Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke eşine söylemeseydın bugun yumurtlma günü falan diye ..
ben mesela lh takıbı yaptım ama eşimin habeir yok .
Strese girmeisn diye söylemedim . Çocuk için değilde normal birliktelik gibi yaşadık hep
Normalde bu ay söylemeyecektim ama antibiyotik kullandım o yuzden denemek istemedi sonra kızlara sordum birşey olmaz dediler. Sonuçta antibiyotik bitti. Birde her gün yapmak istemiyor bir gün ara veririz yada bir kaç gün geçer üstünden mecbur söylüyorum.

G Gshs antibiyotik içtiğin ay korunmalısın biliyorum bi ayı boşa geçirmek çok kötü ama unutma haplar bittiği gibi etkisi bitmez hatta yeni yeni başlar. bu konu çok önemli canım bi ay geç gelsin ama sağlıklı olsun bebeğin. özellikle ilk 2 3 ay hiç bi ilaç alınmaması gerekiyo

Cnm o bılgı sogru degıl ben bıay fılm cekıldım ve antıbıyotık kullandım bıtıncede korunmayı bıraktım dr umda korunmayı bırak dedı ayrıca ılk gebelıgımde dıs ıcın ılac kullanmıstım bır sıkıntıda olmadı gebelıkten bıkac hafta once ıkı uc ay once o dedıgın ılaclar cok agar olanlar olabılır belkı ama antıbıyotık degıl

Benim 1 şubatta çatladı bugün yaptım test negatif. Acaba hamile değil miyim 8. Gün olarak mı sayıyorumbu günü
Ikı gun daha bekl belkı yanlıs sayıyosındur cnm umıtsızlıge kapılma eger yenıden negatıf cıkarsa da busefer adetının gecmesını bekle belkı gec dollendı bız yumurtlamayı bellı gunden sayıyorız ama hersey kesın değildir

Arkadaşlar benim okuduğum kadarıyla iki çizgi eşit koyulukta veya daha koyu olması lazım diyo benim testlerimde hiç pik olmadi sanki bi bajar mısınız kaçırdım mi yoksa

Eklentiler

• 20190202_134600.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar benim okuduğum kadarıyla iki çizgi eşit koyulukta veya daha koyu olması lazım diyo benim testlerimde hiç pik olmadi sanki bi bajar mısınız kaçırdım mi yoksa
Ikısıbdekı koyudan sonra test yapmadın mı cnm en gec 3 gunde yumurtlamıssındır koyudan sonra sılıklesınce catlamıs oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…