- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.001
Evet cnm bu gun akşam 5 gibi yaptımSanki pik olmhs gibi canim havuç suyu etki eder Mi bilmiorum ama bugünün mu bu test değerlendirseydin
Her ihtimale karşı boş geçme bence cnm eşit gibi hemen hemen çizgilerEvet cnm bu gun akşam 5 gibi yaptım
Tek başına değil sanırım ama gebelik icin de gebelikte de 2 - 2.5 olması gerekiyoAyin 20 sinde randevum var gidicem ilaca baslicam İnsallah . Bu değer gebe kalmaya engelmi?
Hic koyu olmuyormu ben bu ay 4 tane yaptim biraktimEvet canım 5 gün kaldı ovülasyonda silik ama
Gerçekten mi gebelik testi bozuk mu acaba ozaman yumurtluyor olabilir misin canım sonuçta ovulasyon testi çok koyu çıkmıştı. Sen bu günleri değerlendir istersen. 2 şubattaki ovulasyon testinin koyuluğu dünki kadar koyu olmuşmuyduArkadaşlar sabahbtesti yeniledim az önce bu defa da tertemiz bi tek çizgim var boşuna heveslenmişim
Olabilir canım akşam değerlendirdik zaten bakalım kısmette yokmuş nede heveslenmiştimGerçekten mi gebelik testi bozuk mu acaba ozaman yumurtluyor olabilir misin canım sonuçta ovulasyon testi çok koyu çıkmıştı. Sen bu günleri değerlendir istersen. 2 şubattaki ovulasyon testinin koyuluğu dünki kadar koyu olmuşmuydu
Yumurtlama zamanı koyu oldu ama adete az var ya koyu değil yanşHic koyu olmuyormu ben bu ay 4 tane yaptim biraktim
Senin adete ne kadar varOlabilir canım akşam değerlendirdik zaten bakalım kısmette yokmuş nede heveslenmiştim
Aaaa yumurtlamamı ozaman yaArkadaşlar sabahbtesti yeniledim az önce bu defa da tertemiz bi tek çizgim var boşuna heveslenmişim
Akşam değerlendirdik arttık öyle yapacam mecburen canimAaaa yumurtlamamı ozaman yahayırlısı canım sen Bugünü kaçırma degerlendir o bebisler gelecek bugün yarın başka yolu yok pes etmiyoruz
Aaa cok şaşırdım lh testin baya koyuydu aslinda hayrliis olsun cnm markalar ayni yaotgn testlerinArkadaşlar sabahbtesti yeniledim az önce bu defa da tertemiz bi tek çizgim var boşuna heveslenmişim
Günaydın canım bnm döngünün 32. Gunu bugun kaldi 2 gun ben aksam yaptım test dayanamayip negatif cok su içmiştim aslinda ama hyrlisi erken gebeliktiKızlar gunaydın nasılsınız durumlar nasıl benım 29. Gunum sabah test denedım negatıf
Evet canım aynı markaAaa cok şaşırdım lh testin baya koyuydu aslinda hayrliis olsun cnm markalar ayni yaotgn testlerin
Cok değişik vala ovu yapmayi dusunuyir musun bugun yumurtlamaysa siliklesir büyük ihtimal degilse daha hcg dusuk demek ki ondan cikmiyor belki deEvet canım aynı marka
Yapacam yine saat 2 gibi ama bence olsa çıkardı dün cıktı yani ne bilim yaa sanki bedenimden birşey koptu gittiCok değişik vala ovu yapmayi dusunuyir musun bugun yumurtlamaysa siliklesir büyük ihtimal degilse daha hcg dusuk demek ki ondan cikmiyor belki de
Hayırlısı kuzum bekliyorum ins guzel haberlerin gelirYapacam yine saat 2 gibi ama bence olsa çıkardı dün cıktı yani ne bilim yaa sanki bedenimden birşey koptu gitti
Sağol canım keşkeHayırlısı kuzum bekliyorum ins guzel haberlerin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?