- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #5.981
Ovulosyonu hamilelik testi gibimi kullandimOvülasyonda silik çıktı bu ay da olmayacak galiba
Dusuk degilmiTsh değeri canim 4.10
Adetim botince3-4 gun sonra yapiyorum benOvulasyon a adetin bittiği gün başla canım hergun yap tekrar adet gününe kadar bende adetin 4 cu günü pik 13 pik 17 pik ve 28 güne düzenli adet görüyorum
Aaa hamilesin gozukuyor yarin erken gebelik testi yap canimArkadaşlar yumurtlama zamanın da hcg testi çift çıkar mi bu gün test yaptım sabah ve böyle cıktı test mi bozuk anlamadım. Ovulasyon 2 şubatta biraz köyü çıkmıştı degerlendirmistik niyeyse içinden bi ses test yap dedi ilk idrar la yaptım kimseye de anlatamadım size yazayım dedim
Hep beraber yapalim sonucu martta gorelimBende bu ay yapicam insallah olur ya
Bu sonucu gormek cok kotu oluyor inan benim uyuyup hic uyanmayasim bile geliyor bazen psikolojiyi cok etkiliyorDayanamayıp erken gebelik testini yaptım ve sonuc
Allah tan hayırlısı bklm bunda da vardr bi hayr
Cano bu ay bizde o kurden yapalim ne dersin ben bu ay dr gidersem rahim filmi cekecek ne yapacagimi bilmiyorum korkuyorumda bir taraftan bu ayda hic beklentim yok@sosyolog_bilge sen ne durumdasin canim?
Aynen vala yaBu sonucu gormek cok kotu oluyor inan benim uyuyup hic uyanmayasim bile geliyor bazen psikolojiyi cok etkiliyor
Kaçıncı günün bugünEki Görüntüle 2235588 7-8 şubat birazcık daha koyu sanki sizcede öyle mi
Inşallah hamileyimdir erken gebelik testi yok bulunduğum yerde ama normal test var bakalım sabah ilk idrarla tekrar yapacamAaa hamilesin gozukuyor yarin erken gebelik testi yap canim
Kaçıncı günüm bilmiyorumKaçıncı günün bugün
Henüz yumurtlama olmamış gibi gözüküyor canım amaEki Görüntüle 2235588 7-8 şubat birazcık daha koyu sanki sizcede öyle mi
7_8 koyu gözüküyor ama sanki daha koyu olması gerekir gibi geldi banaKaçıncı günüm bilmiyorum
Evet canım 5 gün kaldı ovülasyonda silik amaOvulosyonu hamilelik testi gibimi kullandim
Sanki pik olmhs gibi canim havuç suyu etki eder Mi bilmiorum ama bugünün mu bu test değerlendirseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?