- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.801
Aynn canim hakkimizda hayirlisi insallah kirmizi kart gormeyizAyy hadi insallah, banada ara ara gelen agrılar batmalar var ama umutlandırmak istemiyorum kendimi. Bat 7 2gün erken atarsa 5’i insallah görmeyiz kırmızıları.Belirtide aramak istemiyorum
Amiiin insallah canımmmAynn canim hakkimizda hayirlisi insallah kirmizi kart gormeyiz
Kac senelik evlisin canim baska cocuk varmiAmiiin insallah canımmm
Kac senelik evlisin canim baska cocuk varmi
Ben 6senelik evliyim 2017 martta bi dusuk yasadim ilkti bi dahada olmadi
Canim o psikolojiyi atlatamadim ondan gitmedim 6ay zaten doktor korun dedi rahim toparlansin dedi o yuzden ara cermistik ama yapsaydim da o psikolojiyi unutmazdim bizim de sınavımiz buymus canim bu arada allah bozmasin daha yeniymis evliligin masallah6 aylık evliyim bende, 2 aydır bebiş istiyoruz. Geçen ay çok üstelemedik olmayacagı bariz belliydi bu ay da ilkdefa yumurtlama tarihlerimi gerçekten düzgün hesaplıyormuyum diye ovulasyon testi denedim kısmet hayırlısı artık.
Düşükten sonra bebiş hemen gelirmiş öyle derler yasayanları da bilirim.
Kontrollerini yaptırdınmı, doktor bişi dedimi?
Canim o psikolojiyi atlatamadim ondan gitmedim 6ay zaten doktor korun dedi rahim toparlansin dedi o yuzden ara cermistik ama yapsaydim da o psikolojiyi unutmazdim bizim de sınavımiz buymus canim bu arada allah bozmasin daha yeniymis evliligin masallah
Cok sukur canim yumurta catlama sorunum var yeni tekrar tedaviye basladim ven kanlarimi verdim esimin sperm olcumu yapilcak 8subatta randevusu var sonrasinda ilac tedavime baslicam insaallah zaten ilk gebeligimde tedavi ile olmustu 3aylik redaviden sonra kaldim canim 2ay klomen 1ayda serophone ve vitamin ilaci ile kaldim canm hakkimda hayirlisi kismetimizde varsa yasiyacagiz insaallahOlur mutlaka hiç canını sıkma sen. Allahım herseyin hayırlısını nasip etsin.
Düşük olmasının bi nedeni varmı peki?
2.hamişliğini etkileyecek sıkıntı yoktur insallah
canım ovu testi yanıltıcı olabilir... kan ver bence yakınsa kafan rahat sen rahat..Günaydın kızlar bugün yumurtlamanın sonra ki 12.gün evde gebelik testi yoktu ovülasyon testi ile yapmak istedim sanırım birşey yok ama çok ta merak ediyorum sizce sağlık ocağına kan vermelimiyim? Şimdi yaptığım ovülasyon testini atıyorum
maşallah canımm 2li teste genelde cinsiyet de belli oluyor inşallah sizinde belli olur:) iyi sonuçlarla gel inşallah.. büyüdünüz valla yaaa... artık ona da katlanıcan:) kan değerlerin nasıldı ?İşte geldimm burdayımmm. Benim mide bulantılarım çok fena. Sürekli uyku hali her şeyden tiksinme böyle fenayım geçmek bilmedi daha. Ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden. ;Şikayetçi değilim ama burada durumlar fena :):) Bu hafta 11 haftalık olduk haftaya ikili testimiz var. Siz de durumlar nasıl bakalım :):)
maşallah canımm 2li teste genelde cinsiyet de belli oluyor inşallah sizinde belli olur:) iyi sonuçlarla gel inşallah.. büyüdünüz valla yaaa... artık ona da katlanıcan:) kan değerlerin nasıldı ?
benim de bata 8 9 gün var ovu yapmadım bu ay... 2 de deneme var tutar mı bilmem :))
kız mı gelecek o zamann.. bazen tersi çıkıyor bazen olduğu gibi çıkıyor canım...Valla normalde özel hastaneye gidiyordum ama ikili test için limitimden yemesin diye Zeynep Kamil devlete randevu aldım. Devlete de çok güvenmiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz sonuçları alıp kendi doktoruma göstercem o söyler belki cinsiyetini. Geçen gün rüyamda ultrasona girmişim bebeğim erkekmiş baya göstermişti açık açık rüyamda ama rüyaların tersi çıkarmış derler bakalım kısmet. Kız hiç öyle deme tek denemeyle olanlar var yeter ki denk gelsin :)
Merhaba canım:) iyiyim ben 13 haftalık oldu bebiş de iyi çok şükür
maşallah canım.. büyüdünüz valla... o zaman sen 2li testi geçtin galiba...Merhaba canım:) iyiyim ben 13 haftalık oldu bebiş de iyi çok şükürsen nasılsın? Okuyorum aslında buraları da unutmadım:)
:)) tamam canım:) evet biz yaptırdık ikili testi Cuma günü. Ense kalınlığı iyi çıktı kan verdim 10 gün sonra çıkacak dediler onu bekliyorum:)maşallah canım.. büyüdünüz valla... o zaman sen 2li testi geçtin galiba...
evet unutmayız bizi arada ses verin moral verin.. şöyle oldu böyle oldu deyin deyin yani :)
amin canım inşallah:) inşallah kan sonucun da iyi gelsin..:)) tamam canım:) evet biz yaptırdık ikili testi Cuma günü. Ense kalınlığı iyi çıktı kan verdim 10 gün sonra çıkacak dediler onu bekliyorum:)
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah sağlıklı bebişler
İnşallah canım teşekkür ederimamin canım inşallah:) inşallah kan sonucun da iyi gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?