Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata son 6 gün kaldı ve ben artık nötr hissediyorum kendimi bi duygusal moda girdim yine ağlayasım var aldığım gebelik haberinden ötürü
Üzülme ya gebelik ne güzel bir haber mutlu ol bence .
Bak ben düşük yaşadım biliyosun.. geçen ay ablam gebe kaldı o kadar çok sevındım ki

Üzülme ya gebelik ne güzel bir haber mutlu ol bence .
Bak ben düşük yaşadım biliyosun.. geçen ay ablam gebe kaldı o kadar çok sevındım ki
Çok karışık kız kıskançlik meselesi değil kesinlikle seviniyorum ama bi taraf buruk oluyor sen isterken bu kadr çabalarken insanlar korunurken hamilr kalıyor ne bilim vala kafam bulandı

ben artık hamile kalırsam da kimseye söylemicem o net oldu ama ne anneme ne ablamlara garip bi şekilde kimse anlamıyor snrm beni şakayla senden umudu kestik modundalar
Ben kimseye söylemicem dedim hala da kararlıyım şuan eşim bile bilmyşor
Regl günüm 2 gün geçsin eşime söylücem . Ailelerde kalp atışından sonra Rabbım izin verirse

4 5 oldu şimdi 13 14 15 16da silindi hayırlısı hakkımizda

Insallah tutar canim ve güzel haberi alirsin. Regli oldugumdan iliskide olmuyor bugun son gün tam pik olmadi.yarindan itibaren degerlendiricem. Internette bu konuda cok yorum okudum. Sanirim sen yumurta takibi yaptirmadin. Ben cuma günü gittigimde reglinin 3.günüydü yaklasik 12mm yumurta vardi ama doktor gecen aydan kalanda olabilir dedi. 3günde 12mm yumurta saćma geldi biraz.Oyüzden simdi icimden düsunüyorum acaba o yumurtami büyüyor yada reglinin etkisimi diye. umut dünyasi iste

Ben kimseye söylemicem dedim hala da kararlıyım şuan eşim bile bilmyşor
Regl günüm 2 gün geçsin eşime söylücem . Ailelerde kalp atışından sonra Rabbım izin verirse
MaşAllah eşimden gizleyebilirsem sadece sürpriz için gizlerim ama aileme cidden bende söylemeyi düşünmüyorum artık

Reactions: H E
Merhaba canim. 3 Şubatta pik yapti,4 un de silikleşti.Yani 4 unde çatladi sanirim.Benim bat im 18 Subat oluyor degil mi?Program 22 si gosteriyor.Bir de testte ne zaman cikar diyorsun??
Yumurtlamadan 10.gunde test kesın cıkar batını bılmıyorum cnm kac gunde bır oluyosan ne guzl benım gec oldu en az 4 5 gun daha beklemem lazım oda bata denk gelıyor

Kızlar bugün sabahı degerlendirdik yarın sabahı da değerlendirelim mi yoksa akşamı beklesek geç mi kalırız. Az önce testi yaptım silinmeye başlamış

Eklentiler

• IMG_20190210_144001.webp
    22 KB · Görüntüleme: 30
10 sabahı değerlendirdik yarın sabah mı akşam mı olsa bilemedim canım. 24 saat süresi var ya yumurtanın
11 sabah 12 sabah değerlendirin . 24 36 saat arası değşir yumurtanın ömrü ..
ilişki esnasında bebek düşüncesiyle yapıp strese girmeyin ve boşalmadan sonra bir süre uzanın 5 dk kadar .
İmkan varsa hemen banyo olmayın ..

Ben 30_40 dk yatıyorum valla belim altına yastık koyuyorum ben degilde eşim sitres yapıyor

Ben 30_40 dk yatıyorum valla belim altına yastık koyuyorum ben degilde eşim sitres yapıyor
Keşke eşine söylemeseydın bugun yumurtlma günü falan diye ..
ben mesela lh takıbı yaptım ama eşimin habeir yok .
Strese girmeisn diye söylemedim . Çocuk için değilde normal birliktelik gibi yaşadık hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…