- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.021
Bolac gun daha bekle cnm sende adet gelene kdr ümit var aslında ama bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorumGünaydın canım bnm döngünün 32. Gunu bugun kaldi 2 gun ben aksam yaptım test dayanamayip negatif cok su içmiştim aslinda ama hyrlisi erken gebelikti
Hayırlısı cnm sen hissetmiyorsun belki sende var bende yok bilemeyiz Alla büyükBolac gun daha bekle cnm sende adet gelene kdr ümit var aslında ama bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum
Bılemeyız cnm belkı sende de var yada bende yok ıkı gun daha bekleyelım bakalım neler olcakmyumırtlamadan kac gectıHayırlısı cnm sen hissetmiyorsun belki sende var bende yok bilemeyiz Alla büyük
Devm et cnm koyulasmısSlm kızlar dün ilk ovulasyon deneyimimi paylaşmıştım ve siZlerden Bilgi almıştım. Şimdi son 3 gün testimi paylaşmak istiyorum bugün de devam mı ilişkiye
Tamamdır çok saolDevm et cnm koyulasmıs
Aynen az kaldı 12 gün geçti yumurtlamadanBılemeyız cnm belkı sende de var yada bende yok ıkı gun daha bekleyelım bakalım neler olcakmyumırtlamadan kac gectı
cnm bence dun pik olmus gibi bugun daha silik dune gore sanki degerlendrmeye devam et ama catlamis benceSlm kızlar dün ilk ovulasyon deneyimimi paylaşmıştım ve siZlerden Bilgi almıştım. Şimdi son 3 gün testimi paylaşmak istiyorum bugün de devam mı ilişkiye
Aynen az kaldı 12 gün geçti yumurtlamadan
cnm bence dun pik olmus gibi bugun daha silik dune gore sanki degerlendrmeye devam et ama catlamis bence
Slm kızlar dün ilk ovulasyon deneyimimi paylaşmıştım ve siZlerden Bilgi almıştım. Şimdi son 3 gün testimi paylaşmak istiyorum bugün de devam mı ilişkiye
Gözle görülür fark var mi telefonda farkli gözüküyor ya bazen dun daha koyu gelmiyor mu baktginda sana oyleyse catlamıstır her ihtimle karsi iki 3 gun daha degerlendr benceay hadi hayırlısı olsun inş. teşekkürler.
Çatlamış cnm dun sabah gore silik goruyorum ben hadi hyrlisi degerlendrmeye devam et insAllah rastgelsinKızlar artık çatladı diye düşünüyorum ne dersiniz
Çatlamış cnm dun sabah gore silik goruyorum ben hadi hyrlisi degerlendrmeye devam et insAllah rastgelsin
c t neresi canım görünmüyor tam olarak, ama silik çizgiyi baz alaraktan fotoyu doğru yüklediğini farzediyorum.. 13ünde pik olmuş görünüyor bugünler de önemli bırakmayın silindi bitti diye.. çatladı yumurtalık yumurtaları saldı ne kadar yaşarsa artık karşılaşmalarını sağlayın:)Slm kızlar dün ilk ovulasyon deneyimimi paylaşmıştım ve siZlerden Bilgi almıştım. Şimdi son 3 gün testimi paylaşmak istiyorum bugün de devam mı ilişkiye
Yüksek canim . En fazla 2bucuk olması gerekiyoDusuk degilmi
Ben bugun olmam lazım bekliyorum adetin 2. Günü baslicamHep beraber yapalim sonucu martta gorelim
Aynen araştırdım bayağı .Tek başına değil sanırım ama gebelik icin de gebelikte de 2 - 2.5 olması gerekiyo
Vala catladiktan sonra 2 - 3 yeterli die biliorum ust uste degerlendirin diolar sonra adete kadar bi dolu bi bos devam etmek gerekiyormjs nasip tabiİNŞALLAH canım. 2-3 gün değerlendirmek yeterli değil mi
c t neresi canım görünmüyor tam olarak, ama silik çizgiyi baz alaraktan fotoyu doğru yüklediğini farzediyorum.. 13ünde pik olmuş görünüyor bugünler de önemli bırakmayın silindi bitti diye.. çatladı yumurtalık yumurtaları saldı ne kadar yaşarsa artık karşılaşmalarını sağlayın:)
Gözle görülür fark var mi telefonda farkli gözüküyor ya bazen dun daha koyu gelmiyor mu baktginda sana oyleyse catlamıstır her ihtimle karsi iki 3 gun daha degerlendr bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?