Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yardım 4 gün gecti adetim lh yaptim sizce varmi gebelik
Gebelik durumunda daha koyu olması lazım maalesef .
Reglin 4 gün geçtiyse neden kan vermiyorsun ? Bak kendiminkini sana atayım

Bak regle 5 varkenden koyulaşmaya başladı .
Reglden bir gün önce nasıl koyu

Hayır adete bır gun kaldı cnm yumurtlamadan sınra artaral dvm ettı
Yumurtlama takibi mi yapmıştım belki geç yumurtlamışsındır yada bu inşallah hamilelik akıntısıdır çünkü gebelikte oluyor akıntı. Kasik ağrı veya göğüslerde hassasiyet var mı olmak zorunda değil ama yinede belirti hep bunlar

Sorun ney canim onemli birsey yoktur insallah..
Sağol canım sorduğun için. Oğlum hastalandı hastaneye yattı. Tabi bizde ona refakat ettik. şükür şimdi iyi ama hastalığı bulaşıcıymış. Bende de grip gibi bir şey başlamış. Önlem amaçlı film çekildim ve antibiyotik başlandı. Çocuk film çekilirken mecbur eşlik ettik. Radyasyonu aldık antibiyotik vs çocuk da düzelmemişken saçma geldi bu ay uğraşmak. Hastalığın kuluçka süresi çocuğun iyileşmesi derken yumurtlama dönemim bitti. Bu nedenle bu ayı pas geçtik. Reglime bir hafta var. Tam 14'üncü günde şeffaf akıntım geldi. Elimden geldiğince testere dişli aslan pençesi kürüne devam ediyorum. Sizler neler yaptınız. Şimdi merakla okumaya başlayacağım. İnşallah güzel haberler vardır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…