- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.501
Bisey olmaz Allahin izniyle daha cok var bitir antibiyotigini..Kızlarrr bu ay 15. Günümde pik gordüm. Şimdi fikirlerinize ihtiyacim var pazartesinden beri antibiyotik kullanıyordum ,bugün sabah bitti ve az önce testim pik çıktı sizce bebiş denemesi için bir sakıncası var mi? Eger bir sakınca yoksa yarın sabahı değerlendirmeyi düşünüyorum
Merhaba cnm evet olabiliyomus oyle... adetle falan atiyoruz vs ya da dagiliyor sanirim.. mesela seyi dusun ultrasonda kanama alani gorunuyor ama sonra kanaman dahi olmadan dagilmis deniyor onun gibi..Mrb. Kizlar 5 aylik klomen ve 2 olumsuz asilamadan sonra bu ay doktor ara verdi. Simdi benim sorunum su. Dun reglinin 3.günü doktora gittigimde doktorum yaklasik 12mm bir yumurta var bu yumurta ya yenidir ya da gecen aydaki catlamayan yumurtadir dedi. Yani mantiken normalde reglinin 11.gününde ancak 11mm olan yumurta 3.günde 12mm olmaz gibi. o yumurta kendiliginden yok olurmu.Böyle birsey yasayan varmi.
Merhaba canim birden degilde iste gun ya da saatler icinde koyu olabiliyor.. erken yumurtlucan bu ay o zman. Degerlendir tabi sonrasi da 2 gune bir devam derimmArkadaslar merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorm 6 7 8 subat cok silik cıktı bugun yaptım birden pik oldu sizce yavas yavas koyulasması gerekmez miydi hemen oldu birde dun iliski oldu bu pikle bırlikte kac gun ilişki yasamam gerekir :)
Cevabın ıcın tesekkur ederim :) o zaman bugun ve sonraki iki gün önemli ınsallah Rabbim hepimize saglıkla hayırlı evlatlar verir :)Merhaba canim birden degilde iste gun ya da saatler icinde koyu olabiliyor.. erken yumurtlucan bu ay o zman. Degerlendir tabi sonrasi da 2 gune bir devam derimm
Merhaba cnm evet olabiliyomus oyle... adetle falan atiyoruz vs ya da dagiliyor sanirim.. mesela seyi dusun ultrasonda kanama alani gorunuyor ama sonra kanaman dahi olmadan dagilmis deniyor onun gibi..
Canım ben yine adet olacam belli belim kopmaya başladıZaman gecmek belmıyormdımı
İlaç sabah bitti canım çok şükür tam zamanında yakaladım yaa normalde testi 10 şubattan sonra yapmaya başlayacaktım ama son 4 gündür inanalılmaz akıntı vardı ovulasyon testi yaptım negatifti bugün içimden geldi bir yapim dedim ve c den koyu çıktı çok heyecanlandım bir yandan da antibiyotikden dolayı kafam karıştı. Ozaman çalışmalar başlasınBisey olmaz Allahin izniyle daha cok var bitir antibiyotigini..
Canım ben yine adet olacam belli belim kopmaya başladı
Canım ben yine adet olacam belli belim kopmaya başladı
Teşekkür ederim canım. Ozaman yarın sabah degerlendirmeye başlayalımOlcagını sanmam bende bır hafta antıbıyotık kullandım hsg cektırmıstım sonucta ılacın bıtmıs
Vucudu tanimak burda devreye giriyor iste..super :) haydi devam o zaman:)İlaç sabah bitti canım çok şükür tam zamanında yakaladım yaa normalde testi 10 şubattan sonra yapmaya başlayacaktım ama son 4 gündür inanalılmaz akıntı vardı ovulasyon testi yaptım negatifti bugün içimden geldi bir yapim dedim ve c den koyu çıktı çok heyecanlandım bir yandan da antibiyotikden dolayı kafam karıştı. Ozaman çalışmalar başlasın
Ayy tam bende aynı durumdayım yaa ben yarın sabahı degerlendirmeyi düşünüyorum doktor gün aşırı olsun demişti. Geç kalmam heralde akşam bir test daha yapimArkadaslar merhaba bu ay ilk kez ovulasyon testi yapıyorm 6 7 8 subat cok silik cıktı bugun yaptım birden pik oldu sizce yavas yavas koyulasması gerekmez miydi hemen oldu birde dun iliski oldu bu pikle bırlikte kac gun ilişki yasamam gerekir :)
İlk defa yapinca bir sok oldum :) gece bir ilişki oldu bugun de yapsak yarın da yine aksam yapsak bilemedim ki hangisi garanti olur. Calısınca haftasını daha genıs zaman oluyor hafta ıcu sabah yapmak cok zor :)Ayy tam bende aynı durumdayım yaa ben yarın sabahı degerlendirmeyi düşünüyorum doktor gün aşırı olsun demişti. Geç kalmam heralde akşam bir test daha yapim
Canim ben 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bir ayı bilmedigim için degerlendiremedik. Yarın sabah pazartesi akşamı değerlendirmeyi geçiriyorum aklımdan en azından yumurtlama öncesi sağlam olsun inşallah yarın silinir de bu ay tutar inşallahİlk defa yapinca bir sok oldum :) gece bir ilişki oldu bugun de yapsak yarın da yine aksam yapsak bilemedim ki hangisi garanti olur. Calısınca haftasını daha genıs zaman oluyor hafta ıcu sabah yapmak cok zor :)
Insallah tutar :) valla sılınınce yumurta catlamks mı oluyor yoksa cift cizgı görünce mi :)Canim ben 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum bir ayı bilmedigim için degerlendiremedik. Yarın sabah pazartesi akşamı değerlendirmeyi geçiriyorum aklımdan en azından yumurtlama öncesi sağlam olsun inşallah yarın silinir de bu ay tutar inşallah
Buaksamdannbasla vakıt vatsa cnmTeşekkür ederim canım. Ozaman yarın sabah degerlendirmeye başlayalım
Pıkten sınra sılınınce catlıyorInsallah tutar :) valla sılınınce yumurta catlamks mı oluyor yoksa cift cizgı görünce mi :)
Geçen ayda böyle oldu sekşz gün kala gidip kan testi yaptırdım negatif belim agrıyor valla artık belirti aramıyorum ben çok aradım çünküDaha adete var basıl hemen baslıyor mu agrı hem bellı olmaz adet belırtısı gıbı oluyo hamılelıkte
Vakit var canım ama dün akşam ilişki oldu o yuzden yarın sabah için düşündüm. Akşam bir test daha yapim silikleşme olursa akşamı değerlendirelimBuaksamdannbasla vakıt vatsa cnm
Canım çift çizginin en koyu hali yumurtanın 12_36 saat için de çatlıycağı anlamına geliyor silikleştiği zamanda yumurta çatlamış oluyorInsallah tutar :) valla sılınınce yumurta catlamks mı oluyor yoksa cift cizgı görünce mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?