- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #6.281
Aynen canım sabırla bekliyorum aslında ben anlıyorum ağrımdan senin sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsinOzaman adet gununu bekle en guzelı cnm
11. Gun cıkıyo genelde benım cnm 9 10 gun bugun cnm
Çizgi var canım çok az da olsa ilk gebelik benimde böyleydiBak ışık ayarları ile oynadım biraz
Kan ver canım kesin sonuçKızlar erken gebelık mı alıp yapayım kan mı vereyım ya karar veremedım
Varsa sabah aksam ilk idrar milk idrar fark etmiyor canim..cikiyor.Ilk ıdrar onemlı gercekten cnm
Yaaa gebe olabilirsin insallaaahhhh yaaaaBen yine yumurtluyorumşaşırdı iyice
Aynen 6 gun var 28 güne oluyor canim hayırlısı varsa süper yoksa pes etmek yokCanım hesaplayınca adetine 5-6gün var hamile olabilirsin
Canım ben göremedim adetine kaç varKizlar sizce de varmi
Çok ince bir çizgi var ama. Bi forumda okumusum idrar yerine su damlanın silinirse buharlaşma çizgisidir diyodu.Kizlar sizce de varmi
10 ocak en son oldum 10 şubatta olmam lazımdı hadi geç yumurtladım desem bugün ayin 16 siCanım ben göremedim adetine kaç var
6 gün geçmiş olsa çıkması lazımdı sen gördün mü çizgi10 ocak en son oldum 10 şubatta olmam lazımdı hadi geç yumurtladım desem bugün ayin 16 si
Cok silik ewt6 gün geçmiş olsa çıkması lazımdı sen gördün mü çizgi
Hayal kurıklıgından korkuyorum bende cnmAynen canım sabırla bekliyorum aslında ben anlıyorum ağrımdan senin sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin
Goremedım cnm bıraz karanlık sanırım kacıncı gununKizlar sizce de varmi
Yapacak mısın peki testHayal kurıklıgından korkuyorum bende cnm
Canım bende bir kere test yapmıştım hatta benimde saatler sonra geldim çıkmıştı nasıl sevinmiştim ama adet olmuştum bence testi yenile tekrar yap çünkü yanlış olabiliyorYorum yaparmısınız. Bat 10 ocak takvime göre 9 şubat adet olmam gerekiyordu. Benim endişem yapar yapmaz çıkmadı yada ben göremedim bikaç saat sonrası bakınca çizgi var gibi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?