Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım bnm döngünün 32. Gunu bugun kaldi 2 gun ben aksam yaptım test dayanamayip negatif cok su içmiştim aslinda ama hyrlisi erken gebelikti
Bolac gun daha bekle cnm sende adet gelene kdr ümit var aslında ama bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum

Slm kızlar dün ilk ovulasyon deneyimimi paylaşmıştım ve siZlerden Bilgi almıştım. Şimdi son 3 gün testimi paylaşmak istiyorum bugün de devam mı ilişkiye

Eklentiler

• 3CE9C192-48FC-498B-8848-43783B1983F6.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 48
Bılemeyız cnm belkı sende de var yada bende yok ıkı gun daha bekleyelım bakalım neler olcakmyumırtlamadan kac gectı
Aynen az kaldı 12 gün geçti yumurtlamadan
Slm kızlar dün ilk ovulasyon deneyimimi paylaşmıştım ve siZlerden Bilgi almıştım. Şimdi son 3 gün testimi paylaşmak istiyorum bugün de devam mı ilişkiye
cnm bence dun pik olmus gibi bugun daha silik dune gore sanki degerlendrmeye devam et ama catlamis bence

Aynen az kaldı 12 gün geçti yumurtlamadan
cnm bence dun pik olmus gibi bugun daha silik dune gore sanki degerlendrmeye devam et ama catlamis bence

ay hadi hayırlısı olsun inş. teşekkürler.
çatlamadan mı olmalı ilişki çatlayınca mı??
benim bir çocuğum var Allah bağışlar inş. bu ikinci denememiz ve ben sabırsız biri olmuşum
ilkinde böyle yapmamıştım ya

c t neresi canım görünmüyor tam olarak, ama silik çizgiyi baz alaraktan fotoyu doğru yüklediğini farzediyorum.. 13ünde pik olmuş görünüyor bugünler de önemli bırakmayın silindi bitti diye.. çatladı yumurtalık yumurtaları saldı ne kadar yaşarsa artık karşılaşmalarını sağlayın:)

teşekkür ederim bilgi için. t kısmı silik olan taraf hiç dikkat etmemişim görünmediğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…