- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.081
İnşALLAH cnm hayırlısıyla inşAllahBende de o leke oluyor sinir oluyorum ya.kizlar artik bizlerinde evi dolup tasssin İnsaallah
Benim pek öyle değil nemli gibi belki de hep böyleydiCamasırıma ıslaklık gelıyo beyaz akıntı yumurtlamadan sonra hep buay
Okuduğum kadarıyla gebelik varsa ikinci çizgi çok koyu çıkması lazım li hormonu her zaman testlerde çıkıyor ama regli donemi ovulasyon kadar koyu hatta daha koyu olması gerekir canımKizlar yardım 4 gün gecti adetim lh yaptim sizce varmi gebelik
Cnm yok gıbı ama bunla bellı olmaz kıKizlar yardım 4 gün gecti adetim lh yaptim sizce varmi gebelik
Ben asırı ısagım anlamadmBenim pek öyle değil nemli gibi belki de hep böyleydi
ıkiside aynı renk koyu resimden dağa net ince biri bunla öğrenen varmış 4 gün gecti adetimCnm yok gıbı ama bunla bellı olmaz kı
Allahım nolur bebeğim olsun sağlıklı ve hayırlı . Unutayım kızımı miniğimi . Daha mezarına bile gidemedim kızlar göremedim ben Doğum yapıyorum sandım meğer ki kızım ölmüş . Yanımda kimsem Tek başıma girdim Doğuma ne zor günlerdi bebeğim olsun dizinde olsun ne olur inşallahBen asırı ısagım anlamadm
Gebelik testi varsa yap Canım benim de adet günüm bütün olmam lazım olacak gibiyim ama daha yok Lh vardı yaptım böyle çıktıI
ıkiside aynı renk koyu resimden dağa net ince biri bunla öğrenen varmış 4 gün gecti adetim
Bende ogrendım ama meraktan yapmıstm ıkısı aynı renkse olabılır bıde gebelık testı al derım en guzelı kan vermenI
ıkiside aynı renk koyu resimden dağa net ince biri bunla öğrenen varmış 4 gün gecti adetim
Aynen böyle benimkide resim iyi çekmiyorum sanırım sen hamilemisin cnmGebelik testi varsa yap Canım benim de adet günüm bütün olmam lazım olacak gibiyim ama daha yok Lh vardı yaptım böyle çıktı
Amin cnm ben ıkı kere gıttm mezara cok Or bılıyorum dayanılcak gıbı dgl Allah ıns bızlere de versın kac ay oldu senınAllahım nolur bebeğim olsun sağlıklı ve hayırlı . Unutayım kızımı miniğimi . Daha mezarına bile gidemedim kızlar göremedim ben Doğum yapıyorum sandım meğer ki kızım ölmüş . Yanımda kimsem Tek başıma girdim Doğuma ne zor günlerdi bebeğim olsun dizinde olsun ne olur inşallah
Senin ne kadarlıktı canımAmin cnm ben ıkı kere gıttm mezara cok Or bılıyorum dayanılcak gıbı dgl Allah ıns bızlere de versın kac ay oldu senın
Bilmiyorum ki gebelik testim yok benim evde olsa yapcam hemenAynen böyle benimkide resim iyi çekmiyorum sanırım sen hamilemisin cnm
20 haftaydı cnm rahım agzı yetmezlıgım var aynısını yasama sansım yuksekSenin ne kadarlıktı canım
2 gün bugun . Ya hala olmadım bugun çok karnım agridi olurum sandım ama olmadım 2 gün daha olmazsam kan testine gidicem olmadıkça ümitleniyorumBelkı gec yumurtladın ve dollendı kac gun gecıkıyosun
Çok yüksek değil ama olması gerekende değil dedi doktor . İlaca baslicam isteEvet yuksekmis kendi degerlerime baktim sonra ben fsh sandim
Ne biliyim ins hayırlısı olurBilmiyorum ki gebelik testim yok benim evde olsa yapcam hemen
Ne kadar zor yaşadıkların20 haftaydı cnm rahım agzı yetmezlıgım var aynısını yasama sansım yuksek
Öyle cnm hayırlısı benim iki oğlum var şükür Rabbim nasip ettiyse başım üstüne testim olaydı cumartesi ye kadar olmazsam alıp yaparım ama ben adet olucam sancım var öyle geliyo sen sonucu yaz banaNe biliyim ins hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?