Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlari mi gelistiriyordu neye faydasi vardi yani onu soruyor vinta cnm.

Ovu testi yaptın mı hiç canım yapsana sende ben netten aldım nedense umutluyum yaa. Testlerden bide incirden falan. İnciri yiyin de nasıl yerseniz yiyin diyordu bir uzman. Balık haftada 1 2 yiyorum ben yemeseydim hapını içerdim. Eşlere de yedirin içirin sadece biz yer içersek olmuyo kızlar. Sende umutlu ol canım bak olucak inşallah bizimde 2.ler nazlanıyo sadece olsun geç gelsinlerde sağlıkla gelsinler. Sık ilişki dğzenli ilişki bizde de olmuyor ayda 1 işte o da tutmuyo olmuyo ama eşimde artık takip edelim dedi bende o yüzden aldım şu testleri bakalım yakalayacakmıyız yumurtlamayı

M MaviBoncuk01 canım kusura bakma anlayamadım. İncir olgunlaştırıyo yumurtaları canım. Ama prolaktin sorunu olanlar kullanmasın diyorlar ama benim bildiğim bir sorunum yok o yüzden yiyorum. Cevizde zaten omega 3 çok faydalı yani eşime de yediriyorum 2 tane incir ceviz

Ben 3 aydir onla denedim cok koyu yakalayamadim ben o gunlerde de deneme olmadi su anda elimde 3 tane kaldi ama daha da siparis vermeyi dusunmuyorum..
Senin esin de istiyor demek ki sana katiliyor.. benimki ben istiyorum diye istiyormus :))

Ben 3 aydir onla denedim cok koyu yakalayamadim ben o gunlerde de deneme olmadi su anda elimde 3 tane kaldi ama daha da siparis vermeyi dusunmuyorum..
Senin esin de istiyor demek ki sana katiliyor.. benimki ben istiyorum diye istiyormus :))
Ayyy :) bizde de tam tersi aslında ben istemiyordum da ikna etti 4 5 yaşa gelsin öyle yaparız diyordum işte geçen nisan da sürpriz 7 haftalık öğrenmiştim hemde adetten sonra tek korunmasız ilişkiyle. 10 hftalık kalbi durdu işte .. sonra bende öyle dedim hemen olmuyor nasıl olsa denemeye başlayalım bari ..

Benim amh dusukmus rezerv azalmis yani ben ona bagliyorum cok koyu yakalayamamayi...
Ohh ne guzel istesin tabi.. ben de keske o kadar ara vermeseymisim.. ama kismet iste..
bi de sende pihtilasma vardi demi aspirini ondan kullaniyorsun.. insallah olur da saglikla gelirler bu defa..

iyi geceler hanımlar her ay bende belirtilerden şüphelenmekten bıktım ama işte insanda her ay umut içinde yine belirtilerin peşine düşüyoruz.BBenimde kasıklarımda gerginlik var ve batmalarda var yumurtlama gununden beri göğüslerimde acıyor ama bunlar normal surecte olabilir tabi ama yınede acaba acaba demekten alıkoyamıyorum kendımı benımde 7 gun var bata

Evet canım az da olsa var pıhtılaşma. Geçen ay gittim içte kmyasalı sa sayarsak 4 kayıp olmuş oşdu benim hepsi birbieinden farklı. Dr bir süre daha deneyin iatersen genetik araştıema yapalım eşine de sana da dedi ama genetik olsa oğlumuz nasıl oldu gayette sağlıklı.. trizomi 18 6 aylık ölü doğum, dış gebelik, tiroide bağlı kalp durması, kimyasal .. tiroidim kontrol altına alındı artık .. kıamet artık hala umudum var inşallah 1 tane daha sağlıklı verir Rabbim ..

Bana da pihtilasmayi yaptirmani oneririm.dedi en son dr.. ben de dedim nasil olur sonradan da gelisebilir bir durum mu evet tabi ki dedi ama yaptirmadim..
Simdilik normal yollarla deniyorum bakalim.Rabbim.bir bebis daha nasip etti mi?

Bana da pihtilasmayi yaptirmani oneririm.dedi en son dr.. ben de dedim nasil olur sonradan da gelisebilir bir durum mu evet tabi ki dedi ama yaptirmadim..
Simdilik normal yollarla deniyorum bakalim.Rabbim.bir bebis daha nasip etti mi?
Evet canım mutlaka yaptır. Sonradan olabiliyor pıhtılaşma. Benim ilk yaptırdığımda yoktu meaela 2.testte çıkmıştı

Evet canım mutlaka yaptır. Sonradan olabiliyor pıhtılaşma. Benim ilk yaptırdığımda yoktu meaela 2.testte çıkmıştı
Bu kurtaj olurken bakiyorlar ya kan sonuclarini da verdilerdi orda arastirirken pihtilasma ile ilgili testler de vardi internet arastirmalarimla bildigim.. o bilgi bu bahsettigimiz pihtilasma degil mi onun hakkinda bilgi vermiyor mu acaba?

Kızlar bugün benm yaşadığım durum şimdi anladım y akşam lavaboda uzayan şeffaf akıntıyı gördüm sıvı tüketimini 3 saat kestm azonce test yaptım bugünküyle alakası yok silik bi şekilde çıktı yum bugündü akşamına da çatladı Allahtan dün değerlendirmiştik heyecanla bekliyorum ay sonunu bakalım

Benim eşimde keçiboynuzu pekmezini yiyor sabahları ac karnına kür falan değil geçen ay faydasını görmedik valla

Merhaba benim adet donemlerim çok duzensiz su şekilde iki ay düzenli 3. Ay 40 günün ustu oluyor ve 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. Adetten sonra ki 15_16_17_18 günlerinde test yaptım c çizgisi kadar koyu bir cizçi olmamasına rağmen düzenli olarak ilişkiye girdik. 20. gün tek cizgi oldu 28_29_30günde ovulasyon testi yaptim koyu cikti fakat 31 gün tekrar silik çıktı gebelik testi negetif çıktı ozaman. Dün 37. gunümdü ve 16. Gun yaptigim gibi çıktı (geçmiş iki ay 31 gun de oldum bu 3. Ayim)son resim dün yaptim. Geçen aylarda hiç bu şekilde olmadı yardımcı olabilecek biri varmı

Eklentiler

• IMG_20181213_165428.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20181219_131521.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın kızlar test yapmıcaktım ama ağrım ve beyaz akıntı olunca sabah dayanamadım yaptım sanki tekrar koyulmaya başladı çizgi

Eklentiler

• 20181220_094937.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…