- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.101
Bende şancı vs yok benimde ikinci olucak olursa ve süpriz li :) hayirlisi olsun insÖyle cnm hayırlısı benim iki oğlum var şükür Rabbim nasip ettiyse başım üstüne testim olaydı cumartesi ye kadar olmazsam alıp yaparım ama ben adet olucam sancım var öyle geliyo sen sonucu yaz bana
Benimde 31 haftalıktı gebelik zehirlenmesinden öldü beni de zehirledi20 haftaydı cnm rahım agzı yetmezlıgım var aynısını yasama sansım yuksek
Bir an önce basla canım beyın gelişimi için getekliymiş arkadadımında yuksektı hamılr oldugunda ögrenfı ilac kullanfıÇok yüksek değil ama olması gerekende değil dedi doktor . İlaca baslicam iste
Ben şimdi tekrar yaptım Lh bu kez baya silik cıktı gebelik için ikisinde koyu olması gerekBende şancı vs yok benimde ikinci olucak olursa ve süpriz li :) hayirlisi olsun ins
Gebelik durumunda daha koyu olması lazım maalesef .Kizlar yardım 4 gün gecti adetim lh yaptim sizce varmi gebelik
Ben şimdi tekrar yaptım Lh bu kez baya silik cıktı gebelik için ikisinde koyu olması gerek
Sen gecerse yenıden kan ver cnm evet aşlah kımseye yasatmasınNe kadar zor yaşadıklarınçok üzüldüm seni senden başkası anlamaz ama düşüncesi bile ne kadar acı allah yardımcın olsun arkadasım rabbim en kısa zamanda nasip etsin insallah
En sın foto 1 se az kalmıs gozukuyorEki Görüntüle 2235877 Eki Görüntüle 2235879 Eki Görüntüle 2235878 Eki Görüntüle 2235876 Eki Görüntüle 2235877 Kızlar hesabıma göre pazar günü ovülasyon ama sizce resimler normal mi gidiyor bakar mısını?
Senin adet günün yarın galiba canım benimde bu gece itibari ile son 4Cnm sen en ıyısı yarın bı test al bunları bosuna kullanma
Tamam canim aminSen gecerse yenıden kan ver cnm evet aşlah kımseye yasatmasın
Yumurtlama dönemin mi ıslak zamanlara öyle deniyor yaKuzlar bu beya sulu akıntı benı delı ettı buaksam baya yogun geldı camasırım hep ıslak nedenını anlamadım
Hayır adete bır gun kaldı cnm yumurtlamadan sınra artaral dvm ettıYumurtlama dönemin mi ıslak zamanlara öyle deniyor ya
Yumurtlama takibi mi yapmıştım belki geç yumurtlamışsındır yada bu inşallah hamilelik akıntısıdır çünkü gebelikte oluyor akıntı. Kasik ağrı veya göğüslerde hassasiyet var mı olmak zorunda değil ama yinede belirti hep bunlarHayır adete bır gun kaldı cnm yumurtlamadan sınra artaral dvm ettı
Sağol canım sorduğun için. Oğlum hastalandı hastaneye yattı. Tabi bizde ona refakat ettik. şükür şimdi iyi ama hastalığı bulaşıcıymış. Bende de grip gibi bir şey başlamış. Önlem amaçlı film çekildim ve antibiyotik başlandı. Çocuk film çekilirken mecbur eşlik ettik. Radyasyonu aldık antibiyotik vs çocuk da düzelmemişken saçma geldi bu ay uğraşmak. Hastalığın kuluçka süresi çocuğun iyileşmesi derken yumurtlama dönemim bitti. Bu nedenle bu ayı pas geçtik. Reglime bir hafta var. Tam 14'üncü günde şeffaf akıntım geldi. Elimden geldiğince testere dişli aslan pençesi kürüne devam ediyorum. Sizler neler yaptınız. Şimdi merakla okumaya başlayacağım. İnşallah güzel haberler vardır. :)Sorun ney canim onemli birsey yoktur insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?