklentiler

• 72810D34-95BB-4853-B904-04F45915A86B.webp
    100,4 KB · Görüntüleme: 41
Ayy ovudan da anlayanlar var hamile olduklarini insallah ondan yukseliyordur
Gebelik testin var mi ona erken mi acaba?

Ayy ovudan da anlayanlar var hamile olduklarini insallah ondan yukseliyordur
Gebelik testin var mi ona erken mi acaba?

Hamile olduğum düşüncesini aklıma getirmek istemiyorum hayal kırıklıgı olmasın diye.ama adete yakın yükselme durumları oluyormu LH’ın acaba?
Biraz kendimi kendimi ve vucudumu tanıyorsam bukadar düzenli adet olurken 2.ye yumurtlarsam çok sasırırım. Akıntımda var acaba onunla alakalı mı diyorum testim hiç yok, siparişte etmedim netten. Olsada bukadar çabuk cıkartmı gebelik testinde

adetlerin düzenliyse muhtemelen gebelikten yükseliyor... ovu varsa onla bi takip edelim bakalım ya çok heyecanlı :)

Canım bunlar negatif tekrar yumurtladığını düşünmüyorum. Ancak battan 1-2 gün önce çok koyu çıkarsa gebeliğe yorulabilir.

adetlerin düzenliyse muhtemelen gebelikten yükseliyor... ovu varsa onla bi takip edelim bakalım ya çok heyecanlı :)

Bu da güneşte çekilmiş hali, önceden çıkmayan çizgi simdi niye yükseliyor onu tam anlayamadım
Hamileysem kendime cok sasırırım :))))

Eklentiler

• 20417A70-BB61-43B7-9F47-DE5F70014F72.webp
    119,7 KB · Görüntüleme: 57
Şimdi catladımi resmen vücudum dalga geçiyor ya hasta olmasaydım da degerlendirseydim ya püfff

Eklentiler

• 20190130_135551.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…