- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.521
Cnm cok erken daha yumurtlamadan 10gun gecmesı lazımGeçen ayda böyle oldu sekşz gün kala gidip kan testi yaptırdım negatif belim agrıyor valla artık belirti aramıyorum ben çok aradım çünkü
Evet ozaman yarın degerlendır sonra bıkacgun ust uste yapabılırsın hamıle kaldıgımda oyle yapmıstım benVakit var canım ama dün akşam ilişki oldu o yuzden yarın sabah için düşündüm. Akşam bir test daha yapim silikleşme olursa akşamı değerlendirelim
İnşallah canım inşallahCnm cok erken daha yumurtlamadan 10gun gecmesı lazım
Yumurtlamanın ıstınden bır hafta gecınce goguslerım agrımaya ve kasıkta batma olmaya baslamıstı bıkerede basım donmustu ozaman anlamıstım hamıe oldugumu ama teste 9. Gun gecmıstıİnşallah canım inşallah
Canım inşallah en güzel haberleri alırız Rabbim büyük bize de nasip eder inşallahYumurtlamanın ıstınden bır hafta gecınce goguslerım agrımaya ve kasıkta batma olmaya baslamıstı bıkerede basım donmustu ozaman anlamıstım hamıe oldugumu ama teste 9. Gun gecmıstı
Ins cnm yaknız 3 gunduz goguslerım sankı katıncalanıyor kafaya takmamak lazım belırtılerı psikolojik oluyor bazenCanım inşallah en güzel haberleri alırız Rabbim büyük bize de nasip eder inşallah
Tamam canım teşekkür ederimEvet ozaman yarın degerlendır sonra bıkacgun ust uste yapabılırsın hamıle kaldıgımda oyle yapmıstım ben
Canım belirtilere takılma olmayınca insan üzülüyor bence günü gelsin anlarızIns cnm yaknız 3 gunduz goguslerım sankı katıncalanıyor kafaya takmamak lazım belırtılerı psikolojik oluyor bazen
Aynen bakalım son 6 sayalım bugunden ıtıbarenCanım belirtilere takılma olmayınca insan üzülüyor bence günü gelsin anlarız
Tesekkur ederim hayırlısı ınsallah :)Pıkten sınra sılınınce catlıyor
Tesekkur ederim canım spermle buluşması da catladıktam sonra oluyor o zaman :) kusura bakmayın cok bilgisizm bu konu daCanım çift çizginin en koyu hali yumurtanın 12_36 saat için de çatlıycağı anlamına geliyor silikleştiği zamanda yumurta çatlamış oluyor
Program yumurtlamayı 9-10 şubat veriyor en son 7 şubatta oldu o zaman biraz koyulaşmaya başlamıştı maalesef şuan takip edemedim testlere muhtemelen buara olacaktıSuanda mı oylesın kacıncı yumurtlamayo kacırdınızmk
Belirtiler insanın aklını bulandırıyor gerçektenGeçen ayda böyle oldu sekşz gün kala gidip kan testi yaptırdım negatif belim agrıyor valla artık belirti aramıyorum ben çok aradım çünkü
Evet canım belirti aramıyorum artık ben çünkü vücudu dinleyince hepsi oluyor gerek yok en önemlisi adetin geçmesiBelirtiler insanın aklını bulandırıyor gerçekten
Aynen öyle bide insan kafasında kurdukça yaşıyor sanki belirtileri bakıyorsun hepsi var sonra adet oluyosun. Geçen ay ben çift çizgi bile gördüm bi markada allak bullak oldum bi tanesinde çıkmadı gittim kan verdim negatif ertesi gün adet oldum. Oda 2 gün sürdü 3 ay önce düşük yaptım ondan sanırımEvet canım belirti aramıyorum artık ben çünkü vücudu dinleyince hepsi oluyor gerek yok en önemlisi adetin geçmesi
Kosmet cnm ama program a takılı kalma benımkını hıc tutturamıyorProgram yumurtlamayı 9-10 şubat veriyor en son 7 şubatta oldu o zaman biraz koyulaşmaya başlamıştı maalesef şuan takip edemedim testlere muhtemelen buara olacaktı
Gidince bakıcam zaten silik çıkarsa olmuştur yumurtlama çünkü en son koyulaşıyordu bayaKosmet cnm ama program a takılı kalma benımkını hıc tutturamıyor
Baya koyulasmıs ama ıns yakalarsınGidince bakıcam zaten silik çıkarsa olmuştur yumurtlama çünkü en son koyulaşıyordu baya
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım kaçıncı gün çatladıBenim de bat ima 8 gun kaldi arkadaşlar.Yumurtam 3 unde çatladi.Kendimi dinlemeden bekliyorum.Umarim bebegim tutunuyordur.Umarim Subat ayi bizlere ugurlu gelir de hepimizin bebekleri tutunur.:)
Hamile olma hissi var dişim ağrısa acaba hamile miyim diyorum regl olmadık hala umut varKızlar ıcınden hamıleymıs gıbı gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?