Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kurtaj olurken bakiyorlar ya kan sonuclarini da verdilerdi orda arastirirken pihtilasma ile ilgili testler de vardi internet arastirmalarimla bildigim.. o bilgi bu bahsettigimiz pihtilasma degil mi onun hakkinda bilgi vermiyor mu acaba?

Yok canım mesela ben gebelikten önce bakılmıştı çıkmamıştı bişey sonra oğluma hamile kaldığımda bi daha bakmıştık ben zaten aspirin kullanıuordum. Gebeliğin 5 6 haftasında çıkmıştı pıhtılaşma. Demekki seninli gebelikle yükseliyor demişti aspirin yeterli gelmişti ama iğne fazla gelir sana demişti dr um. 7 aya kadar içmiştim gayet sağlıklı tombiş doğmuştu. İşte bundan sonra da gebelik öncesi de 3 ay iç gebelik oluşunca yine bakalım pıhtılaşma artıyormu sonraki gebeliklerde daha da artabilir belki iğne kullanırısn dedi öyle yani eğer kalırsam kalp atışı duyunca tekrar bakılacak pıhtılaşma ne seviyede diye az da olsa var bende yani ve gebelikle hafif artış oluyırmuş

Benim eşimde keçiboynuzu pekmezini yiyor sabahları ac karnına kür falan değil geçen ay faydasını görmedik valla
Yok canım kaç ay yedi eşim hastalık için falan yedi ama gebelikte etki olmadı ama ben 2 gebeliğimde de eşime 2 ay kür yapmıştım kendi de farkediyordu hatta iyi geldiğini. En iyisi akşam 5 6 tane parçalayıp 500. İçme suyunda 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendiirp süzüyorum yarısı yatarken yarısı sabah aç karnına. Şifa olsun bakalım yine işe yarayacak mı. Benim yaş sorunum yok 28 eşim 39 olucak stresli işi var tüm gün oturarak çalışıyo falan o yüzden ister istemez eşlere de takviye gerekiyor

Günaydın kızlar test yapmıcaktım ama ağrım ve beyaz akıntı olunca sabah dayanamadım yaptım sanki tekrar koyulmaya başladı çizgi

Bence siz yeni yumurtluyorsunuz yada çatşayamıyormu acaba yumurta. Havuç yiyormusunuz. Çatlmaya çok iyi geliyor havuç suyu yada kendini yemek.

Anladım.canım ay ancak haftasonu başlarım.küre bu yakınlarda bulamam ki aktardanmı aldın sen keci boynuzu bende 27 yasındayım eşimde 30 ama yine nolur nolmaz takviye alıyor

Kızlar 2 aylık evliyim. Adetim de düzensizleşti . Ayın 15 inde olması gerekirken hala olmadı. Herşeye bakıldı hormon , ultrason hiçbir sıkıntı yok. Bu adet düzensizliği ile ovülasyon gününü nasıl hesaplamam gerekiyo? Nasıl bir yol izlemem gerek ?

Hosgeldin canim daha once duzenlimiydi adetin?

kızlar benimde hep tek çizgi çıkıyor ikincisi silik bile değil hiç yok lh değerim 4.41 kan testinde. 3 keredir yapıyorum çok canım sıkkın

Yumurtan olmuyordur yumurta geliştirici ilaç kullanman gerekebilir

doktorum duphaston verdi yarın başlayacağım ama duphastonada yumurta oluşturmuyor fln yazmışlar kafam karıştı iyice duphaston progesteron hormonu takviyesi diye yazıyo içeriğinde ama bakalım allahtan hayırlısı testere dişli asan pençesi çayı içiyorum her gün ama bu yumurta oluşumu için ne yapacam bilmiyorum progesteron değerim 0.1

Valla canım adet olunca 3. Günü femara kullan bence en etkili oymuş

Merhaba internette satılan ovülasyon testlerinden alabilirsin canım adetin bittikten 1 gün sonra takip etmeye başlarsan ovülasyon gününü kaçırmamış olursun

Enfeksiyon hamilw kalmaya engelmiş öyle okudum . Bakalım doktoruma yolladım tahlil sonucunu ona göre cevap yazar inşallah
Evet canım bende oluk oluk var üzerine bir de kistim var bi yumurtamı kapamış ve birde rahmim T şeklinde çıktı
Ona rağmen umutluyum çünkü etrafımda neler var yine de hamile kalıyor Buda benim denediğim ilk aydı hayatımda ilk defa 7 gün adetim geçtikte iki kere test yaptık negatif. Çıktı
Ve Pazartesi adet oldum
Benim bat 22 Aralık :)
Bende suan bi macuna başladım
Bu ay olmazsa bidaha ki ay bende enfeksiyon içi doğan kürü denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…