Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Goguste sizi agri akinti istahsizlik tabi erken daha ama bilmiyorum canim ya sende

Oyy insallah yaaaa,
Akıntım Benimde var süt beyazı kesiği gibi ama adete yakınlaştım diye mi bilmiyorum. Hafif hafif gelip giden mide bulantılarım var, birde koltuk altına dogru uzanan göğüs agrısı ve özellikle sol ve gene değişkenlik gösteren sağ tarafa geçen göğüs ucu sızısı.
Psikolojik mi tabi bilmiyorum. Kendimi kırmızı kartlara hazırlıyorum bi yandan

Sağol ablacım ALlah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım bekleyenlere, inşallah sağlıklı olur dualarınızı esirgemeyin
Gözünaydın cnm insallah devamı gelir.. gebelik testi de yaptın mı evde.. ovulasyon testinde yapiyolar bazen gebeliği öğrenmek için sanırım bi dener mısın elinde varsa biz de teyit etmiş oluruz hem

Canim bende bel agrisida basladim allahim sana geliyorum bizler icin bi isarettir yanılma olmaz insaallah

Aklıma gelen ihtimaller 1- regl dönemi yumurtluyor olabilirsin.
2- üstüne görüyor olabilirsin.
Galiba yumurtluyorum bal çörek otu tarçın dan olabilir sanırım bende herşey ters etki yapar çünkü mesela yasmin hapı zayıflatır bende kilo yaptı famera saç dökermiş bende cıkiyo gurlesti gibi gibi :)))

Hakkında hayırlısı canım. Yasmin bende de kilo artı migren yapmıştı. Bugün aşırı derecede göğsüm ağrıdı bir de koku hassasiyetim vardı. Dün sabah uzayan şeffaf akıntıda hafif kırmızılık vardı. Dün beklenmedik şekilde adetim bitti. Yıkandım. Abdest aldım. Sabaha kadar yine bir şey yok. Sabah yine başladı. Bu ay hiç bir şey anlamadım bu işten. Dedim ovul yapayım negatif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…