- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Hayirlisi bakalim...dr gittin mi sen cnm?İnşaallah :) bunlarda sizin son bat tarihleriniz olsun inşaallah
İnşallah inşallahİnşaallah :) bunlarda sizin son bat tarihleriniz olsun inşaallah
Geçen hafta gitmiştim daha gitmedim önümüzdeki hafta içine kadar olmazsam gidicem artıkHayirlisi bakalim...dr gittin mi sen cnm?
Ilac kullaniyor musun?Geçen hafta gitmiştim daha gitmedim önümüzdeki hafta içine kadar olmazsam gidicem artık
Ayy inşaallah ya inşaallah tez vakitte inşaallah hepimiz güzel haberler alırız[/QUOTIn
Inşaallah canim
En iyisi ben biraz daha araştırayım :) teşekkür ederim cevap verdiğin için
Benimde 11 ocak :) inşallah gelmezlerEvet evet isteyen ekletir olmaz mi fikirdi benimki canim.. 11 ocak benimki de :)
Yogunmussun kolay gelsin bu arada
Inciri duydum bende.. nasil yapacaksin kuru incir mi?Benimde 11 ocak :) inşallah gelmezler
İncir ne için tükettin canımBenimde 5.gebelik olacak kısmetse, oğlum 3 yaşına girecek 3 tane de kayıp var. Bu ay düzenli bir şekilde ilk ke denemeye karar verdim. En son kimyasal gebelik oldu onun üstünden 3 ay geçti. Folik+aspirin kullanıyprum. Regl bitsin yakı yapıcam belime oğşumda öyle tutnuştu. Eşime 2 ay keçiboynuzu içirmiştim kürü kendimde incir falan yemiştim yine aynı denicem bu ay bakalım. Süt buharı denemedim ama ben oğlumda reglden hemen sonra sıcak su buharında durmuştum yarım saat falan yine öyşe dururum
Canım öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için. BAT tarihin 11 Aralık mi Ocak mi ?11 aralik benim bat 7 aydir ovulasyonla yumurtlama takibi yapiyorum pozitifi yakaladim ama gebelik olmadi hayirlisiyla ins.bu ay olur
Gebelik de olabilir... erken gebelik testi de bazisinda vermiyor kismet insallah tutmusturrKızlar en son adetim bittikten sonra 4 üncü gün testte piki gördüm bi önceki günü ovulasyon gününü ve silikleştiği günü değerlendirmiştim . Bıgün bata 6 gün var sol kasığımdaki batmalardan şüphelenip hem ovulasyon testi hemde erken gebelik testi yaptım . Erken gebelik testi negatif ama ovulasyon pik verdi bugün yine acaba tekrarmı yumurtluyorum ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayırlısı canım erken gebelik testinde tek çizgiyi gördüğüm için hamilelik olduğunu sanmıyorum acaba tekrarmı yumurtluyorum dedim . Testin markası laboquick bu arada ne kadar güvenilir tartışılır tabiki teşekkür ederim :)Gebelik de olabilir... erken gebelik testi de bazisinda vermiyor kismet insallah tutmusturr
Benimde öyledir canım zaten süre koyuyorum kendime ben illa bu ay yada diğer ay olsun diye diye yok kürtaj sonrası bekle yok kimyasal sonra da bekledim düzenli ilişki.olöadı va vs zaman geçti gitti. Yinede 3 ay zaman verdim olmazsa gidicem bi daha dr a bu 3 ay içinde kendim yapayım evde ovulasyon. İncir kür olarak yapmıştım aslında oğlumda ama şimdi hiçç vaktimde yok uğraşmaya halim de yok anca eşime keçiboynuzu kürü hazırlıyorum akşamları. Sabah akşam günde 5 tane incir arası ceviz yiyorum. Egzersiz yapıyorum kafama takmicam fazla. Adetten sonra işte sıcak banyoda buharda durucam, çıkınca yakı yapıcam. Yumurtalara iyi geliyodu. Normalde benim 1 yumurtam oluyo incir tğketince 2 3 tanr oluyo 2 kere takip yaptırmıştım ordan biliyorum.Inciri duydum bende.. nasil yapacaksin kuru incir mi?
Valla bakarsan bag bakmazsan dag demisler degerlendirirsen gelir ama artik benim 2 denemeyle olmayacagi asikar diyorum..
Rica ederim canim sende yazdir bati seni de bekleyelim heyecanla:)Hayırlısı canım erken gebelik testinde tek çizgiyi gördüğüm için hamilelik olduğunu sanmıyorum acaba tekrarmı yumurtluyorum dedim . Testin markası laboquick bu arada ne kadar güvenilir tartışılır tabiki teşekkür ederim :)
Kuru incir arasına ceviz koyuyorum sabah 2 tane aç karnına, öğlen 1 tane akşam da 2 tane yiyorum canım. Eşime de keçiboynuzu kür olarak çok çok faydalı. Özütü pekmezi de içtiği oluyodu ama faydasını göremedik en iyisi böyle taze kür hazırlamak. Bu 1.ay olacak 2 3 ay deneriz bakalımİncir ne için tükettin canım
Hehehe nereye yazdırıyoruz dicem ben pek bilmiyorum ama bata son 6 hayırlısı allahtan artık :)Rica ederim canim sende yazdir bati seni de bekleyelim heyecanla:)
Kuru incir zeytinyagina koyuyorlarmis oyle tuketiyorlarmis.. hic de sevmem inciri bi onu deneyim diye dusundum.cunku onu yapan olumsuz tup bebek denemesi sonrasi kendi gebe kalmis cnm.Benimde öyledir canım zaten süre koyuyorum kendime ben illa bu ay yada diğer ay olsun diye diye yok kürtaj sonrası bekle yok kimyasal sonra da bekledim düzenli ilişki.olöadı va vs zaman geçti gitti. Yinede 3 ay zaman verdim olmazsa gidicem bi daha dr a bu 3 ay içinde kendim yapayım evde ovulasyon. İncir kür olarak yapmıştım aslında oğlumda ama şimdi hiçç vaktimde yok uğraşmaya halim de yok anca eşime keçiboynuzu kürü hazırlıyorum akşamları. Sabah akşam günde 5 tane incir arası ceviz yiyorum. Egzersiz yapıyorum kafama takmicam fazla. Adetten sonra işte sıcak banyoda buharda durucam, çıkınca yakı yapıcam. Yumurtalara iyi geliyodu. Normalde benim 1 yumurtam oluyo incir tğketince 2 3 tanr oluyo 2 kere takip yaptırmıştım ordan biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?