Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bisey olmaz Allahin izniyle daha cok var bitir antibiyotigini..

Merhaba cnm evet olabiliyomus oyle... adetle falan atiyoruz vs ya da dagiliyor sanirim.. mesela seyi dusun ultrasonda kanama alani gorunuyor ama sonra kanaman dahi olmadan dagilmis deniyor onun gibi..

Arkadaslar merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorm 6 7 8 subat cok silik cıktı bugun yaptım birden pik oldu sizce yavas yavas koyulasması gerekmez miydi hemen oldu birde dun iliski oldu bu pikle bırlikte kac gun ilişki yasamam gerekir :)

Merhaba canim birden degilde iste gun ya da saatler icinde koyu olabiliyor.. erken yumurtlucan bu ay o zman. Degerlendir tabi sonrasi da 2 gune bir devam derimm

Merhaba canim birden degilde iste gun ya da saatler icinde koyu olabiliyor.. erken yumurtlucan bu ay o zman. Degerlendir tabi sonrasi da 2 gune bir devam derimm
Cevabın ıcın tesekkur ederim :) o zaman bugun ve sonraki iki gün önemli ınsallah Rabbim hepimize saglıkla hayırlı evlatlar verir :)

Merhaba cnm evet olabiliyomus oyle... adetle falan atiyoruz vs ya da dagiliyor sanirim.. mesela seyi dusun ultrasonda kanama alani gorunuyor ama sonra kanaman dahi olmadan dagilmis deniyor onun gibi..

Insallah canim. Doktor gecen aydan kalmistir desede azicikta olsa icimde umut oldu acaba büyürmü erkenmi yumurtlucam diye.

Bisey olmaz Allahin izniyle daha cok var bitir antibiyotigini..
İlaç sabah bitti canım çok şükür tam zamanında yakaladım yaa normalde testi 10 şubattan sonra yapmaya başlayacaktım ama son 4 gündür inanalılmaz akıntı vardı ovulasyon testi yaptım negatifti bugün içimden geldi bir yapim dedim ve c den koyu çıktı çok heyecanlandım bir yandan da antibiyotikden dolayı kafam karıştı. Ozaman çalışmalar başlasın

Vucudu tanimak burda devreye giriyor iste..super :) haydi devam o zaman:)

Ayy tam bende aynı durumdayım yaa ben yarın sabahı degerlendirmeyi düşünüyorum doktor gün aşırı olsun demişti. Geç kalmam heralde akşam bir test daha yapim

Ayy tam bende aynı durumdayım yaa ben yarın sabahı degerlendirmeyi düşünüyorum doktor gün aşırı olsun demişti. Geç kalmam heralde akşam bir test daha yapim
İlk defa yapinca bir sok oldum :) gece bir ilişki oldu bugun de yapsak yarın da yine aksam yapsak bilemedim ki hangisi garanti olur. Calısınca haftasını daha genıs zaman oluyor hafta ıcu sabah yapmak cok zor :)

İlk defa yapinca bir sok oldum :) gece bir ilişki oldu bugun de yapsak yarın da yine aksam yapsak bilemedim ki hangisi garanti olur. Calısınca haftasını daha genıs zaman oluyor hafta ıcu sabah yapmak cok zor :)
Canim ben 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bir ayı bilmedigim için degerlendiremedik. Yarın sabah pazartesi akşamı değerlendirmeyi geçiriyorum aklımdan en azından yumurtlama öncesi sağlam olsun inşallah yarın silinir de bu ay tutar inşallah

Insallah tutar :) valla sılınınce yumurta catlamks mı oluyor yoksa cift cizgı görünce mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…