- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.581
Normalde bu ay söylemeyecektim ama antibiyotik kullandım o yuzden denemek istemedi sonra kızlara sordum birşey olmaz dediler. Sonuçta antibiyotik bitti. Birde her gün yapmak istemiyor bir gün ara veririz yada bir kaç gün geçer üstünden mecbur söylüyorum.Keşke eşine söylemeseydın bugun yumurtlma günü falan diye ..
ben mesela lh takıbı yaptım ama eşimin habeir yok .
Strese girmeisn diye söylemedim . Çocuk için değilde normal birliktelik gibi yaşadık hep
Benimde genelde vajina kuru değil ıslak gibi canımKızlar benım akıntım 5 gundur kesılmedı su gıbı beyaz sızde de varmı
Cnm o bılgı sogru degıl ben bıay fılm cekıldım ve antıbıyotık kullandım bıtıncede korunmayı bıraktım dr umda korunmayı bırak dedı ayrıca ılk gebelıgımde dıs ıcın ılac kullanmıstım bır sıkıntıda olmadı gebelıkten bıkac hafta once ıkı uc ay once o dedıgın ılaclar cok agar olanlar olabılır belkı ama antıbıyotık degıl
Erken bence idrara 15 gunde tam belli oluyor adet ne zamanKızlar ya yumurtam 1. Şubatta çatladı bugün test yaptım negatif erken mi oldu acaba yoksa değiş miyim
36 gümde bir oluyorum normalde 12 Şubat olmam lazımErken bence idrara 15 gunde tam belli oluyor adet ne zaman
Benm belli degil cnm ya bi cok oluyor bi olmuyor bugun gündüz kuruydm ama demin aktığını hissettim bayaKızlar benım akıntım 5 gundur kesılmedı su gıbı beyaz sızde de varmı
Yarın 5. Gunum 26. Gun battan gec yumurtlamak kotuymus zamanda gecmıyorBenm belli degil cnm ya bi cok oluyor bi olmuyor bugun gündüz kuruydm ama demin aktığını hissettim baya
Kaçıncı gün yapacağım demiştin testiYarın 5. Gunum 26. Gun battan gec yumurtlamak kotuymus zamanda gecmıyor
10. Gunde yaparım zaten adete denk gelıyor cnm bıran once gecse yarısı grctı daha senın kac olmustuKaçıncı gün yapacağım demiştin testi
Benim 1 şubatta çatladı bugün yaptım test negatif. Acaba hamile değil miyim 8. Gün olarak mı sayıyorumbu günü10. Gunde yaparım zaten adete denk gelıyor cnm bıran once gecse yarısı grctı daha senın kac olmustu
Ikı gun daha bekl belkı yanlıs sayıyosındur cnm umıtsızlıge kapılma eger yenıden negatıf cıkarsa da busefer adetının gecmesını bekle belkı gec dollendı bız yumurtlamayı bellı gunden sayıyorız ama hersey kesın değildirBenim 1 şubatta çatladı bugün yaptım test negatif. Acaba hamile değil miyim 8. Gün olarak mı sayıyorumbu günü
Cok ilginc seffaf uzayan akıntım var yum zamani gecti.. Son gunler zor oluyor kiz vala bnm 28.gunYarın 5. Gunum 26. Gun battan gec yumurtlamak kotuymus zamanda gecmıyor
Sen benden 3 gun ondesın aalaalla ılgınc yenıden mı yumurtladın ıkıncıye dıcem ama baya gec adet zamanın geldıCok ilginc seffaf uzayan akıntım var yum zamani gecti.. Son gunler zor oluyor kiz vala bnm 28.gun
Ikısıbdekı koyudan sonra test yapmadın mı cnm en gec 3 gunde yumurtlamıssındır koyudan sonra sılıklesınce catlamıs oluyorArkadaşlar benim okuduğum kadarıyla iki çizgi eşit koyulukta veya daha koyu olması lazım diyo benim testlerimde hiç pik olmadi sanki bi bajar mısınız kaçırdım mi yoksa
Sabah lh yapmistim ikinci cizgo yoktu nerdeyse sanmiorum hyrlisi bklmilginc gercktenSen benden 3 gun ondesın aalaalla ılgınc yenıden mı yumurtladın ıkıncıye dıcem ama baya gec adet zamanın geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?