- 1 Şubat 2019
- 92
- 77
- 3
- 30
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.481
yok ben klomen ve catlatma ignesi kullandigim icin doktor igne olduktan 14 gun sonra tam net sonuca ulasirsin dedi bende bugun 13.gunum diye erken gebelik testi yaptim pazartesi kan testi olucamCanım en kesin sonuç kan testi adetin geçtimi? Geçen ay benim anında çıkan kırmızı 2.çizgim oldu ama adet oldum kanda çıkmadı moralini bozmak için yazmıyorum sakın yanlış anlama. Sadece beklentiye girmek kötü oluyor o heyecanı yaşamak en doğrusu diye karar verdin geçen ay. İnşallah senin pozitif çıkar ve güzel haberler verirsin
Merhaba.En kisa zamanda hayirla ve saglikla bebeginize kavusursunuz insallah.Sukretmek gercekten guzel.Allah hepimize hayirli zaman ne zaman ise o zaman verecektir ben de buna inaniyorum.Guzel haberi en kisa zamanda paylasiriz hepimiz insallah.37 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim evlendim çocuk isterken miyom çıktı hemen olsun istiyor her ay ağlıyordum evliliğin 5 ci ayı 3 saat suren buyuk bir miyom ameliyatı oldum tupler kapaliymis baskıdan acildi o anda sukur birde en az 6 ay bebek yok dedi dr yasmin kullandım o 6 ay eylül ekim gibidir deniyoruz rahim içi dikiş doluydu başımda torun isteyen laf sokan bir kayınvalide var etrafta laf sokan insanlar birde kardeşim hamile olunca oooo ilk zamanlar çok zordu ama bebeğini kaybedenleri çocuğu olma şansı hiç olmayanları gördükçe şükür diyorum Allah ım herkese versin
Senın daha cok varmıs cnm hayırlısı yumurtlamayı kacırma16 gün var daha benimde
Catlamak uzere bende 4 gun koyu gormustum sureklı cnm ama erken yapıyosun ılk ıdrarla yapmıyosun dımı 11 gıbı yapsan daha ıyı olırDün akşamki ve bugunki bir saat sıvı almadan bugün 6 da uyanamadım normalde bu ay 6 da lavaboya kalkıp 9.30 da yapıyordum hafif ağrım var catlıyo sanırım akıntı camasıra diş macunu sürmüş kurumuş gibi :) bu ayda bu değişik her ay farklı birşeyler oluyor
yok ben klomen ve catlatma ignesi kullandigim icin doktor igne olduktan 14 gun sonra tam net sonuca ulasirsin dedi bende bugun 13.gunum diye erken gebelik testi yaptim pazartesi kan testi olucam
Senın daha cok varmıs cnm hayırlısı yumurtlamayı kacırma
Suanda mı oylesın kacıncı yumurtlamayo kacırdınızmkEvet canım ama farklı şehirlerdeyiz şuan bakalım bu ay şansa artık olursa
Yok kuzum 4 5 aydır yapıyorum artık uzman olcam :)Catlamak uzere bende 4 gun koyu gormustum sureklı cnm ama erken yapıyosun ılk ıdrarla yapmıyosun dımı 11 gıbı yapsan daha ıyı olır
Cok erken yapma yanı 10 u gecsın testlerde de oyle yazıyo bende bu testlerle hamıle kalmıstım tam yumurtlama gunumu anlamıstım saydıgımda da yam tutmustuYok kuzum 4 5 aydır yapıyorum artık uzman olcam :)
Tm canımCok erken yapma yanı 10 u gecsın testlerde de oyle yazıyo bende bu testlerle hamıle kalmıstım tam yumurtlama gunumu anlamıstım saydıgımda da yam tutmustu
10 kaldı benimKızlar nasılsınız baylara nekadar kaldı benım 7 son beklemelerdeyım
Zaman gecmek belmıyormdımı10 kaldı benim
Canım erken gebelik testin varsa yapsana hamile olabilirsin bu şekilde çıkıp hamile olanlar vardı inşallah hamilesindirEki Görüntüle 2233844
İyi Akşamlar ben aranıza yeni katıldım ovulasyon testlerimi paylaşıp fikrinizi almak istedim teşekkür ederim
17 Ocak son adet dönemim .Beklenen adet 10 Şubat
Olcagını sanmam bende bır hafta antıbıyotık kullandım hsg cektırmıstım sonucta ılacın bıtmısKızlarrr bu ay 15. Günümde pik gordüm. Şimdi fikirlerinize ihtiyacim var pazartesinden beri antibiyotik kullanıyordum ,bugün sabah bitti ve az önce testim pik çıktı sizce bebiş denemesi için bir sakıncası var mi? Eger bir sakınca yoksa yarın sabahı değerlendirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?