Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm benimde bugün lekelenme başladı bakalım yarına sökülür büyük ihtimal
Azonce wc gittim kesilmiş gelen giden yok . Benim direkt kanama olurdu kahverengi leke bekarken olurdu çok nadir sonra sokulurdum. Hsg nin etkisi bunlar kesin

Ilk gebelıkte akıntı gogus agrısı oldu sımdı akıntım var ama gogus hassasıyetm asırı yok ara sıra oluyo cok anlayamıyorum cnm 30. Gunum en gec yarın adet olmam lazım

Ilk gebelıkte akıntı gogus agrısı oldu sımdı akıntım var ama gogus hassasıyetm asırı yok ara sıra oluyo cok anlayamıyorum cnm 30. Gunum en gec yarın adet olmam lazım
Canım bende aşırı kasik ağrısı vardı ama o da regli tarihim 1 hafta geçtikten sonra başladı yani aslında regli geçmeden çok belirti aramak doğru değil aslında ama hep yapıyoruz bunu

Canım bende aşırı kasik ağrısı vardı ama o da regli tarihim 1 hafta geçtikten sonra başladı yani aslında regli geçmeden çok belirti aramak doğru değil aslında ama hep yapıyoruz bunu
Iste ıkıncı gebelık oldu ııcın benımde sut kanallarım aacıldı belkı goguste agrı olmaması normal dıyorum bıyandan adet olacakmışım gıbı hıssedıyorum dunden berı aglıyorum sacma sapan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…