- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.821
selam canımarkadaşlar aranızda ovulasyonu çok geç göreniniz var mı 30. günden sonra falan mesela
Evet canım adet bittikten sonra 40. Gün oldu
İnşallah canım teşekkür ederim
:)) yolun sonu yarı aydınlık canımKuzum ya senin bulantılar ne alemde ne zaman geçti nasılsın :) Yolum aydınlık mı bilmek istedim
Cok sukur canim yumurta catlama sorunum var yeni tekrar tedaviye basladim ven kanlarimi verdim esimin sperm olcumu yapilcak 8subatta randevusu var sonrasinda ilac tedavime baslicam insaallah zaten ilk gebeligimde tedavi ile olmustu 3aylik redaviden sonra kaldim canim 2ay klomen 1ayda serophone ve vitamin ilaci ile kaldim canm hakkimda hayirlisi kismetimizde varsa yasiyacagiz insaallah
kan mı verdin? bata kaç vardı?Kızlar sonuç negatif bu ay da olmadıhalbuki çok ümitliydim. Neyse nasip hayırlısı olsun napalım daha vakti var demek ki.
Evet kan verdim bu sabah. Perşembe günü bat yani 2 günüm varkan mı verdin? bata kaç vardı?
kaç çıktı peki?Evet kan verdim bu sabah. Perşembe günü bat yani 2 günüm var
0.100 çıktı halbuki belim ağrıyor dün ve bugün göğüslerim çok acıyor. Açıkcası ben umutluydum ama yine olmadı. Eşim işe gidince hüngür hüngür ağlıcam çok kötüyümkaç çıktı peki?
Canim sence catlamismiİçini gönlünü ferah tut , hayırlısı ile o güzel haberi vereceğine can-ı gönülden inanıyorum ben
ağlama canım... üzülme kimyasal olduğuna göre dölleniyor işte... yerleşmesi için neler yapılabilir ona bakılabilir..0.100 çıktı halbuki belim ağrıyor dün ve bugün göğüslerim çok acıyor. Açıkcası ben umutluydum ama yine olmadı. Eşim işe gidince hüngür hüngür ağlıcam çok kötüyümHaziran’dan beri deniyoruz. 2 kimsayasal gebelik geçirdim. İnşALLAH benimde yavrum olur. Rabbim isteyen herkese versin İnşALLAH
Canim catlamismidir 24.de koyu cikti 26.da degerlendirdimkaç çıktı peki?
çatlamış canım bu..inşallah tutsun..Canim catlamismidir 24.de koyu cikti 26.da degerlendirdim
Ayyyy insallah canim ya bisey sorcam catlama oldugu zaman göğüs agrisi sizisi normalmiçatlamış canım bu..inşallah tutsun..
Canim yazdıklerından, reglinin 4 gün geciktiğini ve 4 gundur bu şeklide çıktını anladım eğer böyleyse hamilelik testi yap istersen hatta kan da verebilirsinRegl 4 günü 4 gündür koyu ve ne az ne çok oluyor benim yumurtlama düzen bozuldu sanırım kizlar kafam iyice karıştı
Canım sen cumartesi günü regl mi olmştunCanim yazdıklerından, reglinin 4 gün geciktiğini ve 4 gundur bu şeklide çıktını anladım eğer böyleyse hamilelik testi yap istersen hatta kan da verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?