- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Bence once bir gebelik testi yap sonra degerlendirGerçekten mi? Çok heveslenmek istemiyorum sonra yıkılıyorum ama yaklaşık 40 gündür yapıyorum ovulasyon testini zaten bi kaç gündür koyuydu ama ilk defa bu koyulukta görüyorum her ihtimale karşı değerlendirsem mi bu günleri acaba?
İnşaallah inşaallahAynen hadi hayirlisi inşallah hamissindif
Umarım Umut yok ama
Evet test yap değerlendir çünkü bazı gebelik de ilişki riskli oluyor btane test al çoç hemenİnşaallah inşaallah
Ayy çıkıp test mi alsam ama ilk idrar olmadan çıkar mı? Testi alayım sabah yapayımBence once bir gebelik testi yap sonra degerlendir
Ama bak koyulasmaya baslamis ben yaptigimda sabah bu sekildeydi aksam baya koyulasmisti sen gece 10 da tekrarla testiUmarım Umut yok ama
Verdi kullandım değişim olmadı bıraktımbizim bir arkadaş folıc asit kullanıyor ve adetlerinin düzenlendiğini söyledi..istersen bir dene derim..
Çıkar ben de aksam öğrenmiştimAyy çıkıp test mi alsam ama ilk idrar olmadan çıkar mı? Testi alayım sabah yapayım
Verdi kullandım değişim olmadı bıraktım
Tamam canım teşekkürlerAma bak koyulasmaya baslamis ben yaptigimda sabah bu sekildeydi aksam baya koyulasmisti sen gece 10 da tekrarla testi
Valla canim ben aksam uzeri test yapmistim pozitif cikmisti. Cik testi al bence garanti olur en azindaAyy çıkıp test mi alsam ama ilk idrar olmadan çıkar mı? Testi alayım sabah yapayım
Evet dört ay önce düşük yaptımhiç çocuğunuz war mı?weya hiç gebe kaldınız mı?
Evet dört ay önce düşük yaptım
Teşekkürlerbende 5 ay önce kürtaj oldum demek ki yumurtluyorsun ve gebe kalabiliyorsun adetlerin düzensiz olmasına rağmen...stres yapma bence akışına bırak..
Bekliyoruzzzzz seniTamam kızlar test almaya çıkıyorum ben o zaman inşaallah hayal kırıklığına uğramam
Yaa ama ben düşündüm de eğer ikinci yumurtlamada tuttuysa daha 10 gün geçti üstünden çıkar mı testte? Biraz daha mı beklesem?Bekliyoruzzzzz seni
Hadi al gel bizede guzel haberler versinTamam kızlar test almaya çıkıyorum ben o zaman inşaallah hayal kırıklığına uğramam
Ayy olabilir mi olsun lutfenn.. insallah gebeliktendir cnm.40 gün oldu son adetim biteli bi önceki adetimi söktürücüyle olmuştum son 3-4 aydır aşırı düzensiz. Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim iki kere yumurtlama oldu gibi sanki ama bilemiyorum
Silik de olsa çıkarYaa ama ben düşündüm de eğer ikinci yumurtlamada tuttuysa daha 10 gün geçti üstünden çıkar mı testte? Biraz daha mı beklesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?