- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.261
Ögleden sonra alcan cnmYap dedik ya kuzum hala yapmadin mi hala soruyorsuun
Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap canım yine çıkarsa pazartesi kan verirsin inşallah test bozuk degildir de hamilesindir.Aaaa bak gercekten gozukuyo boyle
Haa evde yoksa direk kan ver o zamn sen rahat kafan rahat yoksa da diyoruz ya subat olmadi mart biziiimmÖgleden sonra alcan cnm
KanKızlar erken gebelık mı alıp yapayım kan mı vereyım ya karar veremedım
Az kalmış canım senin yarın sabah gebelik testin varsa yapsan ya silikte olsa çizgi çıkabilirŞu ağrılar olmasa bende Ümit etmek istiyorum son 3
Senın agrılarmı var ılk bebekte uc gun varken cıktı benım erken yumurtlamıstım ılıskıye 10 11 gun ekle cnmŞu ağrılar olmasa bende Ümit etmek istiyorum son 3
Aynen cnm daha bu ay korunmayı bıraktımHaa evde yoksa direk kan ver o zamn sen rahat kafan rahat yoksa da diyoruz ya subat olmadi mart biziiimm
Ilk ıdrar onemlı gercekten cnmYarın sabah ilk idrarla tekrar test yap canım yine çıkarsa pazartesi kan verirsin inşallah test bozuk degildir de hamilesindir.
Benim karnım ahrıyır canım adet agrısı gibiSenın agrılarmı var ılk bebekte uc gun varken cıktı benım erken yumurtlamıstım ılıskıye 10 11 gun ekle cnm
Herkeste farklı belırtı verır cnm unutma belkı vardır test yapsanaBenim karnım ahrıyır canım adet agrısı gibi
Degerlendır cnn ıkı kez yumurtlayanlar var belkı hamılelıktır ama sen degerlendır gene ovu yapBen yine yumurtluyorumşaşırdı iyice
Adetliyken saymassak bu 3 olcak kaçırırmıyım tabi değerlendircem geçen ay çörek otu küründen bence buDegerlendır cnn ıkı kez yumurtlayanlar var belkı hamılelıktır ama sen degerlendır gene ovu yap
Umutsuzluk yine negatifi görmek üzüyor beni canımHerkeste farklı belırtı verır cnm unutma belkı vardır test yapsana
Benımde 4 gun koyu gıtmıstı neyaekı sılındı hıc yumurtlmıcam sanmıstım ama ucse faklı ılac falan kullanıyomusun etkılıcej bıseyAdetliyken saymassak bu 3 olcak kaçırırmıyım tabi değerlendircem geçen ay çörek otu küründen bence bu
Ozaman adet gununu bekle en guzelı cnmUmutsuzluk yine negatifi görmek üzüyor beni canım
Canım hesaplayınca adetine 5-6gün var hamile olabilirsinBen yine yumurtluyorumşaşırdı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?