- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.619
- 158
- 33
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Bu kurtaj olurken bakiyorlar ya kan sonuclarini da verdilerdi orda arastirirken pihtilasma ile ilgili testler de vardi internet arastirmalarimla bildigim.. o bilgi bu bahsettigimiz pihtilasma degil mi onun hakkinda bilgi vermiyor mu acaba?
Yok canım kaç ay yedi eşim hastalık için falan yedi ama gebelikte etki olmadı ama ben 2 gebeliğimde de eşime 2 ay kür yapmıştım kendi de farkediyordu hatta iyi geldiğini. En iyisi akşam 5 6 tane parçalayıp 500. İçme suyunda 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendiirp süzüyorum yarısı yatarken yarısı sabah aç karnına. Şifa olsun bakalım yine işe yarayacak mı. Benim yaş sorunum yok 28 eşim 39 olucak stresli işi var tüm gün oturarak çalışıyo falan o yüzden ister istemez eşlere de takviye gerekiyorBenim eşimde keçiboynuzu pekmezini yiyor sabahları ac karnına kür falan değil geçen ay faydasını görmedik valla
Günaydın kızlar test yapmıcaktım ama ağrım ve beyaz akıntı olunca sabah dayanamadım yaptım sanki tekrar koyulmaya başladı çizgi
Havuç hergun yerim esimede suyunu içeririm 2 gün silikti bu ay garip zaten geçen aylar böyle değildiBence siz yeni yumurtluyorsunuz yada çatşayamıyormu acaba yumurta. Havuç yiyormusunuz. Çatlmaya çok iyi geliyor havuç suyu yada kendini yemek.
Anladım.canım ay ancak haftasonu başlarım.küre bu yakınlarda bulamam ki aktardanmı aldın sen keci boynuzu bende 27 yasındayım eşimde 30 ama yine nolur nolmaz takviye alıyorYok canım kaç ay yedi eşim hastalık için falan yedi ama gebelikte etki olmadı ama ben 2 gebeliğimde de eşime 2 ay kür yapmıştım kendi de farkediyordu hatta iyi geldiğini. En iyisi akşam 5 6 tane parçalayıp 500. İçme suyunda 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendiirp süzüyorum yarısı yatarken yarısı sabah aç karnına. Şifa olsun bakalım yine işe yarayacak mı. Benim yaş sorunum yok 28 eşim 39 olucak stresli işi var tüm gün oturarak çalışıyo falan o yüzden ister istemez eşlere de takviye gerekiyor
Hosgeldin canim daha once duzenlimiydi adetin?Kızlar 2 aylık evliyim. Adetim de düzensizleşti . Ayın 15 inde olması gerekirken hala olmadı. Herşeye bakıldı hormon , ultrason hiçbir sıkıntı yok. Bu adet düzensizliği ile ovülasyon gününü nasıl hesaplamam gerekiyo? Nasıl bir yol izlemem gerek ?
Ekledim canım11 ocak yanlis yazmisim
Yumurtan olmuyordur yumurta geliştirici ilaç kullanman gerekebilirkızlar benimde hep tek çizgi çıkıyor ikincisi silik bile değil hiç yok lh değerim 4.41 kan testinde. 3 keredir yapıyorum çok canım sıkkın
Yumurtan olmuyordur yumurta geliştirici ilaç kullanman gerekebilir
Valla canım adet olunca 3. Günü femara kullan bence en etkili oymuşdoktorum duphaston verdi yarın başlayacağım ama duphastonada yumurta oluşturmuyor fln yazmışlar kafam karıştı iyice duphaston progesteron hormonu takviyesi diye yazıyo içeriğinde ama bakalım allahtan hayırlısı testere dişli asan pençesi çayı içiyorum her gün ama bu yumurta oluşumu için ne yapacam bilmiyorum progesteron değerim 0.1
Hoşbulduk canımm.Çok düzenliydi ama ilaçlarla bazen böyle uzayabiliyordu. Antibiyotik kullanıyorum diş için ondan olabilir mi bilmiyorum .Hosgeldin canim daha once duzenlimiydi adetin?
Merhaba internette satılan ovülasyon testlerinden alabilirsin canım adetin bittikten 1 gün sonra takip etmeye başlarsan ovülasyon gününü kaçırmamış olursunKızlar 2 aylık evliyim. Adetim de düzensizleşti . Ayın 15 inde olması gerekirken hala olmadı. Herşeye bakıldı hormon , ultrason hiçbir sıkıntı yok. Bu adet düzensizliği ile ovülasyon gününü nasıl hesaplamam gerekiyo? Nasıl bir yol izlemem gerek ?
Maydonoz çok güzel enfeksiyon ödem atar diye biliyorum canımEn iyisi ben biraz daha araştırayım :) teşekkür ederim cevap verdiğin için
Ay bendede çok var Dr dan utanıyorum vajinal muanede o kadar çok geliyor kiBende de enfeksiyon cok varya ilaclada gecmedi bir turlu
Evet bende o yüzden kullanmıyorumMaydonoz çok güzel enfeksiyon ödem atar diye biliyorum canım
Ama gebelik dusuncesi olduğunda aSla yenmemesi gerekir diye biliyorum bende
Enfeksiyon hamilw kalmaya engelmiş öyle okudum . Bakalım doktoruma yolladım tahlil sonucunu ona göre cevap yazar inşallahAy bendede çok var Dr dan utanıyorum vajinal muanede o kadar çok geliyor ki
Evet canım bende oluk oluk var üzerine bir de kistim var bi yumurtamı kapamış ve birde rahmim T şeklinde çıktıEnfeksiyon hamilw kalmaya engelmiş öyle okudum . Bakalım doktoruma yolladım tahlil sonucunu ona göre cevap yazar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?