- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.621
beni soraaan yokkk@dvtb sayende kızları soralım dedim
ayy topiğin hamilelerii nasıl da unutttummbeni soraaan yokkk:):) Napıyosunuz bakalım güzel teyzecikler %80 kızımın size çokça selamı var :)
Fit mutlu anne kızzz minnoşş beni hatırladın mı? Minnak_portakal ben şifremi kaybedince mecbur yeni hesap açmak durumunda kaldım :):)
kızlardan epeydir ses yok bi de merak ettim ne durumdalar diye :)beni soraaan yokkk:):) Napıyosunuz bakalım güzel teyzecikler %80 kızımın size çokça selamı var :)
Fit mutlu anne kızzz minnoşş beni hatırladın mı? Minnak_portakal ben şifremi kaybedince mecbur yeni hesap açmak durumunda kaldım :):)
Aaa hatırladım kuzum nasılsınbeni soraaan yokkk:):) Napıyosunuz bakalım güzel teyzecikler %80 kızımın size çokça selamı var :)
ayy topiğin hamilelerii nasıl da unutttummama ara ara gelin dedimm sizee :))
ayy yerimm kızın mı olacakk.. süper haber buu.. Allah tamamına erdirsin inşallah...
Aaa hatırladım kuzum nasılsın
Ayy kiz yeni gordum takvimini k.b masAllah saglikla kucagina al insAllah kizini ne kadarliksnzbeni soraaan yokkk:):) Napıyosunuz bakalım güzel teyzecikler %80 kızımın size çokça selamı var :)
İyiyim kuzum şükür sen nasilsnKızlar nasılsınız dunden berı
Cok svndm insAllah cnmKızzz ben bakıyorum hep güncel gebeler kimler diye buraya bir de HE nin sayfasına :):) Valla 12+3te %80 kız dedi bakalım. Kız da değişme oluyormuş diyorlar ama 12.haftada artık değişmesin :):)
İyiyim kuzum napayım. İki arada çocuğu koydum sağlıkla büyüsün diye bekliyorum :):)
valla bana 12. haftadaydık %1500 kız dedi ve bildi değişmedi.. değişmesin yaa. neyse sağlıkla gelsin de.Kızzz ben bakıyorum hep güncel gebeler kimler diye buraya bir de HE nin sayfasına :):) Valla 12+3te %80 kız dedi bakalım. Kız da değişme oluyormuş diyorlar ama 12.haftada artık değişmesin :):)
İyiyim kuzum napayım. İki arada çocuğu koydum sağlıkla büyüsün diye bekliyorum :):)
Bende ıyı cnm bat sayıyoruz bakalm dun gece ruyamda test yaptım hamıleydım cok heycanlıydı yaAyy kiz yeni gordum takvimini k.b masAllah saglikla kucagina al insAllah kizini ne kadarliksnz
İyiyim kuzum şükür sen nasilsn
Bi kac gun once benden görmüştüm kiz hayr olsun insAllah gerçeğini de görürsünBende ıyı cnm bat sayıyoruz bakalm dun gece ruyamda test yaptım hamıleydım cok heycanlıydı ya
Dun yatarken cok dua ettım hanı hamıleysem ruyamda goreyım dıye ama bılıncaltıma da gırmıs oyuzden gormuste olabılırımBi kac gun once benden görmüştüm kiz hayr olsun insAllah gerçeğini de görürsün
Ovude cok koyu cokıyo ama adetın gecınce bellı oluyo o oyuzden gebelık testıyle daha erken anlarsınKızlar adetime 8 gün var ovülasyon testi bu şekilde acaba hamile olan kişilerde ovülasyondan nasıl anladılar
Etmene gerek yok bosuna harcamaKızlar sizce yumurtlama olduktan sonra ovülasyona devam edilmeli mi
bende pek aslı çıkmıyor ama insAllah seminki malum olmustur cnmDun yatarken cok dua ettım hanı hamıleysem ruyamda goreyım dıye ama bılıncaltıma da gırmıs oyuzden gormuste olabılırım
Nasıp cnm ınsallah hepımız hamıleyızdor adet gelmedıgı surece umut var bende adet belırtısı de baslamadı bakalımbende pek aslı çıkmıyor ama insAllah seminki malum olmustur cnm
bende pek aslı çıkmıyor ama insAllah seminki malum olmustur cnm
inşallah olan söylesin ama mutlu olalım hepimizNasıp cnm ınsallah hepımız hamıleyızdor adet gelmedıgı surece umut var bende adet belırtısı de baslamadı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?