- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Yumurtlari mi gelistiriyordu neye faydasi vardi yani onu soruyor vinta cnm.Kuru incir arasına ceviz koyuyorum sabah 2 tane aç karnına, öğlen 1 tane akşam da 2 tane yiyorum canım. Eşime de keçiboynuzu kür olarak çok çok faydalı. Özütü pekmezi de içtiği oluyodu ama faydasını göremedik en iyisi böyle taze kür hazırlamak. Bu 1.ay olacak 2 3 ay deneriz bakalım
Ovu testi yaptın mı hiç canım yapsana sende ben netten aldım nedense umutluyum yaa. Testlerden bide incirden falan. İnciri yiyin de nasıl yerseniz yiyin diyordu bir uzman. Balık haftada 1 2 yiyorum ben yemeseydim hapını içerdim. Eşlere de yedirin içirin sadece biz yer içersek olmuyo kızlar. Sende umutlu ol canım bak olucak inşallah bizimde 2.ler nazlanıyo sadece olsun geç gelsinlerde sağlıkla gelsinler. Sık ilişki dğzenli ilişki bizde de olmuyor ayda 1 işte o da tutmuyo olmuyo ama eşimde artık takip edelim dedi bende o yüzden aldım şu testleri bakalım yakalayacakmıyız yumurtlamayıKuru incir zeytinyagina koyuyorlarmis oyle tuketiyorlarmis.. hic de sevmem inciri bi onu deneyim diye dusundum.cunku onu yapan olumsuz tup bebek denemesi sonrasi kendi gebe kalmis cnm.
Ya neden benim vucudum yararli seyleri sevmiyorrr balik yagini mutlaka oneriyorlar onu duydugumda bile midem kalkiyor.. agir geliyor gibi...
Bilemiyorum sebep ne
Su an d vit damla demir hapi folik asit kullaniyorum.. bu ay sıkı calisir miyiz bilmem
Kismet artik canim..
Insallah beraber kaliriz bu defa saglikli devam eder..
Ya iste konu sahibimiz mavis yaziyor 1.sayfaya hep beraber bekliyoruz boylece senin batin kacti muhabbetimiz olmayacak:))Hehehe nereye yazdırıyoruz dicem ben pek bilmiyorum ama bata son 6 hayırlısı allahtan artık :)
Ben 3 aydir onla denedim cok koyu yakalayamadim ben o gunlerde de deneme olmadi su anda elimde 3 tane kaldi ama daha da siparis vermeyi dusunmuyorum..Ovu testi yaptın mı hiç canım yapsana sende ben netten aldım nedense umutluyum yaa. Testlerden bide incirden falan. İnciri yiyin de nasıl yerseniz yiyin diyordu bir uzman. Balık haftada 1 2 yiyorum ben yemeseydim hapını içerdim. Eşlere de yedirin içirin sadece biz yer içersek olmuyo kızlar. Sende umutlu ol canım bak olucak inşallah bizimde 2.ler nazlanıyo sadece olsun geç gelsinlerde sağlıkla gelsinler. Sık ilişki dğzenli ilişki bizde de olmuyor ayda 1 işte o da tutmuyo olmuyo ama eşimde artık takip edelim dedi bende o yüzden aldım şu testleri bakalım yakalayacakmıyız yumurtlamayı
Ayyy :) bizde de tam tersi aslında ben istemiyordum da ikna etti 4 5 yaşa gelsin öyle yaparız diyordum işte geçen nisan da sürpriz 7 haftalık öğrenmiştim hemde adetten sonra tek korunmasız ilişkiyle. 10 hftalık kalbi durdu işte .. sonra bende öyle dedim hemen olmuyor nasıl olsa denemeye başlayalım bari ..Ben 3 aydir onla denedim cok koyu yakalayamadim ben o gunlerde de deneme olmadi su anda elimde 3 tane kaldi ama daha da siparis vermeyi dusunmuyorum..
Senin esin de istiyor demek ki sana katiliyor.. benimki ben istiyorum diye istiyormus :))
Benim amh dusukmus rezerv azalmis yani ben ona bagliyorum cok koyu yakalayamamayi...Ayyy :) bizde de tam tersi aslında ben istemiyordum da ikna etti 4 5 yaşa gelsin öyle yaparız diyordum işte geçen nisan da sürpriz 7 haftalık öğrenmiştim hemde adetten sonra tek korunmasız ilişkiyle. 10 hftalık kalbi durdu işte .. sonra bende öyle dedim hemen olmuyor nasıl olsa denemeye başlayalım bari ..
Evet canım az da olsa var pıhtılaşma. Geçen ay gittim içte kmyasalı sa sayarsak 4 kayıp olmuş oşdu benim hepsi birbieinden farklı. Dr bir süre daha deneyin iatersen genetik araştıema yapalım eşine de sana da dedi ama genetik olsa oğlumuz nasıl oldu gayette sağlıklı.. trizomi 18 6 aylık ölü doğum, dış gebelik, tiroide bağlı kalp durması, kimyasal .. tiroidim kontrol altına alındı artık .. kıamet artık hala umudum var inşallah 1 tane daha sağlıklı verir Rabbim ..Benim amh dusukmus rezerv azalmis yani ben ona bagliyorum cok koyu yakalayamamayi...
Ohh ne guzel istesin tabi.. ben de keske o kadar ara vermeseymisim.. ama kismet iste..
bi de sende pihtilasma vardi demi aspirini ondan kullaniyorsun.. insallah olur da saglikla gelirler bu defa..
Bana da pihtilasmayi yaptirmani oneririm.dedi en son dr.. ben de dedim nasil olur sonradan da gelisebilir bir durum mu evet tabi ki dedi ama yaptirmadim..Evet canım az da olsa var pıhtılaşma. Geçen ay gittim içte kmyasalı sa sayarsak 4 kayıp olmuş oşdu benim hepsi birbieinden farklı. Dr bir süre daha deneyin iatersen genetik araştıema yapalım eşine de sana da dedi ama genetik olsa oğlumuz nasıl oldu gayette sağlıklı.. trizomi 18 6 aylık ölü doğum, dış gebelik, tiroide bağlı kalp durması, kimyasal .. tiroidim kontrol altına alındı artık .. kıamet artık hala umudum var inşallah 1 tane daha sağlıklı verir Rabbim ..
Evet canım mutlaka yaptır. Sonradan olabiliyor pıhtılaşma. Benim ilk yaptırdığımda yoktu meaela 2.testte çıkmıştıBana da pihtilasmayi yaptirmani oneririm.dedi en son dr.. ben de dedim nasil olur sonradan da gelisebilir bir durum mu evet tabi ki dedi ama yaptirmadim..
Simdilik normal yollarla deniyorum bakalim.Rabbim.bir bebis daha nasip etti mi?
Bu kurtaj olurken bakiyorlar ya kan sonuclarini da verdilerdi orda arastirirken pihtilasma ile ilgili testler de vardi internet arastirmalarimla bildigim.. o bilgi bu bahsettigimiz pihtilasma degil mi onun hakkinda bilgi vermiyor mu acaba?Evet canım mutlaka yaptır. Sonradan olabiliyor pıhtılaşma. Benim ilk yaptırdığımda yoktu meaela 2.testte çıkmıştı
Benim eşimde keçiboynuzu pekmezini yiyor sabahları ac karnına kür falan değil geçen ay faydasını görmedik vallaKuru incir arasına ceviz koyuyorum sabah 2 tane aç karnına, öğlen 1 tane akşam da 2 tane yiyorum canım. Eşime de keçiboynuzu kür olarak çok çok faydalı. Özütü pekmezi de içtiği oluyodu ama faydasını göremedik en iyisi böyle taze kür hazırlamak. Bu 1.ay olacak 2 3 ay deneriz bakalım
11 ocak yanlis yazmisimCanım öncelikle hayırlısı olsun hepimiz için. BAT tarihin 11 Aralık mi Ocak mi ?
Ayy 10 gun var bata olur mu olur insallah gebeliktendir.. senin adetlerin duzenli mi baska bir problemin var miydi cnm?Günaydın kızlar test yapmıcaktım ama ağrım ve beyaz akıntı olunca sabah dayanamadım yaptım sanki tekrar koyulmaya başladı çizgi
Düzenli canım miyomdan sonra şükür suana kadar bir sorun çıkmadı inşallah ben takibe devam ozamanAyy 10 gun var bata olur mu olur insallah gebeliktendir.. senin adetlerin duzenli mi baska bir problemin var miydi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?