- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.461
37 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim evlendim çocuk isterken miyom çıktı hemen olsun istiyor her ay ağlıyordum evliliğin 5 ci ayı 3 saat suren buyuk bir miyom ameliyatı oldum tupler kapaliymis baskıdan acildi o anda sukur birde en az 6 ay bebek yok dedi dr yasmin kullandım o 6 ay eylül ekim gibidir deniyoruz rahim içi dikiş doluydu başımda torun isteyen laf sokan bir kayınvalide var etrafta laf sokan insanlar birde kardeşim hamile olunca oooo ilk zamanlar çok zordu ama bebeğini kaybedenleri çocuğu olma şansı hiç olmayanları gördükçe şükür diyorum Allah ım herkese versinCanim ne zmndr istiorsn vs hikayeni bilmiorum tabi ama insan isterken elbette hemen olsun istiyor belirti ozellikle aramıyorum ama olan ağrımı da yok sayamiyorum sadece adet oldgm ilk gun biraz uzuntu oluyor ama gunun sonunda kendimi toparliyorum tabiki nasip hersey Allah tan tabiki de digin gibi hayrlisini diliyorum her zmn vadr bi vakti elbet Rabbim tum isteyenlere hayrli zmnda hayrli evlatlar nasıp etsin insAllah
Saol canim bnmHayırlısı olsun kuzum hakkında hersey gonlunce olsun insAllah
Ayy canim bekliyoz insaallahHayırlısı canım pes etmek yok olacak Allah'ın izniyle herseyde vardır bir hayır
Disardan laf hic bi zmn bitmiyor ama en yakinlar laf etmesi daha agir senin istedgini bile bile laf sokmalari kotu.. Elbette Rabbim once saglik versin her zmn iyileri gormemek gerek tabi haklsn şükür etmek önemli... Rabbim hayrlisindan insAllah kisa surede nasip etsin cnm sana da her nasip vaktine esir biz bilmioruz tabi vakti ne zmn Rabbim daha fazla bekletmeisn insAllah...37 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim evlendim çocuk isterken miyom çıktı hemen olsun istiyor her ay ağlıyordum evliliğin 5 ci ayı 3 saat suren buyuk bir miyom ameliyatı oldum tupler kapaliymis baskıdan acildi o anda sukur birde en az 6 ay bebek yok dedi dr yasmin kullandım o 6 ay eylül ekim gibidir deniyoruz rahim içi dikiş doluydu başımda torun isteyen laf sokan bir kayınvalide var etrafta laf sokan insanlar birde kardeşim hamile olunca oooo ilk zamanlar çok zordu ama bebeğini kaybedenleri çocuğu olma şansı hiç olmayanları gördükçe şükür diyorum Allah ım herkese versin
Valla ben 3 gündür aşırı bir karın özellikle kasık ağrısı hissediyorum bir kez da göğüslerim çok kötü sızladıYani bende oylr okudum senin de var mi kasık ağrıların bnm bugün sabahtan beri var yürürken falan agrisini hissediyorum
Çok doğru Benin bir kürtajım var onda artık salmıştım o zaman oldu ama isteyince böyle oluyor işteKendinizi dinlemeyi bırakın belirtiler şu diye düşünmeyin adetle çok benziyor herşey geçen ayki belirtilere göre şuan hamile olmam gerekiyordu :) ovu testini yapın günleri değerlendirin ne kadar çok istersek olmuyo
Hayr olsun göğüslerim gayet normal benim bu ay geçen aylarda hassasiyet vardı sadece uçları kaşınıyorValla ben 3 gündür aşırı bir karın özellikle kasık ağrısı hissediyorum bir kez da göğüslerim çok kötü sızladı
Hayırlısı ya bakalım adet olmadıkça umut varHayr olsun göğüslerim gayet normal benim bu ay geçen aylarda hassasiyet vardı sadece uçları kaşınıyor
Sana cevap verilmiş kuzum 26 si koyu yumurtlaman olmuş değişik birşey soylemiyecegi için cevap yazmamışlardır şimdi bat gününu bekle hayırlısı olsun inşallah bebiş olurBen hepinizden yorum bekliyordun sanırım herkes meşgul
16 gün var daha benimdeKızlar batlara kac gun kaldı benım 8 var daha
ben goremeidm cnm ama hyrlisi insAllah vardr Rabbim gönlünce versinKızlar yumurtalarım 2 tane 20 mm oldu catlatma ignesi vuruldum ve bugun 13.günüm dayanamayıp erken gebelik testi yaptım resimde belli olmasa cok hafif ikinci cizgi cikti cok heyecanliyim ne dusunuyorsunuz kan testi pazartesi yaptiricazEki Görüntüle 2234011 Eki Görüntüle 2234012
tesekkur ederim evet resimse gozukmuyor elime aldigim zaman cok hafif pembemsi bir cizgi gozukuyor negatif olsa bu cikmazdi dimiben goremeidm cnm ama hyrlisi insAllah vardr Rabbim gönlünce versin
Kendinizi dinlemeyi bırakın belirtiler şu diye düşünmeyin adetle çok benziyor herşey geçen ayki belirtilere göre şuan hamile olmam gerekiyordu :) ovu testini yapın günleri değerlendirin ne kadar çok istersek olmuyo
Vala erken gebeligi bilemicem cnm yanılma payı illa ki vardr hemen mi cikti bekleyince mitesekkur ederim evet resimse gozukmuyor elime aldigim zaman cok hafif pembemsi bir cizgi gozukuyor negatif olsa bu cikmazdi dimi
hemen cikti vardir tabi ki ama ne biliyimVala erken gebeligi bilemicem cnm yanılma payı illa ki vardr hemen mi cikti bekleyince mi
Ortada kal bence kan verene kadar cok heveslenme umutsuzluga da kapılma hakknda hayrlısı olsun :) insAllah saglikla vardr haberdar ethemen cikti vardir tabi ki ama ne biliyim
allah razı olsun tamamdır pazartesi iyi haberlerimle gelirim insallah cok dua edinOrtada kal bence kan verene kadar cok heveslenme umutsuzluga da kapılma hakknda hayrlısı olsun :) insAllah saglikla vardr haberdar et
Canım en kesin sonuç kan testi adetin geçtimi? Geçen ay benim anında çıkan kırmızı 2.çizgim oldu ama adet oldum kanda çıkmadı moralini bozmak için yazmıyorum sakın yanlış anlama. Sadece beklentiye girmek kötü oluyor o heyecanı yaşamak en doğrusu diye karar verdin geçen ay. İnşallah senin pozitif çıkar ve güzel haberler verirsinhemen cikti vardir tabi ki ama ne biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?