- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #4.861
Allah canimSen bugunüde mutlaka değerlendir canım boş geçme, sonra istersen gün aşırıya dönersin
Hayirlisi allah'tan umutla sabirla beklicez insaallah bat nezaman di seninİnsallah yaaa. Bakalım nolucak bu ay valla kendimide merak ettim senide
Insaallah canim hakkimizda hayirlisi olsun gonlumuzden gecen olsun insaallahMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapacam bu topiğe rastlamam çok iyi oldu dün başladım yapmaya insalah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz
Ins
Allah canim
Hayirlisi allah'tan umutla sabirla beklicez insaallah bat nezaman di senin
Dua edelim canim bi bakarsin umut kapimizda duruyodur heeseye hazir olmak lazımEn geç 7’si 2gün erken atarsa 5’i valla pek umudum yok acıkcası. Belirtim olmadıgı için
Ahh amin canım insallah valla sende belirti varmıDua edelim canim bi bakarsin umut kapimizda duruyodur heeseye hazir olmak lazım
Hosgeldin canim insallah en kisa surede guzel sonuclar alirsin. Sana nacizane tavsiyem lutfen stres yapmaMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapacam bu topiğe rastlamam çok iyi oldu dün başladım yapmaya insalah hepimiz hayırlı sonuçlar aliriz
Goguste sizi agri akinti istahsizlik tabi erken daha ama bilmiyorum canim ya sendeAhh amin canım insallah valla sende belirti varmı
Sağol ablacım ALlah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım bekleyenlere, inşallah sağlıklı olur dualarınızı esirgemeyin
Goguste sizi agri akinti istahsizlik tabi erken daha ama bilmiyorum canim ya sende
Gözünaydın cnm insallah devamı gelir.. gebelik testi de yaptın mı evde.. ovulasyon testinde yapiyolar bazen gebeliği öğrenmek için sanırım bi dener mısın elinde varsa biz de teyit etmiş oluruz hemSağol ablacım ALlah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım bekleyenlere, inşallah sağlıklı olur dualarınızı esirgemeyin
Canim bende bel agrisida basladim allahim sana geliyorum bizler icin bi isarettir yanılma olmaz insaallahOyy insallah yaaaa,
Akıntım Benimde var süt beyazı kesiği gibi ama adete yakınlaştım diye mi bilmiyorum. Hafif hafif gelip giden mide bulantılarım var, birde koltuk altına dogru uzanan göğüs agrısı ve özellikle sol ve gene değişkenlik gösteren sağ tarafa geçen göğüs ucu sızısı.
Psikolojik mi tabi bilmiyorum. Kendimi kırmızı kartlara hazırlıyorum bi yandan
Soğan kürünü 15 gün boyunca yaptın mı canım, çünkü öyle olunca yumurtlamaya denk geliyor da,Bata 4 gün kala beta hcg 62 kızlar hamileyim...
ve tamamen soğannkürü sayesinde oldu hepinize öneriyorum
Insallah hepimiz insallah.Stres yapmıyorum inanki aylardır doktora bile gitmiyorum rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorumHosgeldin canim insallah en kisa surede guzel sonuclar alirsin. Sana nacizane tavsiyem lutfen stres yapma
Aklıma gelen ihtimaller 1- regl dönemi yumurtluyor olabilirsin.Regl 4 günü 4 gündür koyu ve ne az ne çok oluyor benim yumurtlama düzen bozuldu sanırım kizlar kafam iyice karıştı
Aynen rahat ol bol bol dua et Rabbim insallah tez zamanda nasip eder isteyen herkeseInsallah hepimiz insallah.Stres yapmıyorum inanki aylardır doktora bile gitmiyorum rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum
Tebrikler canımBata 4 gün kala beta hcg 62 kızlar hamileyim...
ve tamamen soğannkürü sayesinde oldu hepinize öneriyorum
Canim bende bel agrisida basladim allahim sana geliyorum bizler icin bi isarettir yanılma olmaz insaallah
Galiba yumurtluyorum bal çörek otu tarçın dan olabilir sanırım bende herşey ters etki yapar çünkü mesela yasmin hapı zayıflatır bende kilo yaptı famera saç dökermiş bende cıkiyo gurlesti gibi gibi :)))Aklıma gelen ihtimaller 1- regl dönemi yumurtluyor olabilirsin.
2- üstüne görüyor olabilirsin.
Hakkında hayırlısı canım. Yasmin bende de kilo artı migren yapmıştı. Bugün aşırı derecede göğsüm ağrıdı bir de koku hassasiyetim vardı. Dün sabah uzayan şeffaf akıntıda hafif kırmızılık vardı. Dün beklenmedik şekilde adetim bitti. Yıkandım. Abdest aldım. Sabaha kadar yine bir şey yok. Sabah yine başladı. Bu ay hiç bir şey anlamadım bu işten. Dedim ovul yapayım negatif çıktı.Galiba yumurtluyorum bal çörek otu tarçın dan olabilir sanırım bende herşey ters etki yapar çünkü mesela yasmin hapı zayıflatır bende kilo yaptı famera saç dökermiş bende cıkiyo gurlesti gibi gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?