Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ben klomen ve catlatma ignesi kullandigim icin doktor igne olduktan 14 gun sonra tam net sonuca ulasirsin dedi bende bugun 13.gunum diye erken gebelik testi yaptim pazartesi kan testi olucam

Merhaba.En kisa zamanda hayirla ve saglikla bebeginize kavusursunuz insallah.Sukretmek gercekten guzel.Allah hepimize hayirli zaman ne zaman ise o zaman verecektir ben de buna inaniyorum.Guzel haberi en kisa zamanda paylasiriz hepimiz insallah.

Dün akşamki ve bugunki bir saat sıvı almadan bugün 6 da uyanamadım normalde bu ay 6 da lavaboya kalkıp 9.30 da yapıyordum hafif ağrım var catlıyo sanırım akıntı camasıra diş macunu sürmüş kurumuş gibi :) bu ayda bu değişik her ay farklı birşeyler oluyor

Eklentiler

• 20190209_122744.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
Catlamak uzere bende 4 gun koyu gormustum sureklı cnm ama erken yapıyosun ılk ıdrarla yapmıyosun dımı 11 gıbı yapsan daha ıyı olır

yok ben klomen ve catlatma ignesi kullandigim icin doktor igne olduktan 14 gun sonra tam net sonuca ulasirsin dedi bende bugun 13.gunum diye erken gebelik testi yaptim pazartesi kan testi olucam

Hadi hayırlısı o zaman inşallah pozitif sonuç alırsın zaten 10 gün sonra kanda çıkıyormuş

Mrb. Kizlar 5 aylik klomen ve 2 olumsuz asilamadan sonra bu ay doktor ara verdi. Simdi benim sorunum su. Dun reglinin 3.günü doktora gittigimde doktorum yaklasik 12mm bir yumurta var bu yumurta ya yenidir ya da gecen aydaki catlamayan yumurtadir dedi. Yani mantiken normalde reglinin 11.gününde ancak 11mm olan yumurta 3.günde 12mm olmaz gibi. o yumurta kendiliginden yok olurmu.Böyle birsey yasayan varmi.

Eki Görüntüle 2233844
İyi Akşamlar ben aranıza yeni katıldım ovulasyon testlerimi paylaşıp fikrinizi almak istedim teşekkür ederim

17 Ocak son adet dönemim .Beklenen adet 10 Şubat
Canım erken gebelik testin varsa yapsana hamile olabilirsin bu şekilde çıkıp hamile olanlar vardı inşallah hamilesindir( umut vermek gibi olmasın ama benim bata yaklaştığı zaman da bu şekilde çıktığı olmuştu )

Kızlarrr bu ay 15. Günümde pik gordüm. Şimdi fikirlerinize ihtiyacim var pazartesinden beri antibiyotik kullanıyordum ,bugün sabah bitti ve az önce testim pik çıktı sizce bebiş denemesi için bir sakıncası var mi? Eger bir sakınca yoksa yarın sabahı değerlendirmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_20190209_150135.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 39
Olcagını sanmam bende bır hafta antıbıyotık kullandım hsg cektırmıstım sonucta ılacın bıtmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…