- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.061
Benım sonradan cıkmıstı hamıleyken cnm ama 2 3 gun beklıyorum gene deCnm beyaz bi cizgi goruyorum ben ama bilemedim sonradan cikan sonuclara dogru diyorlar ya insAllah vardr
Sonradan cikan cizgileri doğrulayan gebelikler var cnm insAllah öyledir senindeBenım sonradan cıkmıstı hamıleyken cnm ama 2 3 gun beklıyorum gene de
Nasıp cnm ıns hepımız hamıleyızdor ıc gun daha bekleyelımSonradan cikan cizgileri doğrulayan gebelikler var cnm insAllah öyledir seninde
Ben adet oldum Büyük ihtimal cnm senjn icin guzel sonucalr olur insAllahNasıp cnm ıns hepımız hamıleyızdor ıc gun daha bekleyelım
Hadıya gecıkmeden mı geldı nasıp cnm 16 17 subat gecerse umut var dıcem Allahım ıns en kosa zamanda nasıp etsınBen adet oldum Büyük ihtimal cnm senjn icin guzel sonucalr olur insAllah
Benim normalde 16 sinda olmam lazımdi iki gün erken olmuş oldu lekelenme var şimdilik yarına sökülür büyük ihtimalHadıya gecıkmeden mı geldı nasıp cnm 16 17 subat gecerse umut var dıcem Allahım ıns en kosa zamanda nasıp etsın
Hayırlısı cnm bende ılk hsg cekıldımde 25 gunde olmusum buay da 29 dayım bakalım nolcakBenim normalde 16 sinda olmam lazımdi iki gün erken olmuş oldu lekelenme var şimdilik yarına sökülür büyük ihtimal
Benimde son 5Hayırlısı cnm bende ılk hsg cekıldımde 25 gunde olmusum buay da 29 dayım bakalım nolcak
Ilk hsg 25. Gunde erken geldı bende cekıldım yenıden 29. Gunumdeyım daha gecıktı dıyemem beklemedeyımKızlar son adetimden sonra hsg çekildim . Adete 3 gün kala kan testi negatif çıktı . Suan adetim 2 gün gecikti hsg çekilip geciken oldu mu
Sende varmı sulu akıntıBenimde son 5
Bende beklicem 2 3 gün daha olmazsam bidaha kan testi yaptiricam ya 2 aydır gecikiyorum bu ay 2 gün daha ileri attı . Anlamadım bisey kafaya taktıkça düzenli olan adet dengemide bozdumIlk hsg 25. Gunde erken geldı bende cekıldım yenıden 29. Gunumdeyım daha gecıktı dıyemem beklemedeyım
Canım benim vajina ıslak ama yumuşak yani normalde nasıldı hatırlamıyorumSende varmı sulu akıntı
Canım merakla seni bekliyorum çünkü Benimde ovülasyonda böyle çıktı inşallah hamilesindşrBugün adet günüm ovu testim böyle çıktı acaba hamilelik mi var ya
Belkı gec yumurtladın ve dollendı kac gun gecıkıyosunBende beklicem 2 3 gün daha olmazsam bidaha kan testi yaptiricam ya 2 aydır gecikiyorum bu ay 2 gün daha ileri attı . Anlamadım bisey kafaya taktıkça düzenli olan adet dengemide bozdum
Camasırıma ıslaklık gelıyo beyaz akıntı yumurtlamadan sonra hep buayCanım benim vajina ıslak ama yumuşak yani normalde nasıldı hatırlamıyorum
Benımde sılık coktı yaptım ama genelde 14 15 gun gecınce dollenmeden koyu cokıyot en kesını gebelık testıBugün adet günüm ovu testim böyle çıktı acaba hamilelik mi var ya
Evet yuksekmis kendi degerlerime baktim sonra ben fsh sandimYüksek canim . En fazla 2bucuk olması gerekiyo
Bende de o leke oluyor sinir oluyorum ya.kizlar artik bizlerinde evi dolup tasssin İnsaallahBenim normalde 16 sinda olmam lazımdi iki gün erken olmuş oldu lekelenme var şimdilik yarına sökülür büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?