- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.121
Canım benden de amh istediler yaptırmadım ama rahim filmi falan denmedi bana.36 yasim adetim duzenlidir ultrasyindan yumurtama bakti soyledi
Bat ne zmndi canımKızlar hafif hafif lekelenme başladı bende yarin kırmızıları görürüm kaldık yine birdahaki aya
En geç gün olmam lazımdı canimBat ne zmndi canım
Himm benimde bugün lekelenme başladı bakalım yarına sökülür büyük ihtimalEn geç gün olmam lazımdı canim
Azonce wc gittim kesilmiş gelen giden yok . Benim direkt kanama olurdu kahverengi leke bekarken olurdu çok nadir sonra sokulurdum. Hsg nin etkisi bunlar kesinHimm benimde bugün lekelenme başladı bakalım yarına sökülür büyük ihtimal
Ay kiz insAllah yerlesmedir benim hala geliyor peçeteyeAzonce wc gittim kesilmiş gelen giden yok . Benim direkt kanama olurdu kahverengi leke bekarken olurdu çok nadir sonra sokulurdum. Hsg nin etkisi bunlar kesin
Valla hep hevesleniyorum ama sonra oturup şişene kadar ağlıyorum adet olucaksam olayım artık kendimi kaptirmicam bu sefer . Hem bu ay kür yapicam işim var gelsin kırmızılar :)Ay kiz insAllah yerlesmedir benim hala geliyor peçeteye
O zmn hayırlısı olsun inşallah canımValla hep hevesleniyorum ama sonra oturup şişene kadar ağlıyorum adet olucaksam olayım artık kendimi kaptirmicam bu sefer . Hem bu ay kür yapicam işim var gelsin kırmızılar :)
İnsallah canım benim hepimiz icin dua ediyorum rabbim vericek inanıyorum . Hepimizin bu mutlu haberi alicak olduğu gün var elbet o günü sabırla bekleyelim ..O zmn hayırlısı olsun inşallah canım
İnşALLAH canım insAllahİnsallah canım benim hepimiz icin dua ediyorum rabbim vericek inanıyorum . Hepimizin bu mutlu haberi alicak olduğu gün var elbet o günü sabırla bekleyelim ..
Bendende istedi ama yinede istedi o testimde haftaya cikacakCanım benden de amh istediler yaptırmadım ama rahim filmi falan denmedi bana.
Ilk gebelıkte akıntı gogus agrısı oldu sımdı akıntım var ama gogus hassasıyetm asırı yok ara sıra oluyo cok anlayamıyorum cnm 30. Gunum en gec yarın adet olmam lazımYumurtlama takibi mi yapmıştım belki geç yumurtlamışsındır yada bu inşallah hamilelik akıntısıdır çünkü gebelikte oluyor akıntı. Kasik ağrı veya göğüslerde hassasiyet var mı olmak zorunda değil ama yinede belirti hep bunlar
Ben artik adet oldum kuzum hyrlisiz elle muayene de dogru bilmisim yani adet olcagimi düşünüyordum zatenGunaydın kızlar 30. Gunum yarın adrt olmam lazım en gec sızde durumlar nasıl
Günaydın kızlar. Canım elle muayeneyi ne zaman yapıyorsun ve nasıl anlıyorsun benim 8 günüm kaldı bataBen artik adet oldum kuzum hyrlisiz elle muayene de dogru bilmisim yani adet olcagimi düşünüyordum zaten
Elle muayne ne kız hayırlısı hakkında cnm ya bıdahakı aya ıns bende adet olcam dıye düşünüyorum hamıle oldumu sanmıyorumBen artik adet oldum kuzum hyrlisiz elle muayene de dogru bilmisim yani adet olcagimi düşünüyordum zaten
Benim 4 kaldı ama ben olacağım kesinlikle hissediyorumGunaydın kızlar 30. Gunum yarın adrt olmam lazım en gec sızde durumlar nasıl
Canım bende aşırı kasik ağrısı vardı ama o da regli tarihim 1 hafta geçtikten sonra başladı yani aslında regli geçmeden çok belirti aramak doğru değil aslında ama hep yapıyoruz bunuIlk gebelıkte akıntı gogus agrısı oldu sımdı akıntım var ama gogus hassasıyetm asırı yok ara sıra oluyo cok anlayamıyorum cnm 30. Gunum en gec yarın adet olmam lazım
Iste ıkıncı gebelık oldu ııcın benımde sut kanallarım aacıldı belkı goguste agrı olmaması normal dıyorum bıyandan adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum dunden berı aglıyorum sacma sapanCanım bende aşırı kasik ağrısı vardı ama o da regli tarihim 1 hafta geçtikten sonra başladı yani aslında regli geçmeden çok belirti aramak doğru değil aslında ama hep yapıyoruz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?