- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.601
Yaptim canım onlarda hep silik cikti yani ikisi daha koyu ama bilmiyorum tam olarakIkısıbdekı koyudan sonra test yapmadın mı cnm en gec 3 gunde yumurtlamıssındır koyudan sonra sılıklesınce catlamıs oluyor
Benımde beyaz akıntım devam edıyor bakalım neler olcak ıkı ucgun gecsede belırtım olcakmı bakalımSabah lh yapmistim ikinci cizgo yoktu nerdeyse sanmiorum hyrlisi bklmilginc gerckten
2de koyu olmus bıdr 7 de senın ılk ıdrarla yapmadın dımı bıde sıvı almamaya dukkatettınmıYaptim canım onlarda hep silik cikti yani ikisi daha koyu ama bilmiyorum tam olarak
Yok canim bir kaç saat öncesinde sıvı alımını bıraktım ilk idrarla yapmayın deniyordu ona da dikkat ettim ama kafam çok karıştı inan ki2de koyu olmus bıdr 7 de senın ılk ıdrarla yapmadın dımı bıde sıvı almamaya dukkatettınmı
Cnm sen kafanı krıstrmadn dvm et calısmaya benımde 4 gun koyu cıkmıstı bende tam bılmıyorum net yumurtlamayıYok canim bir kaç saat öncesinde sıvı alımını bıraktım ilk idrarla yapmayın deniyordu ona da dikkat ettim ama kafam çok karıştı inan ki
Tşk ederim canım peki test yapmayı bırakayım mi benim yumurtlamam geç olabilir ilk geve kaldigimda doktor gec dollenme olmus demisti cünkü doktorCnm sen kafanı krıstrmadn dvm et calısmaya benımde 4 gun koyu cıkmıstı bende tam bılmıyorum net yumurtlamayı
Bi kac gun öncesinde benim de beyaz akıntım vardı canım bklm nolckBenımde beyaz akıntım devam edıyor bakalım neler olcak ıkı ucgun gecsede belırtım olcakmı bakalım
Ilk bebegı kaybettınmı cnm dogurdunmu pekı bende ılk hamılelıkte erken yumurtladım ılk kez de olsa ama gec yumurtluyorum normalde bende sen testı karıstırma hıc bırlıkte olmaya devam etTşk ederim canım peki test yapmayı bırakayım mi benim yumurtlamam geç olabilir ilk geve kaldigimda doktor gec dollenme olmus demisti cünkü doktor
Bi kac gun öncesinde benim de beyaz akıntım vardı canım bklm nolck
Düşük yaptım canım 8. Haftamda maalesef canım. Çok tşk ederim inşallah çalışmalara devamIlk bebegı kaybettınmı cnm dogurdunmu pekı bende ılk hamılelıkte erken yumurtladım ılk kez de olsa ama gec yumurtluyorum normalde bende sen testı karıstırma hıc bırlıkte olmaya devam et
Vala akıntı da fos ben bisey anlamadmBenım yumurtlamadan once basladı bıtmedı de devam edıyo cnm bakalım hayırlısı uc gun gecse anlasılabılır
Artık hazır testim yok evde şükür. Hafta sonuna kadar adet olmazsam o zaman yapacağım artık. Cumartesi 40. Gün oluyor adet olmazsam hamile olabilirim çünkü diğer hamileliğimi 41. Günü teste hemen görmüştümIkı gun daha bekl belkı yanlıs sayıyosındur cnm umıtsızlıge kapılma eger yenıden negatıf cıkarsa da busefer adetının gecmesını bekle belkı gec dollendı bız yumurtlamayı bellı gunden sayıyorız ama hersey kesın değildir
Bende yaptım ıh dün oda nerede ise yoktu. Gebelik testinde zaten çizgi yoktuSabah lh yapmistim ikinci cizgo yoktu nerdeyse sanmiorum hyrlisi bklmilginc gerckten
Himm gelmis adetin ama yunede bekle36 gümde bir oluyorum normalde 12 Şubat olmam lazım
aynen canımBende yaptım ıh dün oda nerede ise yoktu. Gebelik testinde zaten çizgi yoktu
benimde öyle bolca sancım da var göğüslerimde ağrıyor ama ben nerede ise eminim adet olacağım yine hüsran olacak. ama cumartesi günü anlamadım aşırı silik bir lekelenme de oldu bendeCok ilginc seffaf uzayan akıntım var yum zamani gecti.. Son gunler zor oluyor kiz vala bnm 28.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?