Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 2018 boyunca 30 ile 36 arasında döngüyle adet olmuşum. Bu ay erken yumurtladım ve üzerine 14 gün ekleyince salı olmam lazım diyordum. Ve oldum. 28 günde oldum bu ay :)

Kuzum ya senin bulantılar ne alemde ne zaman geçti nasılsın :) Yolum aydınlık mı bilmek istedim
:)) yolun sonu yarı aydınlık canımher sabah kusuyorum bazen 1-2 gün atlıyor sadece:) ağzımın tadı yok ama yine de yiyip içebiliyorum çok şükür. Ben 9 haftalıktan beri bu durumdayım bir değişiklik yok valla ara sıra kötü oluyorum bir iki gün sonra birkaç gün iyi oluyorum öyle bünyem alıştı bu duruma artık:) 6-9 hafta arası çok kötüydüm kolumu kaldıracak halim yoktu o günlere bakarak sadece sabah kusması yaşamak çok iyi benim için:)

Regl 4 günü 4 gündür koyu ve ne az ne çok oluyor benim yumurtlama düzen bozuldu sanırım kizlar kafam iyice karıştı

Eklentiler

• 20190129_122930.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 40

İçini gönlünü ferah tut , hayırlısı ile o güzel haberi vereceğine can-ı gönülden inanıyorum ben

Kızlar sonuç negatif bu ay da olmadı halbuki çok ümitliydim. Neyse nasip hayırlısı olsun napalım daha vakti var demek ki.

Kızlar benim sat 11 ocaktı. Letu+femara kullandım 21 inde doktora gittiğimde yumurta büyümemiş demişti. Tüp bebek uzmanına gitmeyi planlıyordum eşim askerden dönünce ama 4-5 gündür Adet sancısı gibi sancım var. Ağır bir şey kaldırınca falan karnıma bıçak saplanıyor sanki. Bir de doktora gitmeden önceki gün yani 20 sinde ovulasyon testinde koyu çizgi görmüştüm. Adetin ikinci günü başladım ben ilaçlara günde iki kere. O kadar hızlı yumurta büyütüp çatlamış olma ihtimali var mı sizce? Doktora gitmeden önceki gün falan çatlamış olabilir mi. Doktor yumurta büyümemiş demese hamileyim diycem çünkü. Karnımın içinde nabız atışı gibi bir şey hissediyorum bir de sağ kasığımda bi dolgunluk hissi var

kaç çıktı peki?
0.100 çıktı halbuki belim ağrıyor dün ve bugün göğüslerim çok acıyor. Açıkcası ben umutluydum ama yine olmadı. Eşim işe gidince hüngür hüngür ağlıcam çok kötüyüm Haziran’dan beri deniyoruz. 2 kimsayasal gebelik geçirdim. İnşALLAH benimde yavrum olur. Rabbim isteyen herkese versin İnşALLAH

ağlama canım... üzülme kimyasal olduğuna göre dölleniyor işte... yerleşmesi için neler yapılabilir ona bakılabilir..
olacak tabi ki ya inşallah amin..
stres en önemli etken olmamasında... kendini rahatlatman lazım... oluruna bırakmak lazım..

Regl 4 günü 4 gündür koyu ve ne az ne çok oluyor benim yumurtlama düzen bozuldu sanırım kizlar kafam iyice karıştı
Canim yazdıklerından, reglinin 4 gün geciktiğini ve 4 gundur bu şeklide çıktını anladım eğer böyleyse hamilelik testi yap istersen hatta kan da verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…