- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Evet canım bende oluk oluk var üzerine bir de kistim var bi yumurtamı kapamış ve birde rahmim T şeklinde çıktıEnfeksiyon hamilw kalmaya engelmiş öyle okudum . Bakalım doktoruma yolladım tahlil sonucunu ona göre cevap yazar inşallah
Benim bildigim antiyobik direk geciktiriyor hatta canim gecen ay ben bir tane almama ragmen biraz geciktirmistiHoşbulduk canımm.Çok düzenliydi ama ilaçlarla bazen böyle uzayabiliyordu. Antibiyotik kullanıyorum diş için ondan olabilir mi bilmiyorum .
Bende akinti yokta canim sadece koku oluyor baska birsey yok. Bunda utanilacak birsey yokki hastalik sonuctaAy bendede çok var Dr dan utanıyorum vajinal muanede o kadar çok geliyor ki
Eki Görüntüle 2217224 Kızlaaaaaaarrr acil ovulasyon testime bakar mısınız? Çok heyecanlandım ovulasyon günümde bile olmayan koyulukta çıktı sizce hamile olabilir miyim? Yerimde duramıyorum şuanda
Eki Görüntüle 2217227 T çizgisi c çizgisinden önce belirdi idrarı damlatır damlatmaz belli etti kendini acaba tekrar mı yumurtluyorum?
40 gün oldu son adetim biteli bi önceki adetimi söktürücüyle olmuştum son 3-4 aydır aşırı düzensiz. Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim iki kere yumurtlama oldu gibi sanki ama bilemiyorumcanım gününden kaç gün geçti
adet döngün kaç gün
Ayy hadi insallah canim hemen bir gebelik testide yapsanaEki Görüntüle 2217227 T çizgisi c çizgisinden önce belirdi idrarı damlatır damlatmaz belli etti kendini acaba tekrar mı yumurtluyorum?
40 gün oldu son adetim biteli bi önceki adetimi söktürücüyle olmuştum son 3-4 aydır aşırı düzensiz. Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim iki kere yumurtlama oldu gibi sanki ama bilemiyorum
Aynen hadi hayirlisi inşallah hamissindifGebelik testim yok maalesef akşama tekrar ovulasyon yapıcam eğer o da bu koyulukta çıkarsa yarın kan veririm
Koyulasiyor galiba
Aksama tekrar testi yap insallah daha da koyulasirKoyulasiyor galiba
Gerçekten mi? Çok heveslenmek istemiyorum sonra yıkılıyorum ama yaklaşık 40 gündür yapıyorum ovulasyon testini zaten bi kaç gündür koyuydu ama ilk defa bu koyulukta görüyorum her ihtimale karşı değerlendirsem mi bu günleri acaba?canım bir test al yap istersen umutlandırmak istemem ama bende gebeliğimi ov testiyle öğrenmiştim
Düzensiz ilaç içmeden olamıyorumcanım kaç günde bir adet görüyorsan onun yarısında yumurtluyoruz
mesela 28-14=14
Hadi insallah yaaa bizede haber verGebelik testim yok maalesef akşama tekrar ovulasyon yapıcam eğer o da bu koyulukta çıkarsa yarın kan veririm
Düzenliyken 21 gündeydi ama şimdi bi günü yok 2 ay 3 ay ne zaman bende bilemiyorumcanım kaç günde bir adet görüyorsan onun yarısında yumurtluyoruz
mesela 28-14=14
Umarım Umut yok amaAksama tekrar testi yap insallah daha da koyulasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?