- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
- 23
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.961
Benim de dün pozitif cıktı sanırım ovulasyon bu akşam silikleşti atıcam birazdan fotoğraf. Deniyoruz inşallah olur bakalım dua edelim yine birbirimize. İnşallah akıntın hamileliktendir. Benimde ilk defa öyle su gibi akıntım oldu sürdü biraz korkmuştum hatta enfeksiyon mu ne bu diye meğer bebektenmiş inşallah yine nasip olur ikimizede isteyen herkeseBenımde oyle olmustu cnm normalde adete bıkacgun kalınca boyle akıntı olmaz bende aama kısmet sen ne durumdasın
Benim dün 12 de olduğu gibiydi ama Bugun 11 gibiydiBu da dünkü lh testim canım
Ovu testımı ğpzıtof coktı cnm sen bukdr geroden mı gelıyodun at bakalımBenim de dün pozitif cıktı sanırım ovulasyon bu akşam silikleşti atıcam birazdan fotoğraf. Deniyoruz inşallah olur bakalım dua edelim yine birbirimize. İnşallah akıntın hamileliktendir. Benimde ilk defa öyle su gibi akıntım oldu sürdü biraz korkmuştum hatta enfeksiyon mu ne bu diye meğer bebektenmiş inşallah yine nasip olur ikimizede isteyen herkese
Bence çatlamış canımKızlar çatlamış mı sizce bana çatlamış gibi geldi ama
Cnn yarın 12 ye dogru yat at geneKızlar çatlamış mı sizce bana çatlamış gibi geldi ama
Ovu testımı ğpzıtof coktı cnm sen bukdr geroden mı gelıyodun at bakalım
Bence çatlamış canım
Yarın da silikleşirse yapmama gerek varmı hala yoksa adete kadar yapacakmıyımCnn yarın 12 ye dogru yat at gene
Evet bu ay yaptım canimBu ay mi yaptın bunu canim
Allahım inşallah canım yari sabah bi test yapayım da bakalım sonra kan testi yaparımCanım kesin hamilesin sonuçta yumurtlama 2 şubatta gerçekleşmişse ve döllenme gerçekleştiyse 11 gün geçmis oluyor bebek 7_8 gun tutunuyor ve hcg iki kat artmaya başlıyor sen yarın kan tahlili yaptır. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çokk sevindim tebrik ederim
Ya ben hiç anlamıyorum inanki o yüzden kafam çok karıştı bu testlerdeBenim dün 12 de olduğu gibiydi ama Bugun 11 gibiydi
Bende bu ay yapicam insallah olur yaEvet bu ay yaptım canim
Inşallah canım ben çok denk geldim yapanaBende bu ay yapicam insallah olur ya
Ovulasyon adete takım gebelikte çok koyu çıkıyormuş canım sanırım ben de bu ay araştırmaya başladım ilk çizginden daha koyu çıkması gerekiyormusAcaba ovülasyon adete yakın silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Canım ben yumurtlamayı erken gördüm adetim bitince ama ben normal adet döngüme göre yazdimI Ilkmelegim cnm yumurtlama 2 subattaysa senin de bat 16 subat degil mi adete 11 gun demissin sanki anlayamadim ben yanlis mi okumusum bnmde yum 2 subat
Himm anldm cnmCanım ben yumurtlamayı erken gördüm adetim bitince ama ben normal adet döngüme göre yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?